• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Murat Özyer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
sami' Alıntı:
beyler murat özyr doru haber transfer çalısamalarına baslamıslar bilene.... :atki ne diyelim hayrlı olsun ama erman hocaya ayıp olduu gibime gelio
bencede erman hocaya baya 1 ayip oldu

yanı hemde ne bıcım oldu ya erman kunter gercekten hırsıyla bırlıkte bızı o sene ucuncu yaptı ama murat ozyer cok sakın bı koc :?

ya aklımdan su gecıo ulkerı bende sampıon yapardım bu sene gorulecek asıl performansı..
ulkerı herkes sampıon yaprdı halıl uner yapamazdı :D :D :D

hayırlısı olsun ....

BuRaKGS' Alıntı:
yanı hemde ne bıcım oldu ya erman kunter gercekten hırsıyla bırlıkte bızı o sene ucuncu yaptı ama murat ozyer cok sakın bı koc :?

ya aklımdan su gecıo ulkerı bende sampıon yapardım bu sene gorulecek asıl performansı..
ulkerı herkes sampıon yaprdı halıl uner yapamazdı :D :D :D

hayırlısı olsun ....
benimde demek istedigim buydu ülkeri efesi tbl de bende sampiyon yaparim onda bisey yok
o nedenle murat özyer hakkinda çekincem war nasil koç takimi nasil oynatir kariyeri de fazla parlak deil
önemli olan küçük bütçeli takimlari basarili yapmaktir
tab baldwin gibi murat didin gibi

Kardeşlerim Murat Özyer gelmeden önce ki Ülkerin halini hatırlıyormusunuz.
Yapmayın yahu bu kadar kolay değildi bu sene Türkiyede şampiyon olmak.

murat özyer tabiki iyi bi koç.ama murat özyer ülker gibi bi takımdan geldi belli yatırımlar olmuyacaksa neden gelsin.ülker herşeyi planlamış gibi.tek üzüldüğüm nokta galatasarayımızı gerekli kişilerin değilde sponsor firmanın yönetmesi.içim yanıyor ülker in bizi yönetmesine

1905' Alıntı:
kariyeri de fazla parlak deil

Kariyeri de başarılı değil iddiası komik olmamış mı biraz ?
İlk A takımı koçluğunda kaos ortamına sürüklenmiş ve bencil yıldızlarla dolu bir takımı takım yapıp efesi süpürmüş.
Ondan öncesinde de en başarılı en kariyerli Türk koçların yanında yardımcı koçluk yapmış.
Altyapıda da çalışmış. Daha ne yapsın ???
Tamam benim gönlümden de Erman hoca geçiyordu ama Erman hocaya olan sevgi ve arzumuz Murat hocayı küçümsememizi vs. gerektirmez..

X' Alıntı:
murat özyer kötü koç diil bu kesin ama iiimi onu bilmiyorum
kardeslerim murat özyerin oyun anlayisi nasil 1 bahsederseniz iyi olur

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
murat özyer tabiki iyi bi koç.ama murat özyer ülker gibi bi takımdan geldi belli yatırımlar olmuyacaksa neden gelsin.ülker herşeyi planlamış gibi.tek üzüldüğüm nokta galatasarayımızı gerekli kişilerin değilde sponsor firmanın yönetmesi.içim yanıyor ülker in bizi yönetmesine
ülkerden geldi dogru ama ülker kapanmasaydi gelmicekti
insallah iyi yatirim yapilir dogru transferler yapilir
murat özyer bayila bayila seçmedi gs i fb nin asistan koçlugu 1 de bizde koçluk teklifi wardi we dogal olarak koçlugu seçti çok fazla seçenek yoktu önünde

Murat Özyer duruşu, maç sonrası demeçleri ile bende sempati uyandırmıştı. Erman Kunter gündeme hiç gelmese gerçekten Murat hocamızın gelişinden çok memnun olurdum. Ama bence Erman Kunter tecrübesi, basketbol bilgisi ile bence çok daha üstün bir hocaydı. Hayırlı olsun takımımıza.

Murat Özyer basketbolu bilen iyi bir hoca. Genç ve dinamik oluşu da avantaj. Halil Üner'den sonra ilaç gibi gelecektir. Bu arada H.Üner'in şube sorumlusu falan olacağı söyleniyordu. Umarım o tip bir hata yapılmaz.

Hepimizde bir hayalkırıklığı oldu ama çokta karamsar olmamak gerekiyor...Bazı arkadaşlarımızın dediği gibi Murat Hoca'nın devraldığı Ülker dağılmış bir takımdı..Kısa zamanda çok iyi toparladı takımı...Bence Kunter olmadıysa 2 nci alternatif için en iyi seçim...Ülker'in iyi bir yabancı izleme ekibi var..Murat Hoca'nın yabancı seçiminde önemli bir etkisi olur...

Ayrıca kendisi ve eşi çok sıkı GS'lı olduğunu biliyoruz..Menejerimiz Müge Hn'la Derya aynı takımda mücadele ettiler...Bu bakımdan da iyi bir birliktelik sağlanabilir....Umarım yanılmayız...

Murat Özyer in oyun anlayışında oyunculara özgürlük veriyor ikili oyunlara önem veriyor ayrıca savunma anlayıiı çok iyi unutmayın malik dixon u en iyi durduran takımdı ayrıca efesin dış oyuncularını da iyi kitlediler.Erman hoca iyi koçtu ama hatırladığım kadarıyla beşiktaşı ligten düşürmüştü datça yı da düşürüyordu oyunculuk yıllarında da fenerbahçe ile sembol olmuş diye biliyorum tamam bizde kötü sezonlardan sonra 3. lük getirdi ama olmazsa olmaz değil.Hayırlı olsun.

exciter' Alıntı:
Murat Özyer duruşu, maç sonrası demeçleri ile bende sempati uyandırmıştı. Erman Kunter gündeme hiç gelmese gerçekten Murat hocamızın gelişinden çok memnun olurdum. Ama bence Erman Kunter tecrübesi, basketbol bilgisi ile bence çok daha üstün bir hocaydı. Hayırlı olsun takımımıza.
erman kunterin takimin basina gelmemesi bendede 1 hayal kirikligi olusturdu ama murat özyer de iyi 1 hoca insallah takimimiz çok basarili olur iyi yabanci seçimleri yapilir
halil ünere ne oldu bilen warmi

Erman Kunter bir markadır, Murat Özyer de bence ileride bir marka olacaktır. Umarım çıkışını bizimle arttırarak devam eder.

ya hic yoktan halil unerden kurtulduk ve kariyerine cok basarili bir giris yapmis hocayla anlastik hem ulker madem elemanlarina bu kadar deger veriyor kalitesiz bir kadroda calismasina izin vermesin!!!
hem sonucta iyi bir galatasarayli ile anlastik ulkerin calisani olmasi bu gercegi degistirmiyor transfer calismalarinida gorucez bakalim

X' Alıntı:

kaos ortamı belkı vardı ama en genı kadro onların elındeydı 12 ksıyıde cok rahtlıkla oynatabıulırdı...tek yapması gereken takımı dısıplın akltına almak ama bızde yıldız oyuncu yok kı yanı performansları artmalı ama bı tek sey ıcın cok sevınıorum artık alan savunmasına ıı hucum edecez hayırlısıyla...

murat ozyerın gelısyle ulkerden bıze oyuncu akısı nasıl olur bı bılgııs olan var mı ??
ayrıca orda fatıh solak ı ıstemeyenlerden bırı de teknık kadro da oldugu ıcın murat ozyer ee sımdı ne olcak fatıhı yeterı kadar kullancak mı yok sa yedege mahkum mu bırakcak..cok soru ısaretı hayırlıysa transfere baslayıp malıkı elde tutmamız gerekıo ....

İçinizi ferah tutun.

Murat Özyer çok iyi bir tercih.

Hoşgeldin Murat Özyer

Galatasarayımıza hayırlı olsun.

valla 3 sende sunu ogrendım basketbol da hoca etkısı cok onemlı ya o yuzden 12 tane odun bıle koysanız hocamız bunu yontar ama halıl unere 12 hcoa aslan parcası verdık hepsını kedıye cevırdı..

ıste sımdı bızm ıstedıgım oyuncularımız eskı hallerını donmelrını saglamak

erman kunterin olmamasina üzüldüm ama herseye ragmen iyi 1 seçim yaptik 1 an önce transferlere baslayip iddiali 1 takim kurmaliyiz
GALATASARAYIMIZA HAYIRLI OLSUN

Geri