Roberto Mancini

Kaç hafta oldu yazmadım hep bekledim,bazı yanlışlar düzelir diye lakin yanıldım düzelmedi.Mancini futbol kafası düşünceleri bize asla uygun değil!!! örneğin italya ve ingilterede deplasman beraberliği başarı gibi görünür.Ama bizim ligde bu başarısızlıktır.Bunu malesef mancini anlamıyor takım deplasmanda el freni çekilmiş gibi oynuyor.Bu sene lig bitti gibi ancak seneye mancini ile devam edeceklerse bu çok yanlış olur.B.Laudrup olur bu takıma Bielsa olur ama mancini OLMAZ!!!
 
Yeni Jupp Derwall'imizi bulmalıyız. Çok geç olmadan. O'na futbolun yapılanmasını bırakıp A takımında yarışmaya devam etmesine yardımcı olacak başka bir teknik direktör. Ve bu teknik direktörü de bu futbolu yapılandıracak kişi seçecek.
 
Ronaldo yuhalanır, Burak yuhalanmaz ama Mancini istifa, PSG'de Ancelotti'ye ödeceyeceği parayı İbrahimoviç'in maaşına ekleseydi, bence daha iyi olurdu, avrupalıda salak.

Ayrıca Schuster'in başarılı olmadığı yerde, ne Laudrup ne de Bielsa başarılı olur ikiside Schuster kadar aktif değiller. Getirebiliyorsak Pellegrini'ye hayır diyemeyiz.

Mancini'ye mütevazı diyenler, Mourinho geldiğinde bile Kadıköy'de Fener'i favori gösterse yine asarız adamı. Fatih Terim ile bile kazanamıyorsak, gerisi korkunç geliyor.
 
Shuster galatasaray'a gelse başarız olma ihtimali çok düşük,şimdi kıstasın ne ona bakalım bielsa Bilboyı nerden aldı nereye getirdi,Laudrup nasıl bir hoca olduğu aşikar.Hala mancini felsefesini anlayamadıysanız yorum yok Galatasaray'ın bünyesi mancini'nin oyun felsefesini kabul etmez kusar netekimde öyle oluyor.
 
Mancini ile devam edilirmi bilmiyorum ama değişecekse de fazla alternatifimiz yok gibi ama değişeceğini sanmıyorum lig ortasında geldi 1 sezon daha şans bulacaktır.Mancini kadar Tugay'ın da başarısızlıkta payı olduğunu düşünüyorum lig ortasında gelen yabancı bir teknik direktörün yardımcısının çok daha aktif olması gerekirdi.

Bielsa iyi ama o da Mancini gibi farklı taktikler kullanan birisi 3'lü savunmayı o da çok sık kullanır.

Lucescu olabilirse bu yıl olur Ukraynadaki sorunlar ortada ve oyuncuların ayrılmak istediği yazılıyor belki koparılabilir.

Bunun dışında Van Gaal'i isterdim Hollanda'dan ayrılacak ve kulüp çalıştırmak istediğini açıklamıştı.Redknapp'ta olabilir.
 
Mithat abi verdiğin örnekler görecesiz. İstediğin oyun mentalitesi her dakika, maçın sonuna kadar saldıran bir Galatasaray, Schuster bunu Beşiktaş'ta yaptığı halde başarılı olamadı. Bence'de Galatasaray'da başarısız olma ihtimali çok düşük ama yok değil ve saydığınız isimler Bielsa ve Laudrup, Schuster'e göre daha pasif isimler. Bence Mancini ile de eş isimler. Mancini'nin oyun felsfesinde defans yapmak görüşü bana çok garip geliyor. Niye o zaman hep çift forvet, problem yeterince saha içinde iken, bizim saha dışına öfke kusmamız Terim sonrası Mancini düşmanlığıdır.

Madem birini getireceğiz tuttuğunu koparan isimler olsun. Simione ile Pellegrini olsun.
 
Bielsa'ya bizde tahammül edilmez. Biz Galatasaray olarak başarı peşindeyiz bu sebeple yeniden yapılanırken ayrıca yarışmaya da devam etmeliyiz.
 
Biz adam asmaya çok meraklıyız, Mancini'lik bir problem yok ortada, sezon başında Fatih Terim'in istediği oyunculara bakalım, Mustafa Pektemek, Serdar Aziz, Alper Potuk...

Melo kaldı defansif orta saha
Drogba kaldı pivot forvet

Alper Potuk, Serdar Aziz, Mustafa Pektemek'in geldiğini düşünelim, muhtemel kadro

Muslera-Eboue-Semih-Serdar-Riera-Melo-Alper-Sneijder-Mustafa-Drogba

ya da Sneijder'i istemediğini düşünürsek

Muslera-Eboue-Semih-Serdar-Riera-Melo-Alper-Selçuk-Mustafa-Drogba

Tekrar bakalım sezon başlangıcına, Serdar Aziz'i vermeyen Bursa, Alper'i Fenerbahçe'ye satan Eskişehir'den sadece birer puan ile döndük ve bunlar başarı idi! Mustafa'yı istediğimiz Beşiktaş'tan da Drogba sayesinde kazandık.

Tahta da iki bilinmeyenli denklem var, denklemin X'ini Selçuk Y'sini Burak alın. Problem çözülür.
 
Mersin İdman Yurdu ile maçımız olsa, 3.dakikada gol yesek.
Dany ilk yarı bitmeden kırmızı kart görse, 10 kişi yenik bitirsek ilk yarıyı.
Fatih Hoca ilk, sonra Hasan, ardından Ümit Hoca tribüne yollansa.
Takım 10 kişi ve yenik olmasına aldırmadan savaşsa.
Önce Melo, sonra Drogba gol atsa, öne geçsek...
Ardından kapanışı Drogba yaparken topa sadece o değil, tüm tribün, Fatih, Ümit, Hasan Hoca, cezalı Selçuk vursa.
Tribünler bayram olsa. Şu görüntü tekrar yaşansa...
Ne güzel olurdu ama...
 
Metehan :) :) senin örneğini ben daha da açmak istiyorum, umarım kırılmazsın ben daha realist konuşacağım.

Mancini'ni ye korkak diyenlere soruyorum, istediğiniz Galatasaray teknik direktörü tipi "kendini attıran, onu çekmek bunu çek diyen, kendi futbolcusuna ana avrat küfür eden" midir?

Biz ne zamandan beri Fenerbahçe'lileştik, ne zamandan beri bizim felsfemiz "kazanmak için her yol mübahtır" oldu?

Atamıyoruz işte gol atamıyoruz, Burak ve Selçuk gibi yetenek fakiri iki oyuncuya sahibiz. Burak sizlerin Galatasaray'a yakıştırdığı forvet midir?

Konya maçında ceza sahası önünde rakibini eliyle ayağıyla dengesini bozup faul yaptıktan sonra, hakeme el kol hareketi yaparken benim gibi utanmıyor musunuz?

Biz Galatasaray'ız, biz her seferinde küllerimizden doğduk, yine doğarız, benim istediğim Galatasaray

Ekrem Memnum gibi kaybetmek, Oktay Mahmuti gibi kaybetmek, 2011-2012 sezonundaki gibi Fatih Terim gibi kaybetmek.

Kenetlenmemiz lazım diyoruz ama biz tribünde Mancini istifa diye bağırıyoruz. Yazık değil mi?

Mancini'nin Ünal Aysal'a verdiği iddaa edilen rapordan satırbaşları

1- Transferde Astori ve Ranocchia hatta
2- Balanta’yı beklerken Burdisso geldi. Chedjou ve Gökhan Zan hep sakat.
3- Onlardan yararlanamıyorum. Eboue bazen sinir bozucu hareketlerde bulunuyor. Anlayamıyorum.
4- Veysel, Sabri ve Salih sağ beki Eboue’den alacak durumda değiller.
5- Melo istekli ama öyle zamanlarda o kadar agresif hareketler yapıyor ki, tüm takımın balansını bozuyor.
6- Türk oyuncular ‘Selçuk ne diyecek’ diye hep ona bakıyorlar. Yardımcılarımdan daha fazla onun sözünü dinlemeye hazırlar. Ama öncelikle karizması kadar gücünün de olması lazım.
7- Umut Gündoğan, Oğuzhan ve Lucas’a zaman lazım. Kiraya gidebilirler.
8- Hamit bu takımda beni en iyi anlayabilecek oyuncu belki fakat hep sakat.
9- Sneijder’in aldığı para nedeniyle takımda pek sevilmediğini hissediyorum.
10- Emre ve Aydın’ın sakatlanması beni çok etkiledi. İkisi elimde olsaydı çok daha rahat ederdim.
11- Hajrovic’i bana ‘Türk statüsünde oynayabilir’ diye sundunuz ama yabancı olarak forma giyiyor.
12- Drogba; G.Saray’ı, hatta futbolu kafasında bitirmiş. Hep yatırımlarıyla ilgileniyor. Futbolcu değil işadamı gibi.
13- Burak Yılmaz çok iyi bir oyuncu ama takım için değil taraftar için oynuyor. Lider vasıfları olmamasına rağmen hep lider olmak, göz önünde olmak istiyor.
14- Umut beni en çok şaşırtan isim. Drogba’nın yerine pek çok maçta onu kullanmak istedim, beklediklerimi veremedi.
15- Şu an takımda kendilerini oyuna en fazla veren isimler Ceyhun ve Yekta.
 
Onun icin mi Selcuk dökülürken Yekta oyundan ilk hatasında alınıyormuş? Ceyhun oyuna kendisini nasıl veriyormuş acaba her topu rakibe vermek yerine kendini oyuna vermek mi karışmış diye de düşünmeden edemiyor insan. Stoperlerin hatasından cok mu gol yedik 2. devre de yoksa ben mi başka macları izliyorum? Forvetlerden memnun değilse neden forvet aldırmadı?
Bunların tespitini yapmak yetiyorsa şu forumdan birisi olsun hocamız cünkü bunların hepsini biz daha önceleri söylüyorduk.
Bahanelerin ardına sığınacaksa seneye başarısız olunca da bulunur bahane.
 
Diyorum ya Ancelotti'ye PSG boşa para verdi İbrahimoviç'in maaşına ekleseydi PSG yine şampiyon olurdu. :)
 
:) :)

Bizim ülkenin taraftarının mantığı şudur;1. isen başarılısın 2. isen en kötü TD sensindir.

Mancini son 2 haftadır saçmalasa da iyi bir taktisyendir.Zaten İtalyan mantığı sağlam savunma ve taktik ile rakibi yıkmak olduğu için, Mancini bunu yapan en iyi TD lerden birisidir.Fakat sorun o değil.Taraftarın 2 yüzlü olması.

Muhabir diyor ki Galatasaray'ın savunma rotasyonu oturmadı.Adam da sinirlendi haklı olarak hey fenomen neler değişmiş söyle bakalım dedi.Adam cevap veremeyince salakça sorular sormayın diye devam etti ama Mert oraları yumuşattı.Sonuna kadar haklı adam.

Bizim Mancini gibi adamlardan önce futbol kültürüne sahip olmamız gerek fakat bonservisini verip alabileceğin bir şey değil.

En basit örneği ManU ve Arsenal'e bakalım keza Chelsea'ye.Adamların stoperleri Smalling Jones Vidic Ferdinand bu dördünden hangisi daha formdaysa o oynuyor.Geçen sene de bu böyleydi.Hiç birisi gidip de Ferguson'a 4 stoperi sürekli değiştiriyorsunuz hebele hübele diye soru sormuş mudur ?

En salakça soruyu geçen sene Barcelona'dan kimi istersiniz diyerek sormuşlarda oda deli misin tabii ki de Mascerano diyerek cevap vermişti.

Maşallah ülke olarak hepimiz Ferguson hepimiz Brian Clough'uz.
 
Onu bunu bilmem. Eğer önümüzdeki sezon da Mancini ile devam edilecekse şimdiden kadro planlamasına, transfer görüşmelerine başlanıp anlaşma sağlanmalı. Malum bu sezon bitti ve erken kalkan yol alır. Bari 100 küsur yıllık tarihimizde bir kez olsun sezon planlamasını önceden yapıp rahat edelim, kendimizden emin bir şekilde başlayalım önümüzdeki sezona.
 
Hep beraber küfür edelim Mancini'ye Selçuk'a yerde yuvarlan dedi diye, topları kaybet dedi diye, Burak'a her önüne gelen oyuncuya vur dedi diye, hep beraber küfür edelim takıma hücum yapmayın dedi diye
 
Küfür etsenize Mancini'ye müthiş Xelçuk şutu, Burak'ın bacaklarının arasıından geçen top, CL gol kralı adayı yürü yavrum be, Türkiye'nin en iyi forveti
 
Yahu takımın Selçuk ve Burak'tan öte de elle tutulur bir tarafı yok.Topçular rezil halde de bu adamın savunulacak bir yeri yok.Kimseyi oynatmak zorunda değil kendisi ayrıca.
 
Takımdaki yeniçerileri temizlemediği takdirde kendisi silinip gider açık ve nettir. Kendisini değil de halen adını anmak istemediğim şahsı hoca bilip kabul edenlere artık tekmeyi basmalıdır. Anla artık hocam burada iş ahlakı yok, ana avrat sövüp sahaya sürmeden hayır gelmiyor bazılarından..
 

Üst