• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Milli Takım ve Polonya 2011

Gintare Euroleague oyuncusu değildi, hala değil. Türkiye uzunları kıstas değil zaten bunu görmek için, hele ki en kötü maçlarını oynarlarken. Yanlış transfer, koç yetenekli olduğunu düşünüyordu, yetenekli de. Ama bu maçtaki kadar işte ötesi değil.

Final serisinde onu kadroya alsan o zaman da guardın olmayacaktı, yapacak bir şey yok artık. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık olayı...

Gintare Euroleague oyuncusu değildi, hala değil. Türkiye uzunları kıstas değil zaten bunu görmek için, hele ki en kötü maçlarını oynarlarken. Yanlış transfer, koç yetenekli olduğunu düşünüyordu, yetenekli de. Ama bu maçtaki kadar işte ötesi değil.

Final serisinde onu kadroya alsan o zaman da guardın olmayacaktı, yapacak bir şey yok artık. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık olayı...

O zaman sene başı aldırdığı oyuncuları kullanmayı başaracaktı, Nihan Anaz denenebilirdi mesela zaten Işıl 30 dkya yakın oynuyordu gibi hatırlıyorum ama uzun rotasyonumuz bu kadar darken bugün izlediğimiz Gintareden faydalanılsa bir nebze rahatlatabilirdi bizi.

Rusya 68-66 Slovakya maç sonucu, Rusya zar zor kanzadı. Slovakya uzun süre maçı önde götürdü. Açık söylemem gerekirse bizim diğer 2 maçı kazanmamız baya zor, slovakyayı çok beğendim. Şuanda en zayıf halk durumundayız.

Işıl , Birsel ve Nevriye üçlüsü daha çok oynamalıdır.

Ceyhun Hoca biraz geç döndü bu üçlüye.

Slovakya çok karakterli takımış. Maçı çok güzel uyuttular ama nefesleri yetmedi. Rusya'nın point guardı yok ve u bizim için bi şans olabilir. Umarım yarın biz ve Rusya kazanırız. Rusya'yı yenmek şart oldu ki bu da hayal gibi birşey . Ama Rus takımı övüldüğü kadar iyi değil bu sene bence. En azından bugünkü maçta iyi değillerdi ve miss math uplar yüzünden basit sayılar bulamasalardı maçı kaybedebilirlerdi. Ki son topta blokla filan aldılar yani ahım şahım bi basketbol oynamadılar.
Biz çıkamazsak inşallah Slovakya çıkar bu gruptan. İmrenerek izledim oyunlarını ve çok iyi savaştılar.

bugün ispanya maçında iki tane siyahi potaaltı oyuncusu vardı ispanyanin milli takımlar kaç tane devşirme oynatabiliyorlar?

O siyahi oyunculardan bir tanesi Cindy Lima. Barcelona doğumlu İspanyol vatandaşı. Anne ve babasının kökeni konusunda farklı kaynaklardaki bilgiler birbirini tutmuyor. Kimi kaynaklar babasının Angola ve annesinin Küba kökenli olduğunu belirtirken diğerleri ise babasının Brezilya, annesinin de Nijerya kökenli olduğunu ifade ediyorlar. Ancak İspanya milli takım yetkilileriyle yaptığım bir sohbette bana annesinin Njeryalı olduğunu söylemişlerdi.

bilgi icin tesekkurler abi

Anlayamadığımız şey hocanın bu kadar eleştirdiği Gintare bu muydu? Yoksa hoca mı kullanamamış? İnşallah hoca bunu düşünür milli takımdan sonra. Gintare geçirdiği trafik kazasının etkisini mi üstünden atmış yoksa hocaya göre?

Uzun oyuncumuz yokken 40 dk Fowles oynarken, Melisa Can sakatken biz Gintareyi yetersiz diye kullanmıyorduk. Ama Gintare bugün takımını taşıyan isimlerden biriydi. Gördüğümüz Gintare katkı verirdi önceki sene bize.

Bizim hocanın en büyük zaafı oyuncularını kullanmayı bilmiyor. Koca sezon Fowles sayılarının yüzde 80'ini kendi çabalarıyla riboundlarla, kendi zorlayarak buldu. Bugün de Nevriye için yapılmış en ufak birşey göremedim. Hem Galatasarayımız'a hem Milli takıma yazık oluyor kısacası

Bencede oyle.. Zaten su an icin en zayif halkasi takimin coach..Taurasi-Fowles vs yi nasil kullanacak devamli dusunmuyor da degilim..Iste Gintare ornegi mesela...

İlk 5 te 3 Galatasaraylı var. :)

Mükemmel başladık!!!

Yeter Tuğba artık sırf zararsın

Tuğbanın girdiği belli oluyor. Hala top kayıpları yapıyor.

Işıl Ruzemberok'u unutmamış,hesabı kapatmaya kararlı.:) İki takım da dünden farklı.

Işıl resmen ayıp ediyo Slovak guardlara. ''ver lan o elindeki topu ben oynıcam'' :)

ilk yarı 38-32 öndeyiz.

31 sayının 18ini Alba atmış,muazzam gerçektende.Hiç asist yok ama:)

Geri