Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gruptan 3 takım çıkıyor ve sonuncuya karşı alınan galibiyetler bir sonraki tura taşınmıyor. Dolayısı ile Litvanya sonunculuğu kesinleşen rakibi karşısında kasmadı, yedeklerle oynadı maç genelinde.
Yenilirsek bir sonraki tura 0/2 ile gideceğiz.
Birleşeceğimiz gruptan çıkan takımlar:
Belarus
Çekler
Büyük Britanya 0/2
Belarus ve Çekler bu turnuvadaki Rusya'dan daha güçlü takımlar, dolayısı ile bugün kazanıp Rusya'yı altımıza almamız lazım bir sonraki grupta. Eğer bugün kaybedersek bir sonraki turda Belarus ya da Çekler'den birini yenmek gerekecek ki o bile yetmeyebilir 3'de 3 gerekebilir 2.gruplarda. Britanya zaten çok zayıf takım onları yeneriz ve geçeriz. Litvanya 2 galibiyetle çıktı, Britanya'yı yenip çeyrek finali garantilerler. Bugünkü maç çeyrek finale çıkmak değerinde.
Utandım resmen, şu dökülen Rusya karşısında hezimet yaşıyoruz. Slovakya çıksa daha iyi olurdu. En azından her maçta son topa kadar oynadılar. Maç savunma yaparak başlamadık. Dolayısı ile rus oyuncuların elleride ısındı. Artık artık kolay kolay 3'lük falan kaçırmazlar. Maç 10 farkla biterse dua edelim.
İhsan neden bu kadar yüksek oynuyorlar diyorlar. Yahu adamları çoşturduk.
Bizim maçla aynı saatte başlayan İspanya-Polonya maçında ilk yarı 37-31 İspanya lehine bitti. Alba Torrens ilk yarıda 10 sayı ile oynadı. İstatistikleri çok daha parlak olabilirdi ancak 2-3 tane basit atışı değerlendiremedi.
Alba' yı her izleyişimde takıma kazandıranlara minnet duyuyorum. Çok ekstra bir oyuncu. Her pozisyondan sayı bulabiliyor; bir hücumda post bölgesinden diğer hücumda üç sayılık hemen ardından tüm sahayı kat edip skor üretebiliyor. Çok yararlı olacak çok
3 period cok iyi mucadele ettik.Nevriye,Nevlin,Birsel ve Isila ayak uydurabilecek 2-3 oyuncumuz olsa cok farkli olurdu.Birde yabanci antrenor mutlaka gelmeli milli takima.Esmerali cok aradik.
Işıl topu çalıyor ama her turnikede hata yapıyor. Birde acele ediyor.Bu seneki final serisindede bu hataları çok yaptı.Potayı çok zorluyor.Çoğunda blok falan yiyor.
Rus takımının ribaunt üstünlüğü kuracağı apaçık belliyken neden hiç önlem alamadık? Litvanya maçında da böyle oldu, ilk periyot fark yedik sonra canımızı dişimize taktık ama kapatamadık farkı iki maçta da. Oyuncuların suratında maçı kazanmak için gerekli ifadeyi göremedim ben bugün. Sanki mental olarak hazır değil gibiydiler. Dersimize iyi çalışamamışız bu maç için.
Doğrusu şu ki, takım bugün kimliğini kaybetmiş gibi çıktı sahaya, böyle olunca da şansımızın olmadığını biliyoruz. Sadece Rusya'ya karşı değil her takıma karşı böyle olur. Bu durumdan kalkabilecek potansiyeldeyiz. Ben hala inanıyorum bu takıma.
Bunu çok söyledik ama Esmeral olsaydı çok şey değişirdi şu takımda.
Ceyhun Hoca gerçekten bize 1 numara küçük olacak bu sene..Ruslar ezdi bizi ribauntlarda..Hoca hiçbirşey yapmadı..Takım sadece Nevriye üzerinden sayı bulmaya çalışıyor başka skor opsiyonumuz çok yok,yaratılmıyor..Tamam yenilebilirdik ama bu kadar kötü olmamalıyız..İnşallah üst grupta herşey değişir yoksa çeyrek final çok çok uzak bence...