NBA PlayOff 2014

Son yillarda izledigim en bervat hakem performansiydi yalniz o mac. Sahsen ben.Rockets'in acayip kollandigini dusundum izlerken ama farkli gorusler de varmis.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Clippers maçına göz ucuyla baktım ki Clippers' ın oyunundan da Rivers' ın takımlarını izlemekten de nefret ederim. Fazla dayanamadım tabi. Doc Rivers fıçı gibiydi. J. O'neal 'la kavga felan da etti.

Gsw evindeki 2 maçı da kazanabilir. Yeter ki şutları yerlerde sürünmesin.
 
Ev sahibi avantaji gibi ev sahibi avantajina sahip olan :) 2 takim deplasmandan maci aldi.

Heyecan verici olacak. Portland ve Golden State salonlari

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Bu arada dün Golden State'e maça çıkmayın deseler çıkmasak mı diye bir düşünürlermiş. Saat 05.30'da kadar bekledikten sonra 2.periyodda maçın bitmesi adamı sinirlendiriyor. Hele şu Los Angeles'ın avam taafını şöyle havaya sokmayın.
Bugün Atlanta - Indiana
Brooklyn - Toronto
Washington - Chicago maçları var. Sanırım Brooklyn maçını izler uyurum. Atlanta - Indiana maçını izleyecek kadar sabırlı bir adam değilim ben. Chicago maçlarından da dehşet sıkılıyorum. En iyisi Brooklyn'in dayılarını izleyip uyumak. İnşallah onlar da içerde hallederiz tribine girmezler Golden State gibi.
 
Bu arada Scott Brooks'a da birşeyler söylemek lazım. Babako sen bu işten anlamıyorsun . Git Meksika'ya yerleş balık tut. Memphis gibi dış oyuncuları kendi skorunu üretemeyen bir takıma karşı Sefolosha 31 dakika oynuyorsa sen hoca değilsin Brooks. jeremy Lamb'e ve Terrence Jones'a hiç süre vermedin. Bir de üstüne steven Adams yalnızca 2 dakika oynuyor uzatmaya giden bir maçta. Bu 3 akıllı + 2 salak şeklindeki hücum düzeniyle bu takımdan hiçbirşey olmaz. Olmasın da zaten. Hiç sevmediğim Miami bile hücumuna opsiyon katmak için yırtınırken ( ki Spoelstra'yı zamanında itin şeyine soktular) Oklahoma'nın yaptığı akıl alır iş değil. Memphis ise her zamanki gibi. kazanır kaybeder ama maç sonu mutlaka kendini alkışlatır . Memphis'in bu yapısı , küçük pazar takımlarına örnek bir model olmalı.
 
Scott Brooks'tan bir kurtulsak neler yapacağızda...

Nedendir bilmiyorum ama bu gece Atlanta - Indiana maçını seyretmeye niyetlendim. Sanırım sabır kat sayımı ölçeceğim.
 
Son 2 dakikada Air Canada Center'da Carter izliyormuş hissine kapıldım. Derozan 2 tane teke tek oynayıp zor şut soktu. Derozan bu tepkiyi vermeye devam etmeli yoksa dayılar yine ağırlığını koyar Nets cephesinde.
 
Bulls bitti demeden bitmez o seri tabi önce Hinrich-Boozer zararını minimuma indirip Augustin-Gibson kritik yerlerde daha çok oynamalı 2. maçta Hinrich saç baş yoldurdu resmen.Son Periyotta bir hava atışı kararı varki rezaletti son 8 saniyede top Wizards'a geçti ve maç uzadı.

Maçı izleyenler rahatlıkla görmüştür Hinrich'in resmen maçı sattığını son 2 saniyede kaçırdığı serbest atışta ayrı bir olay.DJ Augustin sahadayken daha iyiydi takım.

Bence Wizards'ı deplasmanda yenebilecek bir takım Bulls hala herşeyin bittiğini düşünmüyorum.
 
Beyler açık konuşuyorum . Şu maçtan sonra halen daha Griffin'miş Kevin Love'mış falan filan diyenin mesajını silerim. Algridge ulan. Aslan parçası :D
 
Motiejunas' ı niye oynatmıyor Koç normal sezonda iyi bir savunucuydu. Aldrigde'in panzehiri olabilir belki. Ne Howard ne Ömer ne Jones tutamazlar.

Spurs maçını izlemedim istatistiklere bakarak konuşuyorum hoşgeldin Play-off sendromu. Belki de yetersizliği diyeyim. Diaw 4 sayı Splitter 6 sayı atacaksa Green saklanacaksa pehhh ! Bi de 113 sayı yemişsin.
 
Alridge'in hakkını verip gösterdiği performansı bir kenara bırakırsak Rockets play-off havasına girememiş gözüküyor. Clippers da ilk maç bunun görüntüsünü verse de ikinci maç silkinip Warriors'un isteksizliğini de kullanıp seriyi eşitledi. Ben hala Rockets'in şansı olduğu kanaatindeyim. Ama dediğim gibi play-off oynadıklarının farkına varmaları gerek öncelikle.

Nets-Raptors serisi de kolay kolay bitmez diyorum ve 7. maçları görecek serilerin başına onu ekliyorum. At fava bekle. :D
 
Aldridge'i savunacak adam yok Rockets'ta maçı izlemedim ama özetinden gördüğüm kadarıyla müthiş oynamış 2011 Dallas'ının Nowitzki'si gibiydi.Serinin kilit adamı Harden olacak kendine gelmesi lazım kaldıramadı bu maçları berbat başladı.O kendine gelirse seri uzayabilir yoksa bu gidişatla süpürgeler hazırlanıyor diyebilirim.
 
Seri başlarken çok keskin bir ifade olmasın diye "en iyi uzunlarından biri" demiştim Aldridge'e. Ama şu performanslar sonrası hiç gevelemeye gerek yok, adam efsane. Deplasmanda iki maç üst üste 40+ nedir be? Karşısında kim dursa fark etmez. Portland zorlar ama nefesi yetmez diyordum ama Aldridge'in efsane oyunu ve Houston'da Harden'ın batırması işleri değiştirdi.
 
James Harden, Defensive Juggernaut (2013-14) - YouTube

Bütün sorunun kaynağı burada.Takımın yıldızı "küçük dağları ben yarattım" havasında parkeye çıkan ama parkede vurdumduymazlığın en uç örneklerinden birini gösteren birisi.Oklahoma yıllarında hiç değilse savunmada hareket halinde olan James Harden ,Houston'a gelip yağlı kontratını aldıktan sonra savunmada direkten farkı yok.Bench'de dinlense kimse eksikliğini hissetmez.
 
Memphis Okc'yi eler finalde de bize 4-0 veya 4-1 kaybederse çok gülerim.

Tabi önce Dallas' ı elemek lazım. Birkaç sene önceki Phoenix faciasını bir daha kaldıramayız.
 
OKC kolay kolay elenmez diyeceğim de play offlar harbiden saçma sapan oldu.

Tamam favori elenir ama favorilerin neredeyse hepsi sallantı da.
 

Üst