Murat Özyer

  • Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Sezon sonu bitecek olan sözleşmesini ve aldığı müthiş ücreti korumak ve uzatmak adına kulüpte kulisler yapmaya başlamış kendisi. Umarım yönetim böyle bir hataya düşmez!
 
Murat Özyer: '' Arroyo geri dönebilir, Geri dönmeyebilir de.. şimdi ben buraya neden çıktım. niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim
 
Galibiyetlerden sonra mikrofonlar önünde çıkıp şov yapan yenilgilerden sonra 1 gün tweet atmayan sonra hiç bir şey olmamış gibi devam eden bir şube koordinatörü. Eleştiren taraftarları bloklayan bir şube koordinatörü. O mevki herkese nasip olmaz ama bunun kıymetini bilmeyenlerde hep diken ucunda olacak. Sende öylesin Murat Özyer. Haddini bileceksin. Bu sene yapılan ihaneti hiç bir zaman unutmayacağız. Ahımız var Özyer.
 
Şu siteden herhangi birine 4-5 bin tl civarı bir maaş verin ve bunun yetkilerini bunun elli katı iş yapar. Şimdi bu adam neden orada. Dersin ki müthiş ilişkileri var hakkımızı TBF kurullarında yedirmiyor. Hakem hatalarına karşı etkili bir lobisi var tamam derim ki transfer eksik kalsın. Yahu o da yok. Liseli olmak ne güzel iş yahu. Bin tane beceriksizlik yap yine koltuğunu koru. Kulüp bazılarının yeteneksiz yakınlarının arpalığı olmuş. TRT gibi olmuşuz hiç bir iş yapmayan çalışanlar var. Sonra da tasarruf tedbirleri gereği çaycıyı işten çıkar. O da nedenmiş aile boyu Galatasaray'da işe girmişler. Sühan Abi diyor ya store arsasına otel yaparlar oraya 50 müdür alırlar 45'i lise mezunu ya da mezun yakını 5 iş yapar 45'i yatar. Bir sorun olduğunda suç o beş kişiye kalır.
 
Bu şahıs istifa falan etmez, kimse de ettirmeye çalışmaz o yüzden boşuna kasmayın artık konuya da kilit vurun. Böyle karaktersizleri temizleyebilecek biri yok henüz!
 
Sözleşmesi bitmesine yakın yeni ve yine sağlam maaşlı bir sözleşme için kulüptekileri yalayıp duruyor bu herif. Allahtan belanı bulursun inşallah!
 
Karşıyaka maçında hakem hataları ve ucuz anonslar için açıklama yapma gereği duymuyor musun Murat Efendi? Resmi siteden iki kelam etmek çok mu zor geliyor? Saçma salak tivitlerine harcayacağın zamanı kulübün hakkı için kullanmayı düşünmez misin aciz herif?!

Lanet olsun sana da sana görev verenlere de.
 
Millet Final 4 falan yapıyor biz hala bu gereksiz karaktersiz yalancıdan kurtulamadık.
 
Üç sezonluktu şube koordinatörlüğü. Bu sezon bitiyor yani sözleşmesi.

Bu herifin sözleşmesini yenileyen yönetici ya da yönetim haysiyetsizdir, şeref yoksunudur.

Kazandığı her kuruş haram zıkkım olsun, burnundan çıksın.
 
Yine twitter'dan TBF' ye geçiriyor. Yemin ederim böyle gerizekalısını ve yüreksizini görmedim.
 
Yine twitter'dan TBF' ye geçiriyor. Yemin ederim böyle gerizekalısını ve yüreksizini görmedim.

Bugüne dek sırf "Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü" sıfatını taşıyor diye istemeye istemeye twitter'dan takip ediyordum kendisini ama hakikaten çekilecek gibi bir bela çeşidi değil ya, çok ayrı bir kafa. Bastım unfollow'u, huzura erdim.

Twitter'da kurtulmak kolay, iş tek tuşa bakıyor da, acaba Galatasaray'ın basketbolu bu adamdan ne zaman kurtulup huzura erecek, orasını çok merak ediyorum.
 
Koskoca GS basketbol takımı son hafta öncesi ligde 9. sırada.

Sana da Can abine de lanet olsun. Allah ikinizi de kahretsin! Kına yak hain herif!
 
Bu adamı her gördüğümde aklıma,1920li yıllarda istanbulda ingiliz subaylarına el pençe divan duran, bitik osmanlının sadrazamları geliyor.

Halk anadoluda kurtuluş mücadelesi verirken, onlarda istanbulda goygoy peşindeydi.

Şimdide biz kurtuluş mücadelesi veriyoruz adam twitterda Gazel okuyor.

Bir şube ne kadar kötü yönetilir ? ; Bu kadar kötü yönetilir. Ötesi olmaz. Yıllarca üzerine koya koya, yetmedi rakiplere koya koya giden şube eridi bitti içine kapandı ne olacağı geleceği belirsiz. Aroyyo gibi guardı, Furkan gibi pivotu, Işıl gibi arma aşığını türlü saçma sebeplerle kaybettik, Ergin hoca sene sonu kalır mı bilinmez ama koordinatör hazretleri ilelebet kalır bu şubenin başında. Yazık..
 

Üst