• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Los Angeles Lakers

Clevland > Lakers :D

47. sayfa :) Haziranda açıacaklar listesine eklendi :) Yaz bunları bi kenara Tugay Haziran'da alıntılarız...

Deniz ben sustum Kobe konuşacak kardeşim.

Play-Offlarda NBA başlığının kralı yine biz olacağız...

5480.jpg

5483.jpg

33 yaşında nba allstar maçında 3kişinin savunmasına maruz kalmak.büyüklük budur işte.

portland deplasmanında 37 sayı 9 ribaunt 6 asist büyüksün...

[video=youtube;zFYM4ECGpZA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zFYM4ECGpZA#at=26[/video]

insan diil ki :)

şu an en iyi futbol takımından sonra dünyanın en iyi basketbol oyuncusuyla anlaşıp reklam filmi çeken THY'yi tebrik ederim..

Oklahoma City Thunder 87 - 90 L. A. Lakers

Ayık olun gençler.. :D

Thunder galibiyeti iyi oldu baya.

işi ciddiye aldık mı batı da rakip tanımayız.

Karşılında para falan alıyor ama ABD ve özellikle Los Angles gibi bir şehirde diaspora baskısını tınlamayıp bu reklama çıkma kararından caymamasından dolayı gerçekten Kobe'ya karşı kanım biraz olsun ısındı.

Cidden bu olay çok büyük bi olay dediği gibi. Ve bir şirketin ülkesine hizmeti tam olarak budur bence. Gerçekten bakış açılarının değişmesi açısından süper oldu bu bence...

Minnesota 79-90 L.A.Lakers Galibiyet serisi 5 maça çıktı.

ALayına gider GO SPURS GO...

Lakers 92-84 Bobcats Galibiyet serisi 6 maça çıktı.

İlk çeyrektr 34-13 öndeyiz San Antonio'ya karşı

Sıralama mühim değil istediğimizde her takımı yeneriz batıda.Konferans şampiyonluğunu kesin görüyorum ben.NBA finalinde de saha avantajını alırsak çok iyi olur.

65-37 devre.Rahat maç oluyor bizim için.

Çoluğu çocuğu çekin TV başından, edepleri bozulmasın.. :D

maç çok rahat şaşırdım doğrusu lakers isteyince oluyormuş...

Geri