Murat Özyer

  • Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Son 2 senede basketbol şubesinde yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor!
Say say bitmiyor!!!
Görünüşe göre daha da devam edecek gibi!
Her türlü olayda her zaman kulüp zararlı çıkıyor!

Artık bir zahmet Murat bey...
 
Her seferinde belki bu sefer bir şeyler değişir düzelir diyorum ama her seferinde en ağırını yaşatıyor sn Özyer. Sabır demeyecegim artik herkesin sabrı taştı tükendi bitti. Her olay için ayaklanıyoruz ama ne boş hicbir işe yaramıyor. Arroyo giderken bu adam hala bu kulüpte. Yorum yapasım şuraya bir şeyler karalayasım gelmiyor.
 
Anlamadığım bir durum var.Şubede bu kadar kriz varken Murat Özyerin 35.000 lira veya 35.000 euro maaş alması ne kadar doğru?Çaycıyı bile işten çıkartan yönetimi neden Özyer'i çıkartmyor?
 
Anlamadığım bir durum var.Şubede bu kadar kriz varken Murat Özyerin 35.000 lira veya 35.000 euro maaş alması ne kadar doğru?Çaycıyı bile işten çıkartan yönetimi neden Özyer'i çıkartmyor?

Bir hikaye vardır..

Devlet bir gün geniş bir araziye geceleri göz kulak olması için 500 TL maaşla bekçi alır. Bir süre sonra talimat olmadan bekçi görevini yapamaz, ayrıca işini yapıp yapmadığını kontrol eden biri gerek diye 750 TL maaşla iki kişi işe alınır. Bir süre sonra bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek diye 1.500 TL maaşla bir mali müşavir işe alınır. Bir süre sonra bunlardan kim sorumlu olacak diye düşünülerek 5.000 TL maaşlı bir müdür ve 3.000 TL maaşla bir müdür yardımcısı işe alınır. Bir süre sonra ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır.

Aman ha, müdürüme dokunmayın..
 
Bir takim nasil yok edilir tum herkes bunun ornegini bir daha gordu..Saglam bir yonetim ve Dogan Hakyemez gibi bir idareci gelmedikten sonra her sey bos
 
Murat özyer bu kulübün yüz karasıdır. şubenin katilidir.

Ayrıca salonda neden bu adama tepki verilmiyor bir türlü anlamış değilim. Madrid maçında tepki olduğunda ilk kaçanlardan biriydi oysa...
 
Karakter abidesi Murat Özyer'i küfürsüz bir şekilde eleştiren birkaç tweet atmıştım ama zoruna gitmiş engellemiş. Çok var böyle engellediği. Demirden korksak trene binmezdik dersin ama taraftarları engellersin. Murat Özyer çok net korkak bir koordinatör. Bu kulüpten gittiğiniz gün kurtulduğumuz gün olacak.
 

Üst