Marina Kress

Re: Marina Kress Galatasaray'da

en az petra kadar faydalı olacak eminim.Çok savaşçı bir oyuncu özellikle ribaundlarda.Hemde dış şutu var e daha ne olsun :)
 
Re: Marina Kress Galatasaray'da

tam benim sevdiğim oyuncu tipi, her ribaundda top eline yapışıyor, parmak hassasiyeti.. hastasıyım:)
en sevdiğim basketbolcu olan mirsad türkcan da böyledir.. dokunduğu topu çekebilmek de bir meziyet.. ayrıca kress göze hoş gelmeyen stiline rağmen bence iyi de şut soktu o gün.. böyle devam..
 
Re: Marina Kress Galatasaray'da

Bir oyuncu takımına bu kadar mı yararlı olur ya :) .Ribandlarda çok etkili ve üçlükleride çok can yakıcı :) .Çok yerinde bir transfer olduğunu Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında gösterdi.
 
Re: Marina Kress Galatasaray'da

Arkadaşlar tamam fazla meth etmeyin.Sonra nazar değer Allah muhafaza.Lütfen.Allah kazalardan,belalardan saklasın.Maç başına 12 sayı 10 ribaunt ortalaması tuttursun inşallah.
 
Re: 15 # Marina Kress

Yarın seni tv den izleyebilecekmiyim acaba? GsTv bu iyiliği yaparsa çok sevineceğim.
 
Re: 15 # Marina Kress

bildiğim kadarıyla bu maçı gs tv canlı olarak vermicekmiş o saatta gs-ts paf maçı var onu vericeklermiş:( o yüzden maçı özetlerle ve banttan yayınla izleme fırsatı bulacakmışısz gibi gözüküyor:(
 
Re: 15 # Marina Kress

D spor yayın akışına göre haftanın tek Tbbl maç yayını Mersin belediyesi Ceyhan belediye maçı Galatasaray maçı belki banttan daha sonra yayınlanır.
 
15 # Marina Kress

15 MARINA KRESS
Pivot

Doğum Tarihi 1980-08-23
Geldiği Takım Extrugasa
Giriş Yılı 2008
Boyu 195

Kariyeri
1995 ? 96 RUOR Minsk
1996 - 99 Gorizont Minsk
1999 ? 2000 Vologda (Rusya)
2000 ? 01 Dynamo Moscow
2001 ? 03 L?cznosc Olsztyn (Polonya)
2003 ? 04 Villeneuve-d'Ascq (Fransa)
2004 Pécs (Macaristan)
2004 ? 06 Wis?a Kraków (Polonya)
2007 Berezina Borisov (Belarus)
2008 Extrugasa (İspanya)
 
Re: 15 # Marina Kress

15 # Marina Kress.....

o bir telaş kraliçesi...
o bir foul yapmadan duramayan insan......
o bir top kaybetme uzmanı...
o bir 3 luk atma özürlüsü...

vs.....

bunları ne zaman dogru yaparsa galatasaray o maçı alırr....
 
Re: 15 # Marina Kress

Basketbol point-guard önderliğinde takım halinde oynıyarak kazanılır, salt postlar ile değil!
Sanki yenilgiye sebep olmuş kimse oyundan düşmez mücadelesine devam ederken bir tek o aksini yapmış gibi kimseyi günah keçisi yapmayın. Çok değil bir hafta sonra takımımız Ayhan Şahenkte kupanın son maçına çıkıcak. Kızların forumu takip ettiğini bile bile gereksiz yere moral bozmaya, anlamsız yüklenişlere gerek yok. Kupayı kaybedersek de kazanırsak da bunu yapacak olan TAKIMdır. Oyuncu kayırmanın, at gözlüğü ile yorumlar getirmenin ne anlamı var ne de yararı!
 
Re: 15 # Marina Kress

Berk Kalaman...
bişeyler yazarken veya görüş bildirirken nasıl yazmam gerektiğini senden öğrenmiyeceğim SANIRIM!!!

yazdıklarının hepsini copy paste yaptığın için "bir tek o aksini yapmış gibi" cümlesini hepsine yazmışsın.yani kendinle çelişmişsin...demekki ben 1 kişiyi suçlamamışım!!!

eğer biraz basketboldan anlıyorsan ve Yasemin Horasanı tanıyorsan ve geçmişini biliyorsan bu kadar kötü bi oyuncu olmadığını bilirsin!!!
ayrıca ben 1 maça göre yorum yapmıyorum sezon başından belli bu oyuncuların performansı çok kötü!milli takım seviyesindeki Yasemin-tugba veya s.young sezon başı alındığında kim derdiki bu şekilde oynayacak diye...

bugün ışılda kötüydü ben onun alehine yazdım mı!!!
şaziyede kötü diyee yazdımmı!!!
demekki 1 maçlık yazmıyorum...yazdığım 4 isimde sezon başından belli kötü.....hemde çooook kötü...
şu anda en kritik dönemeçteyiz...playofflar+uleb+tbbl...bundan sonra her maç final olduğuna göre artık bu yazdığım oyuncular bu hataları YAPMAMALIDIRLAR!!!
basketboldan anlamıyorsan yazıma at gözlüğü takmış gibi yazamasın...
eğer kazanırsak ki öyle olmasını ümit ediyorum bu yazdıklarımı bu oyuncular yapmamalı...
yani tugba top kaybetmeyecek dışlardan saçma sapan 3 luk atmayacak...

marina foul problemine girmeyecek-top kaybetymeyecek...

yasemin ribaund alacak ve hucum foul yapıp top kaybetmeyeek...

s.young kaliteli oyuncu ama geçen seneyle bu sene arasın büyük fark ortada..bunun sebebi wnba sezonu bittikten sonra 4 ay yattı....
ocakta geldi ve hala kendini toparlayamadı...skor üretmiyor ve pas hatası yapıyor...eğer kazanmak istiyorsak bunu yapmamalı...


BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM...YAZDIKLARIMI ARAŞTIRIRSAN İSTATİSLİKLERE BAKARSAN SON 2-3 SEZONULUK BİREYSEL PERFORMANSLARA BAKARSAN DEDİĞİM DOGRUMU YANLIŞMI ANLARSIN!!!
 
Re: 15 # Marina Kress

Her başlığın altına aynı şeyleri temcit pilavı gibi pişirip pişirip yazmak hangi akla hizmet anlamıyorum.
 
Re: 15 # Marina Kress

Eurocup final macinda attigi kritik üclük serbest atislari alidigi önemli riboundlarla macin görünmeyen kahramani da diyebiliriz.
Bilmem belki bu oyucu konusunda farkli düsünebilirsiniz ama ben final macinda gösterdigi mücadele den dolayi kendisini kutluyorum ve iyi bir uzun oyuncu olduguna inaniyorum.Bu takimin önemli bir parcasi.

Helal Marina!
 
Re: 15 # Marina Kress

Marina yı tebrik ediyorum.
Son anlardaki kritik anda attıgı 3 lük ve 2 serbest atışı (serbest atışı çok iyi olmamasına ragmen) bize şampiyonlugu getirdi.
Winner oyuncu oldugunu bize gösterdi :)
 
Re: 15 # Marina Kress

son maçlarda yükselen bir performansı var. en azından mücadele ediyor yürekten oynuyor inşallah performansı artarak sürer
 
Re: 15 # Marina Kress

Kress bugün oyundan çıkana kadar çok iyiydi. Özellikle 2.periyot en önemli sayı kaynağımız oldu. Sakatlığı umarım ciddi değildir. Ki ona rağmen, 4 faullüyken girip tekrar mücadele etti.
 
Re: 15 # Marina Kress

Önemli olan oyuncunun iyi yaptığı şeyleri elinden gelen en iyi şekilde yapabilmek için çabalamasıdır. Dünyanın en iyi 4 numarası olmayabilir, ama bu yürekle mücadele ettiği bu istekle savaştığı sürece başımın üstünde yeri var!
 

Üst