• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Birkez olsun herşeyi unutup aman be banane herşeyden,tasalanmıyorum,düşünmüyorum artık herşeyi en ince ayrıntısına kadar,yaşayıp gideceğim işte demektir...
Bunu yapabilen varmıdır bilmiyorum tabiki,birkez olsun yapamadım ona yanarım...

Öğretmen Not Defteri´nin kaldırılmasıdır..

Yağmurdur...

Ders çalışmaktır.Ona rağmen dershanede sınıf düşmektir...

Depremi yaşamaktır. Gecenin 1' inde sokağa fırlamaktır. Ayaklar titriyor hala :P

Şimdi Galatasaray'a daha yakın olma zamanıdır.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Berkan Maraş'a alışabildin mi? Güzeldir benim memleketim. Sıcaktır hala. 6 senede maraşlı olursun artık.

Bağdat Abla kusura bakma henüz yeni gördüm iletiyi; malum öğrenci ve yurt hayatı :) Alıştım sayılır. Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Bir de şoförler arabayı üstüme üstüme sürmese :P

Sarı Kırmızı bir ateştir gönlüme düşen ...

Resmi sitede Emre Aşık'ın resmini görmek özlemektir..

1 ay sonra midenin çöp tenekesine dönmesidir. Her bulduğunu oraya atmaktır..

Şanssızlıktır...

23 yıllık aradan sonra Erkek Basketbol Takımı´nı şampiyon görüp, yeniden "Sarıyla Kırmızıyla Alnımızın Akıyla" diyebilmektir.

[video=youtube_share;FlsBObg-1BQ]http://youtu.be/FlsBObg-1BQ[/video]

Alo Fatih'tir...

Torunun cinsiyetinin belli olmasıdır.
Metin Oktay geliyor :) alayınız amca,teyze olurken,bazıları dede oluyor @Önder Ç

Cinsiyeti belli oldu, peki ya adı?

Yeğenin çok şanslı olacağı bir gerçek.. Maça giderken beyaz yalan söylemek gibi bir mecburiyeti olmayacak (dersleri iyi olduğu sürece), alacağı eğitimle Galatasaray´ı cüzdanında değil yüreğinde hisseden bir can gelecek.

Günün birinde herkesin değişeceğidir.

pişmanlıktır

Murat Özyer'e tepki veren taraftara saldırmaktır

Geri