• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
5günü değil Son Saatin Son dakikasını Kullanmadan Cevap vermiceksin.
Karaktersiz Fotoları Silmis ne yaparsan yap biz seni o dönemlerden silmek istiyoruz hayat engel oluyor.

Fatih Hocanın Resimlerini silmen Şeref Karakter yoksunu olduğunu net kanıtır.
İmparator cevap vermez ama UNUTMAZ.

KEREMSARAYLILAR Adına üzgünüm
Karakter meftumu herkeste olmayan bir hazinedir.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızın bir kısmına katılırım.ancak fatih terim gibi bir hocanın onun üzerindeki emeklerini asla inkar edemez . paylaşımlarında onu silmesi ve kısa sürede sanki Fenerbahçe ile öncelerden gönül bağı varmış gibi bırakın gideyim havalarına girmesi yüzsüzlük ve daha ötesi bir şeydir.ne olursa olsun geldiği yeri unutmaması ve en önemlisi onu kimlerin adam ettiğini nelerin feda edildiğini unutmaması lazımdı.
Soz konusu Kerem ya alt tarafı Kerem 4 sene bizde oynamış, iyi de katkı vermiş, para kazandırıp gitmiş. Sonrasına bu kadar anlam yüklemek nedir?Biraksalar adamı parcalayacak bir kin var ben anlamıyorum. 70 lerde Büyük Mehmet vardı, alt yapılan yetişmiş, uzun süre kaptanlik yapmış, 10 yıldan fazla oynamış, gerçekten buyuk oyuncu.Sonra kulüple anlasamayip fenere gitti ve onları şampiyon yaptı.Gercek bir GS efsanesi idi.Tabii kalpleri kırdı. Simdi düşünüyorum da iyi ki o zaman bu sosyal medya yoktu,yoksa rahmetli sokaga cikamazdi.Kaldi ki Kerem milli oyuncu şimdi gol atinca o attı diye uzulecekmiyiz?Birakalim ne yaparsan yapsın artık, sadece bizim maçlard iyi oynamasin yeter.

Soz konusu Kerem ya alt tarafı Kerem 4 sene bizde oynamış, iyi de katkı vermiş, para kazandırıp gitmiş. Sonrasına bu kadar anlam yüklemek nedir?Biraksalar adamı parcalayacak bir kin var ben anlamıyorum. 70 lerde Büyük Mehmet vardı, alt yapılan yetişmiş, uzun süre kaptanlik yapmış, 10 yıldan fazla oynamış, gerçekten buyuk oyuncu.Sonra kulüple anlasamayip fenere gitti ve onları şampiyon yaptı.Gercek bir GS efsanesi idi.Tabii kalpleri kırdı. Simdi düşünüyorum da iyi ki o zaman bu sosyal medya yoktu,yoksa rahmetli sokaga cikamazdi.Kaldi ki Kerem milli oyuncu şimdi gol atinca o attı diye uzulecekmiyiz?Birakalim ne yaparsan yapsın artık, sadece bizim maçlard iyi oynamasin yeter.
Nejat, bey bu zat takım şampiyon olmamışken kümede kalma korkusu olduğu anlarda kritik goller attı. iyi işler yaptı.ancak o dönemlerin birinde bile bırakın gideyim muhabbeti etmişti. burnu çok büyümüştü.giderken çok iyi para kazandırdığına inanmıyorum.belkide o günün şartları gereği bizim yönetimde iş bilen bir yönetim olmadığı için çok ta iyi bir paraya gitmedi.oda sorun değil ama yaptığı vefasızlık hoş değil.fatih hoca olmasa Erzincan'da sıradan bir oyuncu olarak devam eder gideceği takımlar Ahlatlıçorum, bandırma, Sarıyer gibi takımlar olurdu.geldiği yeri unutması ve kimlerin sayesinde buralarda olmasını unutması kabul edilemez.ben kendisine başarılar dilemiyorum.suyun karşıki tarafı ile yaptığı mukavele süresi olan 4 seneyi burda geçireceğine inanmıyorum bir müddet sonra başka bir takıma gideceğini ve fenerde huzur bulamayacağını tahmin ediyorum.

"Türkiyenln en büyük ve şerefli takımına geldim demiş" cidden larakter yoksunuymuş bu eleman, yazık hadsizce dil uzattığın bu şanlı kulüp seni 2.ligden alıp bu vitrinlere getirdi.. Övdüğün yeni kulübüne de bir dünyada sinkaflı laf etmiş adamsın nasıl bir omurgasızlıktır bu derece para dinli olmak.....

Geçmişte anasına söven mhy’ye tekmil verip “emir ve görüşlerinize hazırım komutanım” da demiş mi acaba? Yakışır :)

Helal et bulmakta sıkıntı çektiğinden bahsediyordu Portekiz’deyken. Sende bu mide varken helal haram fark etmez. Her şeyi yiyip sindirirsin rahatlıkla.

"Türkiyenln en büyük ve şerefli takımına geldim demiş" cidden larakter yoksunuymuş bu eleman, yazık hadsizce dil uzattığın bu şanlı kulüp seni 2.ligden alıp bu vitrinlere getirdi.. Övdüğün yeni kulübüne de bir dünyada sinkaflı laf etmiş adamsın nasıl bir omurgasızlıktır bu derece para dinli olmak.....
Utanmaz,arlanmaz,edepsiz çocuk.suç yönetimde ki buna müsaade edilmeyecekti ortada kulüpsüz kalmalıydı.ha o imkan yok ise beş iş günü bekletilip en azından Avrupa'da oynaması engellenmeliydi.

Nerede bu keremistler ya şu açıklamalarını da yorumlasınlar tuttuğunuz takıma şerefsiz dedi savunun bu açıklamayı da. Çok profesyonel açıklama falan diyin.

mhy’ye tekmil verip “emredersiniz komutanım” da demiş mi acaba? Yakışır :)

Helal et bulmakta sıkıntı çektiğinden bahsediyordu Portekiz’deyken. Sende bu mide varken helal haram fark etmez. Her şeyi yiyip sindirirsin rahatlıkla.
İki karaktersiz aynı camiada buluştu.

Nerede bu keremistler ya şu açıklamalarını da yorumlasınlar tuttuğunuz takıma şerefsiz dedi savunun bu açıklamayı da. Çok profesyonel açıklama falan diyin.
Kendi kalitesini bir kez daha ortaya koydu.isimler geçicidir,aslolan Galatasaraydır.yunus bu zatın yokluğunda bambaşka yunus oldu.ha bu arada bu günde barış Alper Yılmaz gitti onun gidişiyle de bir başkası parlar.

Şerefsiz ağzından şeref lafını eksik etmez mis...

Şerefsiz ağzından şeref lafını eksik etmez mis...
Renkdaş,bu hep böyledir.namussuz, namustan, bahsedilince kendinin örnek alınmasını ister.bu zatta şereften bahseder durur. ancak yaptıkları ile ne kadar şerefli olduğunu biz 40 milyon Galatasaraylı herkesten daha iyi biliriz.ana avrat küfrettiği midesiz camianın formasını giymesine evvela gittiği camia müsaade etmemeliydi. bu yaşananlardan sonra aklıma şu ata sözü geldi hacı hacıyı Mekke'de, hoca hocayı tekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş.yani bu zatın gittiği camia zaten belli.hak ettiği değeri bulacağı bir camiaya gitmiş.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.bu gün Volkan Demirel gibi bir dönem Fenerbahçe kalesini korumuş biri bile bu adam fenerde başarılı olamaz diyorsa olay bitmiştir.gerisi teferruattır...

Geçmişte anasına söven mhy’ye tekmil verip “emir ve görüşlerinize hazırım komutanım” da demiş mi acaba? Yakışır :)

Katranı kaynatsan olurmu şeker?cinsine tükürdüğüm cinsine çeker...

Şerefi olmayan Şeref'ten bahsedermiş.
Senin Galatasaray Forması Giyimenden utanıyorum.

Burdan bütün arkadaşlarıma Sesleniyorum Galatasaraycı olun Ocu bucu şucu olmayın.
Yanlış Adama Formamızı giyiniyor diye koruma kalkanı olmayın

İki kuruş daha fazla versinler, İsrail bayrağı sallayarak dolaşır sokaklarda Filistin mücahidi.

Son düzenleme:
Bugun Bay'da Galatasaraya İhanet içindedir

Yönetim Avrupa lomu oldupu için etik iyi niyeti göstermişken i, bu karaktersiz hadsizce Şeref konularına giren bir oyuncuyla ilgili elimizde tasarruf varken yönetim bu tavrı cezalandıracak aksiyonu almazsa taraftar gözünde yok hükmünde olacaktır.

Geri