Evet çünkü kadron iyi parayı basıp alıyorsun.İdman yaptırmayan hocanın takımı üç senedir şampiyon oluyor.![]()
Evet çünkü kadron iyi parayı basıp alıyorsun.İdman yaptırmayan hocanın takımı üç senedir şampiyon oluyor.![]()
Prag geliyor Tokatlıyorİdman yaptırmayan hocanın takımı üç senedir şampiyon oluyor.![]()
Şikâyet etse içeride huzursuzluk çıkacak. Yönetim hemen “hoca problem” deyip hocayı yemeye kalkacak. Yani konuşsa suç, sussa ayrı dert. Böyle bir ortamda sağlıklı iş yapılır mı?Okan Hoca cok severim bir kere, "Winner" bir isim hepte derim başka takımda olsa heykeli dikilmisti hatta stadının adını bile verirlerdi ona lakin kendisiyle 8. transfer sezonumuz hep ayni bu donemde konsantrasyon düşüyor, odaklanma azalıyor, rakip analizi zayıflıyor...
Baskan gibi konuşmaya gerek yok, sen listeni verirler bekle almazlarsa hatta sikayet et anlat durumu ama bizde maalesef cok sorumluluk almaya ve savunmaya geciyor...
Atletico maci kritik sen ona odaklan cunku sezonu o belirleyecek biz ligde en güçlüyüz hep diyorum yeter ki işimizi iyi yapalım...
Singoya 30 verdikŞikâyet etse içeride huzursuzluk çıkacak. Yönetim hemen “hoca problem” deyip hocayı yemeye kalkacak. Yani konuşsa suç, sussa ayrı dert. Böyle bir ortamda sağlıklı iş yapılır mı?
Önce Hatipoğlu geldi, transferleri beceremedi ve gitti. Sonra Kavukcu geldi; gidilen oyuncular ikna edilemiyor. Yüksek maaş teklif ediliyor, yine olmuyor. Demek ki mesele para değil, vizyon ve güven meselesi. Ortada plan yok, sadece panik var.
Sonra bütün yük Okan Hoca’nın sırtına yıkılıyor. “Şu futbolcuya bak”, “bunu izle”, “FaceTime’dan ara ikna et” deniliyor. Hoca teknik direktör mü, menajer mi belli değil. Sahaya odaklanması gereken adamı transfer kovalatıyorsun. Tabii ki konsantrasyonu da düşer, performansı da etkilenir.