• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Milli Takım ve Polonya 2011

Nilay konusunda alternatifi fazla yok. Ama Özge konusunda ben de aynı kanaatteyim. Özge orada olmayı hakketmiyordu. Ya da ondan daha fazla hakkedenler vardı diyeyim

Belki de Özge'nin kadroda olmasının amacı altyapıya bir mesaj vermek ve 2014 yılında Türkiye'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na motivasyon ve hazırlık yapmak düşüncesidir.

Kübra Siyahdemir kadrodan çıkarıldı sanırım, yerine kim alındı?

Diğer yandan Özge'nin hemen hemen hiç dakika bulamayacağı bir takıma alınmasının sebebini de gerçekten anlamıyorum. Gülşah'ı alsaydı belki final serisinde olduğu gibi şutlarıyla sürprizi o gerçekleştirebilirdi takımımız adına. Şaziye-Gülşah A. ikilisi en zayıf yönümüz olacak çünkü dış atıcı ve skorer olarak bu oyunculara bağlanmak intihar.

Işıl-Birsel'in yan yana oynadığı ve alan savunması yapan bir takım da değişik bir koz olabilir elimizde. Öte yandan Nevriye-Bahar-Nevlin'den oluşan uzun rotasyonumuz da en büyük avantajımız olacak bence. Bahar'dan yine yıldızlaştığı bir Milli Takım performansı görebiliriz.

Saha kenarından hata yapmazsak son 8'e büyük ihtimalle kalacağız. Ondan sonrası da günlük performansa bağlı aslında ama İspanya dışında yenemeyeceğimiz takım görmüyorum ben bu turnuvada, buna Rusya da dahil.

Belki de Özge'nin kadroda olmasının amacı altyapıya bir mesaj vermek ve 2014 yılında Türkiye'de yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na motivasyon ve hazırlık yapmak düşüncesidir.

Emin misiniz? Benim duyduklarım daha farklı şeylerdi Seda konusunda. Kübra Sİyahdemir de olmayı hakketmeyenlerdendi. Savunma yapmak gibi bir düşüncesi olmayan bir oyuncu. elleri kalkmıyor defansda. Kendisini seviyorum ama işin doğrusu bu.

Bu arada bence en zayıf yönümüz pota altımız. Yaso-Nevlin-Nevriye-Bahar bence yeterli değil. Özellikle 5 numara pozisyonu en kötü olduğumuz mevki. Guard pozisyonunda da Gazanfer'in dediği gibi ışıl Bİrsel yanyana iken de etkili olabiliyorlar. Hoca bunu sıklıkla deneyebilir.

Her şey iyi hoş da Özge kadroda yok

Emin misiniz? Benim duyduklarım daha farklı şeylerdi Seda konusunda. Kübra Sİyahdemir de olmayı hakketmeyenlerdendi. Savunma yapmak gibi bir düşüncesi olmayan bir oyuncu. elleri kalkmıyor defansda. Kendisini seviyorum ama işin doğrusu bu.

Bu arada bence en zayıf yönümüz pota altımız. Yaso-Nevlin-Nevriye-Bahar bence yeterli değil. Özellikle 5 numara pozisyonu en kötü olduğumuz mevki. Guard pozisyonunda da Gazanfer'in dediği gibi ışıl Bİrsel yanyana iken de etkili olabiliyorlar. Hoca bunu sıklıkla deneyebilir.

Bu seneki performansıyla Kübra orda olmayı en çok hak edenler oyuncular arasındaydı Sühan abi.

Sezon içi performanslara bakarsaköyle diyebiliriz Semih. Peki Kübra bu sene kaç ciddi maç oynadı? Sertliği hiç yok. Bak bu sene FB'de o sertliği belki kazanır. Avrupa şampiyonasındaki rakiplerimizin oyuncuları arasında o sertliğe yanıt verebilirmi şüphelerim var. Sende seyrettin maçları son turnuvada. Görmüşsündür. Direk hücumu düşünen bir oyuncu. Gülşah Gümüşay ise ne yazık ki formsuz olduğu bir esnada oradaydı. Hoca aslında onu biliyor olmasına rağmen Gülşah'ı gönderdi. kimin çıktığı kaldığı konusunda ben pek takılmıyorum zaten. Öyle çok öne çıkan bir oyuncu yok bence. Bİrsel Işıl Bahar Nevriye ve Uzun oyuncu yetersizliğinden, Nevlin dışında kim gitse kim kalsa şaşırmazdım.

Abi Gülşah bu sene sakatlıklardan dolayı zaten performans veremedi. Çok oynayamamasının nedenlerinden biri de ayaklarının yavaş olması. Savunmadayken ayaklarını çekemiyor rakipleri karşısında. Formsuzluğun yanında kilo problemi de bariz bir şekilde dikkat çekti. Kübra kaç sert maç oynadı diyorsun ama bizim kızlarımız da Eurolig'de çok iyi performans verdiklerini söyleyemeyiz lig zaten tıngır mıngır geçiyor Galatasaray ve Fenerbahçe için. Sezon genelinde iyi oyuncuların orda olması gerekiyordu ve bence de Ceyhun Hoca'nın Kübra'yı alması doğru tercihti.

Gülşahın kilo ve çabukluk problemi olduğuna katılıyorum ama Kübradan çok daha iyidir onun en kötü hali.

Türkiye-Litvanya
Yarın 13.30 ntvspor

Esmeral'in yokluğunu çok arayacağız, şu an takımdaki en büyük eksik o pozisyonlarda bence. Şaziye ve Gülşah'ın mutlaka çok iyi performans sergilemesi lazım. Tabi bizim Gülşah bu isimlerden daha faydalı olurdu bence ama hoca tercih etmemiş.

Artık buraya odaklanmanın zamanı geldi. 12 kişilik kadromuz kimlerden oluşuyor bu arada?

Birsel - Işıl - Nilay
Tuğba - Seda
Şaziye - Gülşah
Bahar - Nevlin
Nevriye - Yasemin

Son oyuncu kim?

Yarın Litvanya karşısında ilk maç şanssızlığını yaşamayız umarım. Kalite olarak çoğu takıma kafa tutabiliriz, size olarak biraz sorunlarımız var. Ribaundlar ve top kaybı yapmamak çok önemli, rakiplerimizle eşit sayıda hücum yaptığımız her maçı kazanabiliriz.

Naile sanırım son isim. Yarın ortada geçer maç hatta İstanbul'daki son turnuvada izlediğim takımımız kazanır maçı, beğenmiştim turnuvada epey sadece şutor ekskliğimiz epey göze çarpıyor. Dışarıdan istikrarlı bir şutor bulmak lazım.

Maci TV'den seyredemeyenler icin birazdan yayina geciyorum.

Saygilar

19-12 gerideyiz ilk çeyrek sonucu

İlk periyotu 19-12 geride kapattık

Işıl - Birsel - Şaziye üçlüsü aynı anda sahada olursa bence iyi bi üçlü olabilirler. Nevriye'ye çözüm üretiyorlar ve başka bi silahı devreye sokmalıyız. Bu arada Gülşah Gümüşay bu takımda oynayamaz mıydı neden alınmamış ?

şaziye gayet iyi oynuyor...

kötü maç çıkarıyoruz

Geri