ÖNEMLİ : Resmi Sitemizin Haberimizi Yalanlaması Üzerine

ŞU AN İTİBARİYLE RESMİ SİTEDE ÇIKAN BİR HABER İLE Sn ERMAN KUNTER HAKKINDA YAZILAN YAZI YALANLANMIŞTIR VE http://www.gsbasket.org SİTESİNİN KULÜBÜN RESMİ SİTESİ OLMADIĞININ ALTI ÇİZİLEREK BELİRTİLMİŞTİR.

ancak

Kendi adıma konuşacak olursam, Onursal Bey bir haberi ki bu kadar önemli bir haberi buraya açıklamak gereği duyduysa; O OLAYIN BU HABER YAZILDIĞI ANDA doğru olduğuna şahsen ben inanırım. Çünkü bu sitede mış muş haberleri bu şekilde verilmez.
bu sitede rivayet, yada söylenti haber gelinirse özellikle site yöneticileri BİR DUYUMA GÖRE, BİR RİVAYETE GÖRE gibi gerçek olamama ihtimallerini, artniyet olmaksızın, spekule etmeden belirtirler. Tekrar ediyorum belki bir dahaki sene Sn Halil Üner'le devam edeceksekte Onursal Bey'in geçtiği haberin o an içinde çok ciddiye alınacak insanlardan kaynağı olacağına eminim.

Gelelim resmi site konusuna,

Bu site hiçbir zaman biz resmi siteyiz demedi, demeyecektir. Ama bu tip yakıştırmaları Galatasaray Taraftarları sitemize girdiği zaman kendileri yapmaktadır. Zira biz ne resmi siteyiz nede resmi siteye rakibiz. Aslında hedeflerimiz aynı olmakla birlikte Biz başta basketbol olmak üzere amatör branşlara GÖSTERİLMEYEN İLGİYİ DEĞİŞTİRMEK ÜZERE YOLA ÇIKMIŞ BİR GRUP GALATASARAY AŞIKLARIYIZ. Bunu Amatörce yapıyoruz ama amatör ruh bazen "resmi"yet'ten yada "profesyonellikten" daha etkili olabiliyor. Bunu biliyor, ona göre haberi paylaşıyor ve Türkiye'de son zamanlarda hasret kalınan "RAKiBE VE HER FORMAYA SAYGI" kavramlarından asla taviz vermiyoruz.

Bunların gözardı edilmemesini hatırlatıyor ve sitemizin geçmişinden, haber tarzından, içeriklerinden ve uslubumuzdan övünç duyduğumuzu bildiriyoruz

GSBASKET.ORG ADMİNİ
Utku ÇAPAN
 
Ben bu sitede hicbir zaman Galatasaray Basketbol Takimi Resmi Sitesi ibaresi gormedim acikcasi.
Hatta adimiz surekli
Galatasaray Basketbol Portali oldu.
Belki bu haberden rahatsiz olan birileri bu yaziyi kasitli cikartmislardir.Acikcasi siteyi hazirlayan arkadaslarin boyle bir seyi baz alarak bunu yazdiklarina inanmiyorum.
Neyse yakinda ortaya cikar.
 
Yani resmi site olup olmaması hiç önemli değildir ama gsbasket.org bence gerçekten önemli bir site yani bi başka klup taraftar sitesi olarak en azından benim bildiğim böyle bir organizasyon yok..

Esas ilginç olanı bence resmi sitenin bunu yalanlama girişimi...
Bu haberde yeni coach Erman hoca %100 gibi bir kesinlik yoktuki

Herkes biliyo Coachumuzun Halil Üner olduğunu

Ama ne biliyim bana tuaf geldi
 
Bu haberden tek anladıgım birilerinin pacalarının tutustugudur !

Bizim hicbir zaman Galatasaray Basketbol Resmi Sitesi olma gibi bir düsüncemiz yada ibaremiz olmamıstır. Ama du duyuruyu resmi siteden her kim yayınlattıysa bayagı canını sıkmıs olmalıyız verdigimiz bu haber...

Su da bilinsin ki buraya böyle bir haber girilmisse kimse kafasına göre yazmamıstır bunu.Birsey yazıyorsak ta her zaman arkasındayız...
 
ayrıyetten o haber verildiği zmn yazının altında resmi site gibi bir duyuru yoktuki niye böle altı çizili belirtildiki resmi site olmadığı

bugün her Galatasaray forumunda o futbolcu geliyor bu futbolcu gidiyor gibi yazılar ve topicler var niye bu yazı böyle çok dikkat çekti ben anlamadım, Önderin dediği gibi bazılarının paçaları tutuştu heralde...
 
Önder' Alıntı:
Bu haberden tek anladıgım birilerinin pacalarının tutustugudur !

Bizim hicbir zaman Galatasaray Basketbol Resmi Sitesi olma gibi bir düsüncemiz yada ibaremiz olmamıstır. Ama du duyuruyu resmi siteden her kim yayınlattıysa bayagı canını sıkmıs olmalıyız verdigimiz bu haber...

Su da bilinsin ki buraya böyle bir haber girilmisse kimse kafasına göre yazmamıstır bunu.Birsey yazıyorsak ta her zaman arkasındayız...

İlgisizlik konusunda tavan yapmış yönetimin, futbolda yıllardır her gün bir sürü haber çıkarken sesini çıkarmayan yönetimin, bu sitede aktarılan bir habere niçin böyle resmi bir tepki gereği duyduğu düşünülünce yukarıda yazılanlar dışında aklıma bir şey gelmiyor. Tek amaçları da şurada toplanmış bir avuç basketbolsever Galatasaraylı'yı tahkir etmek olsa gerek. Yoksa ulaşırsın haberi yazana, durumu anlatırsın, aktarmasını istersin. Zaten kimsenin resmi olma iddiası yok burada; ama şubeyi yönetimden daha fazla düşündüğümüz de açık. Hem kimse burada dedikodu amaçlı haber aktarmadı ki bugüne dek, kimse bildiği bir şey olmadan konuşmadı benim gördüğüm. Eğer öyleyse zamanında Halil Üner tribüne bizim maçı izlemeye geldiğinde çıkan Halil Üner'in başımıza geleceği haberinin de dedikodudan ibaret kaldığını göstersinler. Erman Kunter konusunda az çok bir çaba olmasa böyle bir şeyin burada yazılacağına inanmıyorum. Yaptıkları çok ayıp.
 
Öncelikle paçaların tutuşması konusunda şunu söyleyebilirim ki; futbolla ilgili birçok spekülasyonun onlarca internet sitesinde yapılmasına karşın klüpten tek bir ses dahi çıkmamıştır. Konu basketbol oldugunda ise aksine ortalık karısmıs, acıklama yapmak gereğini hissetmislerdir. Bu da kendilerinin amatör branslardaki acizliklerindendir. Kendi acizliklerini bu sekilde daha da yukarılara taşıyorlar. Ne kadar da hoş.

Galatasaray Spor Klubü resmi sitesi daha basketbol maçlarının tarih ve saatini doğru yazmaktan aciz bir yayın organıdır. Kendilerini uyarmamıza ragmen dahi bu konuda düzelme eğilimi göstermemiş bir yayın organıdır. Bu yüzden bu tip paça tutuşma göstergelerini makul karşılamak gerekir.

Bizler gönülden Galatasaraylı ve basketbol aşığı insanlarız. Hiçbir zaman basketbol şubesi resmi sitesi olacagız diye bir amacımız olmadı ki zaten istesek de olabilirdik bilen biliyor.

Bazı insanlar amatör ruhla da olsa bir takım konuları senden daha iyi başarabiliyorsa, bükemediğin eli öpeceksin !

Erman KUNTER gelir ya da gelmez; yukarıda da belirttiğim gibi basketbol maç saatlerinden dahi bihaber olan resmi sitemiz, bu tip yalanlamalarla sadece ve sadece kendini küçük düşürür.

Sevgilerimle ..


Arda EZER
 
Gsbasket.Org un resmi site olmadığını açıklamak gibi bir gereksinim, Kulubumuzun, Galatasarayın basketbol şubesine ne kadar gayri resmi olduğunun belirtisidir.
Aylardır, bu klubun amator subelerine ve de özellikle basketbol şubesine gönül vermiş kişiler olarak, Klubumuzun baskebol şubesi ile iilgili ufak tefek de olsa bazı açıklamalar beklerken, Klubumuz ve onun yayın sitesi, içinde basketbol sözcüğü geçen tek bir açıklama yapmış.
Gsbasket.Org klubun resmi sitesi değildir.

Ben başka yorum yapmayacağım,
Ama tek bir şey de soylemeden gecemeyeceğim,

Bu şubenin içinde, bu şubeyi Onursal kadar seven, onun kadar düşünen, onun kadar çabalayan biri, yada onun kadar üretken, onun kadar araştırmacı ve her şeyden önce Onursal kadar içi sızlayan bir RESMİ varmı acaba.

Yine de mutlu oldum.
Baksanıza ses çıktı, bu ses tekzip amaçlı da olsa, yine de çıktı işte,demek ki hala bir basketbol şubemiz varmış.
 
Bu yalanlamayi kim kime yazdirdi ? meçhul.

Birde neden boyle bir açıklama gereği duyulmuş, bu dönemde elbetteki transferler için görüşme veteklifler yapılır ama böyle bir yalanlama sanırım ilk olmuştur :)

Tekrar sormadan edemiyorum kim neden niçin böyle bir yalanlamaya ve savunmaya geçmeye ihtiyaç duymuş? :roll:


Acik bir imza yok Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü deniyor.

Bize gelen haber neredeyse birinci ağızdan, teklifi yapan kişide Turgay Kıran.

Arkadaşlar kafanıza takmayın bu yalanlamayı gsbasket.org'u bilirsin bugune kadar birinci ağızdan duymadığı şeyleri haber yapmadı, yapmazda bu teklif yapıldı.

Boyle bir haberinde saklanaması ve açıklanmasınında kulubu menfi olarak etkilemez. Aksine bizlere motivasyon kattı. :)

Hayırlısı olsun.
 
Resmi sitede bu yalanlamaya alet olan arkadaşlara tavsiyem basketbol şubesindeki gelişmeleri Başkanlık seviyesinde takip etmeleri onun dışındaki kişiler resmi görevli idareci dahi olsa konu dışındalar.

Muhtemelen son 2 sezonda yaşanan rezaletlerden sonra yeni bir yapılanmaya ve kökten çözüme gidiliyor.

Artık daha açık ne yazmalıyım bilmiyorum :)
 
Acaba Kunter refüze etti de piyasada baş koç bulamicaklarını düşündüklerinden Halil Üner'i üzmemeye mi çalışıyorlar?
 
boyle bı yazı yazmaları tırstıkları anlamına gelıo cunku bız burda bırcok transfer konustuk sozde resmı sıteden bı acıklama gelmedı..
bız utku abının dedıgı gıbı GALATASARAY ASIKLARIYIZ ve sonuna kadar tum abılerımızın ve Galatasaray asıklarının yanındayız..son 2-3 yıldır ılk kez begenımızı kazandıkları bı hareket yaptılar bunu yalanlıolar..RENKLERE ASIGIZ SIZLERE DEGIL....HERKES GIDER BIZ KALIRIZ CUNKU BIZ GALATASARAYLIYIZ...
 
son 2 yılda yaşanan başarısızlıklara ve kahır dolu günlere rağmen,sadece ve sadece renklere olan aşkından bıkıp usanmadan şubeyi destekleyen bu sitenin ve site mensuplarının böylesine saygısızca yalanlanması çok yanlış.
 
Haberi okurken altında Onursal imzasını gördüğümde, haberin ciddiliği konusunda sevinmiştim. Okuduğum yazıları bakımından Onursal, güvendiğim bir kişidir.
Resmi sitenin bu tutumunu anlamadım. :? Niçin böyle bir haber yapma eğilimine girdiler, onu da anlayamadım. Ben uzun bir süredir bu siteyi (gsbasket.com/org) takip ediyorum, hiçbir zaman resmi bir site eğiliminde olduğunu görmedim. Sadece taraftarın Galatasaray'ın basketbolü hakkında fikirlerini beyan ettiği bir sitedir bu site.
Aklıma yönetimin beceriksizliğini örtmek için yapılmış bir haber gibi geliyor. Erman Hoca'yı takımın başına getirmeye çalışıp da başaramadılar da, Halil Üner'i etkilememek için mi yaptılar? Anlayamadım... :?
 
Arda abi son derece haklı.Kendileri zaten basketbol konusunda aciz insanlar.Hadi basketçilerle röportaj,maç analizi gibi olayları da geçtik,adamlar daha maçların gününü doğru yazamıyorlar ki.
Bu sitedekilerin resmi site olma gibi bir eğilimi olsa bu açıklamayı anlarım.Ancak böyle bir eğilim de ortada yok.
Zaten Gsbasket.Org,şubeye verdiği destekle bana göre basketbol için resmi site olmuştur.(Bu cümle benim tamamen benim kendi düşüncem.Lütfen kimse bir şey çıkarmasın.)
 
GSaray SK'nın resmi yayın organı hangisiymiş onu da öğrenmek lazım bir ara. Malum 2-3 senedir gs.org yazdığımızda yönetimborozan.org la karşılaşıyoruz.

İlgililere duyurulur.

Gayrı Resmi Basket Sitesi Giydirme Koordinatörlüğü
 
Acaba Halil Uner resmi siteyi hacklemis olabilir mi? :p

Halil Uner olene kadar bu takimin kocu diye de ekleselerdi bari!

Resmi sitenin uslubu ise son derece kirici. Sanki sizler de bu isten soguyun da biz de rahatca subeyi kapatalim der gibi...
 

Üst