• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Milli Takım ve Polonya 2011

Litvanya yenildi. Grup karıştı.

1-Biz kaç sayı fark yersek eleniyoruz.
2- Kaç sayı fark atarsak lider tamamlıyoruz.
 
Litvanya yenilince bir şey olmadı, formalite maçıydı.

Türkiye-Rusya maçını kazanan 2. olarak gruptan çıkıyor.
 
Gruptan 3 takım çıkıyor ve sonuncuya karşı alınan galibiyetler bir sonraki tura taşınmıyor. Dolayısı ile Litvanya sonunculuğu kesinleşen rakibi karşısında kasmadı, yedeklerle oynadı maç genelinde.

Yenilirsek bir sonraki tura 0/2 ile gideceğiz.

Birleşeceğimiz gruptan çıkan takımlar:

Belarus
Çekler
Büyük Britanya 0/2

Belarus ve Çekler bu turnuvadaki Rusya'dan daha güçlü takımlar, dolayısı ile bugün kazanıp Rusya'yı altımıza almamız lazım bir sonraki grupta. Eğer bugün kaybedersek bir sonraki turda Belarus ya da Çekler'den birini yenmek gerekecek ki o bile yetmeyebilir 3'de 3 gerekebilir 2.gruplarda. Britanya zaten çok zayıf takım onları yeneriz ve geçeriz. Litvanya 2 galibiyetle çıktı, Britanya'yı yenip çeyrek finali garantilerler. Bugünkü maç çeyrek finale çıkmak değerinde.
 
ışılın gösterecegi performans bugünkü durumumuzu netleştirecek gibime geliyor...
 
Bizim maçtan sonra da Belarus-Çek Cum. maçını ntvspor verecek,akşam rakiplerimizi de izleriz artık .
 
ruslar idman yapıyor!
 
Utandım resmen, şu dökülen Rusya karşısında hezimet yaşıyoruz. Slovakya çıksa daha iyi olurdu. En azından her maçta son topa kadar oynadılar. Maç savunma yaparak başlamadık. Dolayısı ile rus oyuncuların elleride ısındı. Artık artık kolay kolay 3'lük falan kaçırmazlar. Maç 10 farkla biterse dua edelim.

İhsan neden bu kadar yüksek oynuyorlar diyorlar. Yahu adamları çoşturduk.

Çok dağınık oynuyoruz..Bari savunma yapalım.
 
Bu Tugba kadar gereksiz bir oyuncu görmedim. umarim seneye parcali formayi giymez. basketboldan sogutuyor insani.
 
nerdeyse hepsi uzun rus takımından kaç tane fast break yedik pes yani, ortası boş alan savunması filan uzar gider peslik durumlar
 
Oyun kurucu sorunu çekmelerine rağmen bizi dağıttılar. Resmen çoşturduk. Elleri ısındı her attıkları giriyor.
 
Bizim maçla aynı saatte başlayan İspanya-Polonya maçında ilk yarı 37-31 İspanya lehine bitti. Alba Torrens ilk yarıda 10 sayı ile oynadı. İstatistikleri çok daha parlak olabilirdi ancak 2-3 tane basit atışı değerlendiremedi.

Alba' yı her izleyişimde takıma kazandıranlara minnet duyuyorum. Çok ekstra bir oyuncu. Her pozisyondan sayı bulabiliyor; bir hücumda post bölgesinden diğer hücumda üç sayılık hemen ardından tüm sahayı kat edip skor üretebiliyor. Çok yararlı olacak çok :)

İzlemek isteyen olursa:
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html
 
maçı 80:65 kaybettik bizim adımıza en iyi olan sey ise Işıl iyi oynuyor turnuvayı bu maçta 12 sayı 2 reb 4 asist oynadı
 
3 period cok iyi mucadele ettik.Nevriye,Nevlin,Birsel ve Isila ayak uydurabilecek 2-3 oyuncumuz olsa cok farkli olurdu.Birde yabanci antrenor mutlaka gelmeli milli takima.Esmerali cok aradik.
 
Işıl topu çalıyor ama her turnikede hata yapıyor. Birde acele ediyor.Bu seneki final serisindede bu hataları çok yaptı.Potayı çok zorluyor.Çoğunda blok falan yiyor.
 
Rus takımının ribaunt üstünlüğü kuracağı apaçık belliyken neden hiç önlem alamadık? Litvanya maçında da böyle oldu, ilk periyot fark yedik sonra canımızı dişimize taktık ama kapatamadık farkı iki maçta da. Oyuncuların suratında maçı kazanmak için gerekli ifadeyi göremedim ben bugün. Sanki mental olarak hazır değil gibiydiler. Dersimize iyi çalışamamışız bu maç için.
 
Doğrusu şu ki, takım bugün kimliğini kaybetmiş gibi çıktı sahaya, böyle olunca da şansımızın olmadığını biliyoruz. Sadece Rusya'ya karşı değil her takıma karşı böyle olur. Bu durumdan kalkabilecek potansiyeldeyiz. Ben hala inanıyorum bu takıma.

Bunu çok söyledik ama Esmeral olsaydı çok şey değişirdi şu takımda.
 
Alba'mız 17 sayı atarak yine göz doldurmaya devam ediyor.
 
Isilin kendisinden uzun oyunculara karsi nasil turnike atmasi gerektigini cok calismasi lazim.
 
2. Grup ve galibiyet sayıları:
Litvanya 2
Çek Cumhuriyeti 2
Rusya 1
Belarus 1
Türkiye 0
İngiltere 0

23 Haziran 21:30 Türkiye-Çek Cumhuriyeti
25 Haziran 19:00 Türkiye-İngiltere
27 Haziran 21:30 Türkiye-Belarus

İngiltere'yi yendikten sonra, eğer ilk iki maçta Belarus 1 mağlubiyet alırsa 27 Haziran günü final maçı gibi olur. Kazanan çeyrek finalde.

Rusya veya Litvanya'dan birinin Belarus karşısında galibiyet alması, bizim için hayati önem taşıyor.

İlk 4, çeyrek finale yükselecek
 
Ceyhun Hoca gerçekten bize 1 numara küçük olacak bu sene..Ruslar ezdi bizi ribauntlarda..Hoca hiçbirşey yapmadı..Takım sadece Nevriye üzerinden sayı bulmaya çalışıyor başka skor opsiyonumuz çok yok,yaratılmıyor..Tamam yenilebilirdik ama bu kadar kötü olmamalıyız..İnşallah üst grupta herşey değişir yoksa çeyrek final çok çok uzak bence...
 
Geri
Üst