• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Los Angeles Lakers

Evet kardeşim Kobe daha çok tecavüzde,dağdan gelip bağdakini kovmakta uzamnlaştığı için yanaşmaya gerek duymamıştır;)

Elini siz öpün Tugay'cım biz onun elini kendi içinde kitliyoruz bir şekilde ortada görüldüğü üzere;)
kobeyi eleştirecek bir nokta bulamayınca sportif anlamda tecavüz olayını sürekli gündeme getiriyorsunuz. yazık sizlere. efsaneyi izlemek balonu izlemekten kat kat iyidir...

Ne çok gocunan varmış yahu:D Rahat olun Tugay'ında dediği gibi cool takılın.
Nasıl bizimki 'yancı' oluyorsa bir anda sizinkide 'tecavüzcü' benim lugatımda yada 'Coşkun' mu desem,düşünmek lazım.;)

gocunan derken ? ben yancı derken savun o zaman , yancı değil de.. ispatla tamam eyvallah yancı değilmiş diyelim ama yancı olduğunu herkes bütün dünya bildiğinden lafı geçiştirmek lazım tabi.. eğer tecavüz diyip cevabını aldıktan sonra gocunan var diyorsan önce birini yancılıkla suçlamanın nedemek olduğuyla , tecavüzcü suçlamalarının arasındaki farkı ayırt ediceksin beyhude geçmesin yıllar sonra..

Bırak geçsin abim behude yıllar, herkeside kurtaramazsınki bende çarçur ediyim yıllarımı boş ver:D

valla bilemem artık ben beyhude mi geçer dolu mu geçer nasıl geçer.. lakin tecavüzcü dedikten sonra arkası olması lazım boşta kalmasın.. LeBron'un nasıl yancılık yaptığını saatlerce çeşitli argümanlarla ispatlarız burda sorun değil.. :)

İki başlığa da yazıyorum..Bu yancı / tecavüzcü tartışmaları sürecekse , ben bu kelimeleri gördüğüm tüm mesajları sileceğim.. Bırakın abi bunları.. NBA finali Lakers-Miami olursa doya doya çatışırsınız..

bizden sonra ligin en iyi 3 takımını sırayla deplasmanlarda yendik.. önce Boston sonra Sas dün gece de Dallas..

arada kazara Cle, Mia oldu ama olcak o kadar da tabi.. play off'larda kaybetmeyiz bu 3 takım'a göre daha kolay maçları..

form düzeyi ve Kobe'nin sakatlığını hafif atlatması güzel oldu dün gece.. döndükten sonra ki performansı da efsaneydi her zamanki gibi..

Lakers - Miami rekabeti filan mı var ki ne bu tartışmalar. Önce finale gelinir Lakers'ın karşısına çıkılır , sonra başlar biz büyüğüz havaları. Boston'u çok sevmem . Ama bu çocukların eline balonları verip kumsallarına , sahillerine göndereceklerdir. Asıl rakip Boston'dur. Miami'nin derdi varsa gitsin Boston'a anlatsın.
Lakers Kanuni , Boston sadrazam , Miami ise olsa olsa Avusturya Kralı^dır. Avusturya Kralı da bilindiği üzere o zaman Sadrazam'a denkti. Gitsin derdi varsa onla çözsün :)

Lakers - Miami rekabeti filan mı var ki ne bu tartışmalar. Önce finale gelinir Lakers'ın karşısına çıkılır , sonra başlar biz büyüğüz havaları. Boston'u çok sevmem . Ama bu çocukların eline balonları verip kumsallarına , sahillerine göndereceklerdir. Asıl rakip Boston'dur. Miami'nin derdi varsa gitsin Boston'a anlatsın.
Lakers Kanuni , Boston sadrazam , Miami ise olsa olsa Avusturya Kralı^dır. Avusturya Kralı da bilindiği üzere o zaman Sadrazam'a denkti. Gitsin derdi varsa onla çözsün :)

deniz sen çok içiyorsun. : )) bu yaşta, bu kadar içme, karaciğerine yazık : ))

Bu sene final abilerin hakkı,zaten bundan sonra zor zamanlar yakın,son kurşunu iyi sıkıp Celtics-Spurs final izleyelim:)

Bu kadar kurulma kardeşim sakin,

Yani benzetmelerin şahsım adına üzücü olmuş zira zorla Avusturya'yı Osmanlı'nın başına çıkarttıracaksın bize:D

Lakers Kanuni , Boston sadrazam , Miami ise olsa olsa Avusturya Kralı^dır. Avusturya Kralı da bilindiği üzere o zaman Sadrazam'a denkti. Gitsin derdi varsa onla çözsün

deniz sen insan diilmişsin orda haberimiz yok burda.. =)

daha çok şöyle söylemek lazım aslında Phil babanın dediği gibi ""Big boys don't cry. But, if you're going to do it, do it in the toilet where no one can see."

Phil babanız azının payını aldı be abicim,bizde yaşlılığına ve torun özlemine veriyoruz bu tür densizliklerini.Ha biliyoruzki kişiliği densiz adamın ama iyi niyetliyiz işte:D

Son 12 maç 11 galibiyet oldu.

Lakers 106-98 Wolwes 7 maçlık iç saha serisi 2de2 oldu. En en en kötü 7de6 ile biter zaten.

Andrew Bynum'un son periyotta Beasley'e yaptığı acaip faulü herkes izlesin.Sonra diyorsunuz Lakers neden antipatik takım.

Andrew Bynum'un son periyotta Beasley'e yaptığı acaip faulü herkes izlesin.Sonra diyorsunuz Lakers neden antipatik takım.

bynumun yaptığı foulü izledim ve kınıyorum. ama o foul ile lakersin antipatik olmasının ne alakası var? her takımda var böyle oyuncular. boston da garnet miami de bosh vs. başarılı takım antipatik olur tabi normal....

Bynum 2 maç ceza almış.

lakers, portlandı yenerek pasific'i 1. sırada bitirmeyi sanırım garantilemiş.

kobe bryant 42 sayı 12 ribaunt 9 asist phonex maçı 139-137 aldık 3 uzatma sonunda..

Geri