• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Bana mahalle ağzıyla yazma had bil biraz! Hayatım boyunca rakı da içmedim içkiyle genel olarak pek aram yoktur bu arada. Laiklik söylemim de olmadı sana ya da Kerem'e karşı. Nereden uydurdun bunu Kerem'e dünya görüşü nedeniyle uzak olduğumu söylememden mi? Siyaseti din temelli anlattıkları için sadece bundan ibaret sanıyorsun galiba. Kerem bana uzak olabilir hatta iktidara yakın diye diğer benzerlerinden olduğu gibi ondan da nefret edebilirim ama bu ülkede artık kalmayan adaletten hayıflanmaya devam edeceksem tutarlı olmalıyım ve adil davranmalıyım arkadaşa. Kendimi onun yerine koyduğumda eğer çocukken tuttuğum Galatasaray yerine ezeli rakibe gitsem ilk fırsatta Galatasaray'a gelmek isterdim. Bunu yaparken de rakibi ve taraftarını kızdıracak laf etmezdim saygılı davranırdım ama. Kerem şuana kadar saygısızlık etmedi ama gönlümde fener var demesine bile alınıyorsanız sorun sizde. Bundan sonra demeçlerinde bize laf ederse o zaman yeniden konuşuruz ama şu an için kötü bir durum yok.
Sana son kez cevap vericem
Çok Para Haramsız
Çok Laf yalansız olmaz derler.Destan yazmışın Okumadım zamanım değerli.

İlk cümlen kafi geldi Kimseye Hadi Bildiricek konumda değilsin.

Keremsaraylı olarak sana iyi günler

Geri