Nevlin denen oyuncu neden bizim milli takımımızda. Yahu bırakın extrasını , diğer uzunlar kadar oynayamıyor. Takımı tanımayan birini getirsek , hangi uzun devşirme desek adam Nevriye'ye devşirme der. Bence bir oyuncu Türk olmadığı halde bu formayı giyiyorsa , extradan katkı yapacak. BU ne yahu sanki ülkeden 11 kişi çıkıyormuş gibi gidip Nevlin'i almışlar. Sen git yabancı sayısını liginde azaltmaya çalış , sonra takımında Nevlin oynasın. Gerçekten Nevlin denen oyuncunun milli takımda oynaması skandaldır. Kötü oynayacaksa da alın ''Türk, genç bi uzun'' , en azından o kötü oynasın.
Benim artık Ceyhun hocaya güvenim filan kalmadı. Dün de gayet şanslıydık , bu kadar kötü bi daha yakalayamazsın rakibini. Ona rağmen , iyi oynamışız da şanssızmışız da... Geçiniz bu işleri efendim . Bana Litvanya maçındaki ilk yarı yaşanan düzensizlik anlatılsın önce. Bu kadar zamandır birlikte antreman yapan ama ilk maçında bu kadar kopuk , alakasız oynayan takım anlatılsın. Müdahale edemeyen , izleyen koç anlatılsın. Sonra Rusya maçındaki saçma başlangıcımız anlatılsın. Yapılması gereken hiçbirşeyin yapılmadığı , beyinlerin 2 periyodun ortasında çalışmaya başladığı Rusya maçı anlatılsın önce. Geçen sene yazın estiren Bahar'ın bu turnuva ne kadar kötü kullanıldığı anlatılsın. Bi kadro ancak bu kadar kötü yönetilir bana göre.
Ribaund alamazsın anlarım , Rusya'ya yenilmeni de anlarım. Çek Cumhuriyeti de çok iyi bir takım ve ona da yenilmeni anlarım. Ama biz sahada uzun süre doğruları yapmıyoruz. 15 sayıyı takıyorlar , sonra haydi babam geberene kadar mücadele edip kapatmaya uğraş. Böyle bir mantık yok. Şu bayan basketbolunu takip eden herkes Işıl ve Birsel'in şu takımda birlikte uzun süre oynaması gerektiğini bilir. Ama bilmeyen tek kişi takımın koçu

Resmen şaka gibi. ''At yükü Nevriye'nin sırtına kız çeksin koca takımı''. Takımın işleyiş mantığı bu resmen. Belinden rahatsız , belli bir yaşa gelmiş olan bir oyuncuya bütün yük bindiriliyor. Nevriye'ye kızmıyorum aksine taktir ediyorum. Oynadığı bütün maçlarda çok istekli pozitifti ama her vücudun belli bi ağırlık kaldırma sınırı vardır ve Nevriye'ye verilen yük o sınırın çok üstünde. Büyük gayret göstermesine rağmen kaldıramıyor bu yükü.
Umarım turnuva bittiği anda Ceyhun hoca kovulur. Takımının ne olduğunu bilen bi koç getirir. Mantıklı bi biçimde kaybederiz en azından.