Orlando Magic

Eren Aydın' Alıntı:
Abi Nelson'un gittiği gün bayramdır zaten. Fisher'ı 2 metre geriden savunduğu görüntüler geliyor hep aklıma. Onu bozduracaklarını sanmıyorum Howard ile kanka ileri derecede.
2-3 savunmada yetersiz kalacak bence işler sertleştiğinde, belki rotasyonla oyuncuları diri tutup bir avantaj sağlanabilir.
Otis Abi'nin(uykusuzdaki değil :) )becerisine kalmış çoğu şey. Keşke finalde görsek yine Hido'yu.
Savunma anlamında dediğin doğru abi.Gerçi j.Ric. vede Arenas diri tutulduklarında fena savunmacılar değiller ama bilmiyorum yinede. Neticede tek maç üzerinden yorum yapmakta doğru gelmiyor(tek maçlarını izledim takas sonrası).

Biraz daha gözlemlemek lazım takımı.Ama Hido ve Howard açısından sevindim.Dün yine güzel paslarını izledik Hido'nun.
 
Arenas'ı takıma ve oyuna ısıtmak lazım.Yoksa tek eksik uzun gibi durmuyor.Ama onu ve tam kapasite ile J.Ric.'i kullanmaya başlarsak bu takımın bir uzun takviyesi ile potansiyeli çok büyük bence.
 
Dopan sen Miami'li değil miydin ? J-rich'i ısındırırsak filan yoksa Florida çocuğuyum ben mesajı mı veriyorsun :) Bilelim yani biz de California çocuğuyuz neticesinde 8)
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Dopan sen Miami'li değil miydin ? J-rich'i ısındırırsak filan yoksa Florida çocuğuyum ben mesajı mı veriyorsun :) Bilelim yani biz de California çocuğuyuz neticesinde 8)

Hido ve Howard bir arada olduğu sürece Miami 'nın yanı sıra Orlando'da bizimdir Deniz.Dolayısı ile evet Florida çocuğuyuz diyebilirim ;)
 
Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":3k30qhc0]Dopan sen Miami'li değil miydin ? J-rich'i ısındırırsak filan yoksa Florida çocuğuyum ben mesajı mı veriyorsun :) Bilelim yani biz de California çocuğuyuz neticesinde 8)

Hido ve Howard bir arada olduğu sürece Miami 'nın yanı sıra Orlando'da bizimdir Deniz.Dolayısı ile evet Florida çocuğuyuz diyebilirim ;)[/quote:3k30qhc0]
Bu arada Dopan nedir arkadaş Florida çocuğuyum dedin bak ismin bile değişti 8)
 
Hidayet neler yapıyor öyle GSW ye karşı Triple-double yaptı sevinci görülmeye değerdi. Demekki bu adamın mekanı Orlando
 
14 rib. 10 asist 10 sayı Hido'nun rakamları.

Takım ortamının,kendisine güvenilmesinin,sorumluluk verilirken suratına acaba ile bakılmamasının sonucunu görüyoruz.

Orlando'da J.Ric'de artık devreye girmeye başladı ama hala Arenas ısınamadı olaya.Böyle giderse arkadaş yine gidici bence.
 
Hedo kariyerini zor kurtardı. Tekrar aynı yere dönmek istemiyorum ama alt level takımlar ona hiçbir şey katmaz, katmayacaktır da. Hedo takım oyuncusu ve bir daha takas yaparsa da ancak takımın parçası olabileceği bir yere gitmeli.
 
Bana da Orlando çok göndermek istemedikçe gitmez orada tamamlar gibime geliyor. Kariyerindeki 3. triple double'ı yapmış Hedo.. Ve 3ü de Orlando'da yapılmış bunların Ayrıca kariyerinin top çalma rekorunu da kırmış 5 top çalma ile. Zaten dünkü sevinci bile Orlando'ya kenetlenmişliğini gösteriyor. Ben performansının daha da artacağını düşünüyorum, 10 günde bu performansı verdiyse ...
 
Orlando'da kolay kolay yollamaz.Zaten Howard artık onuda bir yere salmaz gibime geliyor.Kontrat miktarından ötürü vs bişi denicek olursa ona gelene kadar kimler var daha.Hido orada 3 yılını tamamlar.Kontratını bitirir hatta belki bir min kontrat bile imzalar 1-2 yıllık.
 

Üst