NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay herkesi kendin gibi sanma kardeşim.
Aynı Kaan Kural, bundan önceki programda da Lakers tshirtü giydi.Adam her programda başka şey giyiyor ki bu adamı bu kadar ağzınıza sakız yapmanın anlamı yok.
Hepimizi basketbol ve Nba konusunda üst üste koyar ve ezer rahat ol.


Yani bu adama bu denli saldırılar çok ayıp.
 
Bu adama sövüyorsun da giydiği tshirte bakarken sen tv nin sesini kısık halde bakıyorsun herhalde.
Bir de konuşmaları dinle.Burada ve Nba'de bir çok kişi hakemlerden dert yanarken bu adam hakemlerin seriyi çok etkilemediğini düşündüğünü söyledi.Kusura bakma da bunu diyecek erdemli birine bu derece saldırmak saçmalıktır.

Örnek yeterli değilse artırabilirim.
 
Lakers Nba nin feneri olsa , son maçta yenilirdik sonra kobe de alex gibi ağlardı heralde , seyirciler kazandıklarını sanıp sahaya felan inerdi :)
ayrıca Boston da Ray Allen ı severim bitek , geri kalanlar çok itici
 
2-3 oyuncusu dışında tamamı provakatör oyunculardan oluşan Boston un yinede Lakers ı yenip şampiyon olmasını isterdim ama olmadı.
Bu sene talihsizlikler peşimizi bırakmadı.Artık seneye konferans finalinde Lakers ı,finaldede Boston u eleyip biz şampiyon oluruz. :)
 
Bu fotoda süper olmuş. Tam komedi hakikatten. :)

36222135179827352211883.jpg
 
Emre Yuksel' Alıntı:
bu tartışma hala bitmedi mi ya.. : )
amerika unuttu bile , bence biz de unutalım..
tugay senin kütüğün los angeles'ta herhalde : )

Los Angeles / Kulaksız :)

Abi intikam soğuk yenen yemektir derler ya tesadüftür ki ben soğuk yemekleri çok severim, meze hesabı.. =)
 
Sühan Cem' Alıntı:
Burak Gasol'un Lakers'a gelişi ile ilgili en son konuşulacak yer Boston-Lakers maçı sonrasıdır. Çünkü Boston'da Minesota'ya tecvüz etti üstüne yetmedi Ray Allen alındı. Üstelik Garnett Minesota'dan Boston'a geçerken sözleşmesindeki rakamlarda düşürüldü. Gasol sözleşmesinde yazan rakamın aynısını Lakers'dan almaya devam etti. Zaten sende bilirsin Salary cup yüzünden lüx vergisi vermemek için klüpler kolay kolay 2 den fazla üst düzey oyuncuyu kadrolarında tutamazlar. Pierce, KG, Allen üçlüsü, lüx vergisine takılmadan kurulabilecek bir kadro değil.


Sühan Abi, çok güzel noktaya değinmişsin :)

Lakers ve Celtics'in yaptığı hiç etik olmayan işlerdir.
Zaten Spurs'u tutarım ve AntiLakerscılık kısmımda ağır basar :)

Spurs taraftarı olarak 2 takımında oraya hakederek geldiğini düşünmüyorum diyeyim o zaman ;) : )
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Barut":ee2i3032]Spurs taraftarı olarak 2 takımında oraya hakederek geldiğini düşünmüyorum diyeyim o zaman ;) : )
Şunu biraz açarmısın sana zahmet.[/quote:ee2i3032]

Emin;

Burak diyor ki, bu 2 takımda hakederek oynamadılar şu finali. Yani oynanması gereken yer kesinlikle dünya olmamalıydı, hakedilişi bu gezegen değildi. Uzaya gitsen, çok merak ettiğin uzaylıların şu maçı izlemek için toplandıklarını görürsün demek istiyor kısaca. :)
 
Boston sapına kadar haketmiştir.

Elediği takımlar Miami Heat,Cleveand,Orlando

Final'de 3-2 öne geçmişiz 6.maçta en iyi savunma adamımız Perkins sakatlanmış,buna rağmen son maçta tüm olumsuzluklara rağmen maçı hem önde götürmüşüz ve maçın son bölümlerinde maçı kaybetmiş bir takımız.
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Barut":l5dgbibr]Spurs taraftarı olarak 2 takımında oraya hakederek geldiğini düşünmüyorum diyeyim o zaman ;) : )
Şunu biraz açarmısın sana zahmet.[/quote:l5dgbibr]


Zamanında Memphis Gasol'u peşkeş çekmiştir, Lakers'a.

Zamanında Minesotta ve Seattle'da Garnett ve Allen'ı peşkeş çekmiştir, Boston'a. . .

demek istiorum kardeş.
 
Burak yanlış hatırlamıyorsam Garnett olayı temiz ama Gasol olayında Memphis, NBA yönetimi tarafından ciddi bir kıyıma uğramıştı.

Ayrıca ben, sen haketmiyor deyince performans açısından dedin sanmıştım teşekkür ederim.
 
ah Burak ah şimdi hiçbirşey bilmeden konuşuyorsun diyecem ayıp olucak ama

Zamanında Memphis Gasol'u peşkeş çekmiştir, Lakers'a.

bunu diyince ya bilmeden konuştuğunu düşünüyorum yada salliyim de nolursa olsun mantığıyla hareket ettiğini..

lakin Memphis o trade'le cap space karşılığında oyuncunu vermiştir.. yani daha da açiyim istersen bu sayede kadroların da Zach ve Marc Gasol'e sahip oldular.. ikisinin de istatistiklerine nba.com dan ulaşabilirsin.. herhangi bi peşkeş sözkonusu değildir aydınlatıcı olmuştur umarım..
 
Levent Abim yapma gözünü seveyim, Gasol Memphis için ilah gibiydi.

Gasol'un, Los Angeles takasından sonra, aslında Memphis Grizzlies?ın durumunu en iyi özetleyen isim Hakim Warrick oldu. Yapılan takasın çılgınca olduğunu belirten Warrick, ?Liderimizi kaybettik. Artık Gasol?u takımda görememek oldukça tuhaf olacak. Tek bildiğimiz onun artık geri dönmeyeceği. Artık başka bir takımda. Bundan sonra da Grizzlies forması giymek oldukça garip geliyor. Bundan sonra işimiz daha da zor olacak? diye konuştu.


Yani bilgisizliğim olabilir ama Zach mi Gasol mu dersen Gasol'u alırım gözümü kapar yola devam ederim.Marc Gasol'un da ilk 3 sene bildiğim kadarıyla minumum kontrat aldığını sanıyorum.


Zach'i alıp Gasol vermek ister misin abi ? Böylece peşkeş mi kıyak mı anlarız :)
 
adamım Zach'i verip Gasol'u almakla ilgisi yok olayın.. Gasol'u Zach için vermedi Memphis, daha iyi bi oyuncu almak için verdi.. Bu arada Lakers'ın verdiği Marc Gasol çok iyi bir oyuncu çıkınca 4 numaraları değerlendirdi ve Zach'i aldı.. Zach de kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi Memphis'te.. Ortalamalarına bakarsan iki oyuncunun toplamda Pau'dan çok daha iyi katkı verdiklerini görürsün zaten..

peşkeş değil bu salary cap boşluğu yaratıp daha sonra free agent oyuncu almak o yaratılan boşlukla daha çok..
 
gasol takası zamanında büyük sansasyona neden olmuştu.. memphis'te eski gm , lakers efsanesi jerry west'in o sıralar görevinden ayrılması falan çok konuşulmuştu. bütün oyuncular, taraftarlar, basketbol yazarları. herkes şaşkınlıklarını dile getirmişlerdi..oralarda adaletsizlikler oldu ama NBA yönetimi her zaman göz yumdu. Boston'a da göz yumdu. Bu iki takım iyi olsun , contender olsun , final oynasın , ratingler artsın, nba'e daha çok ilgi olsun diye göz yumuldu. boston da KG yi hiç bir şey vermeden aldı. Sadece Al Jefferson ve işe yaramaz adamlar karşılığı Kevin Garnett alınabildi..

Bu takasları kimse kafasından yapamıyor tabii. Sonuçta hepsi NBA tarafından inceleniyor ve onaylanıyor.. NBA yönetimi bunu onaylamışsa kimseye söyleyecek söz kalmıyor ama dediğim gibi, ben de Lakers ve Boston'un kayırıldığına inanıyorum..

NBA yönetimi hakemlerle olsun, takaslarla olsun, cezalarla olsun balans ayarını her zaman yapar.. Phoenix Suns'ın şampiyonluğunu ellerinden aldılar 3-4 sene önce.. NBA asla temiz bir organizasyon değil benim gözümde.. Bir master planları var.. Onu uyguluyorlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst