H
Göker, kardeşim hep aynı mottoyu kullanıyoruz.biz başkaları gibi değiliz, Galatasaraylı duruşumuz gereği rakipler gibi olmayacağız.burda yönetime soruyorum iyide dünden beri yaşananları nasıl hazmediyorsunuz?siz Galatasaray'ı vakıf yada dernekmi zannediyorsunuz.bu asırlık çınarı böyle yönetmeniz yüzünden işler kritik yerlere geliyor görmezmisiniz? Rakibe kaptırılan oyuncular,bitmeyen transferler...ne olacak bu böyle,suyun karşıki tarafı edersonu bitirdi diyorlar alttan alttan bissouma ilede görüşüyorlar.ve sırada başka bombalarda var diyorlar . atanı ve tutanı iyi olduğu için takım yıllardır zirvede kabul etmek lazım.şimdi rakip tutanı getirdi.atanıda var.daha evvel böyle değillerdi.şimdi güçlendikçe güçleniyorlar.kalelerinde livakoviç vardı orda yeniyorduk.şimdi ederson olacak.bir süredir kurduğumuz üstünlük sona erebilir. dahası şampiyonlukta gidebilir .bir giderse o zaman görün cümbüşü siz.her zaman işler yolunda gitmez.hele hele Rize maçında oynanan oyun tekrarlanır ve eksik yerlere gerekli transferler yapılmaz ise fener bunu iyi değerlendirir, bilinmiş ola.Yönetim Avrupa lomu oldupu için etik iyi niyeti göstermişken i, bu karaktersiz hadsizce Şeref konularına giren bir oyuncuyla ilgili elimizde tasarruf varken yönetim bu tavrı cezalandıracak aksiyonu almazsa taraftar gözünde yok hükmünde olacaktır.