Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

O koltuklarda oturanlara bişeyler oluyor ben artık öyle düşünüyorum. Euroleague finalini kazandıktan sonra aziz yıldırım da çıkıp finali 2 milyar insan izledi demişti. Yani Cengiz'in saçmalamasıyla yarışır bir saçmalıktı onunki de. Seyirciye hoş görünmek adına diye düşünüyorum yaptıklarını ve başardıklarını misliyle gösteriyorlar, bir süre sonra da kendileri de inanıyor bu hallerine.
 
En azından oyuncuların maaşları ödeniyor. 1 ya da 2 maaş geriden gitmek o geçmiş yıllarda yaşadıklarımızın yanında hiç.
 
Maaslarda 2 ay gecikme varmis. Bizim katkimiz dediginiz sey bu olsa gerek

1.8 milyon dolar bütçeli takımın 2 aylık maaşını ödeyemeyen bir yönetim kurulu ve Başkan'ın maç sonu skandal açıklamaları... Yüksek ihtimal 2 maaş geride olanlar yerli oyuncular. Yabancıların sözleşme şartlarını gerçekten çok merak ediyorum. Kesinlikle özel sözleşmeler olduğunu düşünüyorum şöyle ki bizimle çalışmak istemeyen menajerlik şirketlerinin olduğu ortamda İstbasket bize hangi şartlarda yabancı oyuncu getirdiler bunu bilmek lazım.
 
Dursuz Özbek'den bile daha vizyonsuz ve spor cahili bir adam bu. Takımın bütçesinden haberi yok, karşı tarafın bütçesinden haberi yok, takımın tarihinden hiç haberi yok, basketbola dair hiçbir bilgisi yok. Kendisini izlerken sinir krizi geçiriyorum...
 
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın yeni isim sponsoru Doğa Sigorta oldu.

"Anlaşmaya göre, 2018/19 ve 2019/20 sezonu için geçerli olmak üzere, Galatasaray Erkek Basketbol takımının ismi “Galatasaray Doğa Sigorta” olacak. Ayrıca formada Doğa Sigorta reklamına yer verilecek."
 
Sözleşmenin detayları ile ilgili bilgi var mı acaba?
Yıllık ne kadar?
Umarım çerez parası değildir!
Gerçi bu yönetimden çokta bir şey beklemiyorum...

Galatasaray ile yeni sponsoru sigorta şirketlerinin yükselen değeri Doğa Sigorta işbirliğinin imza töreni önümüzdeki hafta basın eşliğinde gerçekleştirilecek. Sözleşmenin diğer detayları basın toplantısında duyurulacak.
 
Her sene 20 milyon dolar bütçeniz olsa, yine 200 milyon dolar zarar edemezsiniz. Son 10 yılda Galatasaray'ın 2 ya da 3 kez çift haneli bütçesi varken. Bu ülkede yalancılara yönelik bir yaptırım yok tabi o yüzden atış alanı serbest :)
 
Bizim başkan ağır, oturaklı bir adam profili çiziyor ama inanın gaf yapma potansiyeli çok fazla. Feneri yendiğimiz maçtan sonra da böyle abuk sabuk demeçler vermişti. Fazla bilmediği konularda araştırmadan, düşünmeden konuşunca komik durumlara düşüyor böyle. 200 milyon doların nasıl bir para olduğunu bilmiyor diyeceğim de adam işadamı bilmemesine imkan yok. O zaman niye böyle mantık dışı bir açıklamaya yapıyor gerçekten anlam veremiyorum.
Sayın başkan rica ediyorum fazla konuşmadan az laf çok icraat şeklinde yönetin bu kulübü yoksa fikret orman gibi antipatik bir kişilik haline gelirsiniz.
 
Bu zaten aylar öncesinden bilinen bir şeydi yeni değil ki. Mehmet Demirkol söylemişti ben de burada paylaşmıştım. Futbolda da basketbolda da maaşlar yatmıyormuş arada aylar varmış ödeme zamanı olarak, demişti Ekim-Kasım gibi.
 
Basketbol şubesinin imajına büyük zarar verdiler, "başarabiliriz"i unutturmaya çalıştılar. İki milyon dolarlık takıma kaynak nasıl bulamıyorsunuz? İki sponsorluk var, devlet gelirleri var, yayın geliri hakeza. Nereye gidiyor yahu bu paralar?
 
Ömer Cansever tam bir beceriksiz ve Ömer Yalçınkaya'nın esiri olmuş ne derse onu yapıyor. Beraber batıracaklar basketbolu!!!
Böyle bir ortamda bir çok sorun var sadece maaşlar değil!!
 

Üst