Ron Johnson

Önder Ç.

0
Yönetici
Sanıyorum adına iyi bir topic acılmayı coktan haketti.

Son yıllarda onun kadar mücadele eden bir basketbolcuyu pek hatırlamıyorum. İnanılmaz yürekli oynuyor ve seyirci ile de cok iyi bütünlesiyor. Öyle anlarda araya girip toplar calıyor ki biz bile tribünden ne oldugunu anlayamıyoruz. Örnegin son telekom macı.Semsettinden öyle bir top caldıki biz ah-vah derken bi anda baktık topu kapmıs potaya gidiyor.

Aynı zamanda cok sıcakkanlı ve samimi bir insan. Gidin maclardan önce veya sonra merhaba deyin,konusun sizde anlayacaksınız. Kız arkadası Crystal da aynen onun gibi. Umarım ikisini de gelecek sene takımlarımızda görürüz.Hem uzun senelerdir 2 sene üstüste oynayan yabancı hatırlamıyorum basketbol takımlarımız.

We love you Johnson&Crystal...Stay with us...
 
Telekom maçında ilk yarı kötüydü oda.İkinci yarı takımı ateşledi,uçtu,atladı,zıpladı...Hatta bir ara benche giriyordu.Kendisi çok severim

Taraftarda "I Love You Johnson" diyerek desteğini verdi,hemde içten bağırarak
 
formanin hakkini sonuna kadar veren, alinterini ve emegini son noktasina kadar harcayan,saha ici mucadelesi ve saha disi cana yakinligiyla ornek alinmasi gereken oyuncumuz....
yanindayiz...
 
Johnson tek kelimeyle süper bir basketbolcu.Verdiği mücadeleyi izlemek büyük keyif.Kız arkadaşı olan Crystal da bayan takımımıza elinden geldiği kadar katkı yapıyor.İkisini de seneye tutmamız lazım.Ayrıca Jacobson,Boddicker ve Monica'yı da...Yıllar sonra yabancılarımız çok iyi çıktı.Bunun değerini bilmemiz gerekir.İnşallah 1.5 trilyonu çarçur etmeyip mantıklı işler yaparlar. :idea:
 
Gördüğüm en özellikli oyunculardan biri...

Oyunun her yönünde var.Müthiş süratli,çok iyi savunmacı,ribaudnçu(Boyuna bakmadan)..

Bunların yanında çok hırslı,yüreğini sahaya koyan,takımı da ateşleyen küçük dev adam...

Benchte oturduğu dakikaları bile ayakta arkadaşlarını alkışlayıp,destekleyerek geçiriyor...

Umarım bizimle kalır...

PS:İTÜ maçında potadan dönen üçlüğe smacı yapabilseydi adını koluma dövme yaptıracaktım ş.refsizim...:)
 
Bende başından beri beğenerek izliyorum Ron Johnson'u.İstekli bir oyunu var.Kız arkadaşınında burada olması oyununa etki ediyor olabilir.Umarım takımda kalıcı olur.
 
İTÜ maçından sonra "Sezon ortasında yabancı alınır mı?Sıradan bir guard." türü postlar atmıştık.Herhalde bize gereken cevabı verdi. :wink: Aynen böyle devam!
 
bİR ARA futbol takımı için deniliyodu bu takımda 11 tane bülent korkmaz olsa falan diye a
aynısı basketbol içinde geçerli şu takımda 5 tane ron jonshon olsa Şampiyonluk kesin bizimdi

I LOVE YOU RON
 
Little hariç 3 yabancımız da gayet iyi oyuncular. Türkiye ligindeki yabancılar düşünüldüğünde elimizdeki 3 adam ortalamanın üstünde adamlar. Seneye 3 ünün de takımda kalmasını isterim.. Tabi 2.kümeye düşmezsek.
 
İnanılmaz mücadeleci, hırslı ve bence yetenekleri de oldukça iyi bir guard. Telekom maçında resmen savaştı. Bir ara gören olmuştur 2 katı Davenport ile baya didişti, hırsı yüzünden belliydi. Enteresan smaçlar da bekleyebilriiz kendisinden :)

İnsani yönden de hem o hem Crystal çok cana yakın insanlar, geçen haftaki panelde bir daha gözüktü bu. Geçen haftaki Fanatik Baskette ikisyle ilgili bir röportaj vardı. Bulabilirsem buraya koyacağım.
 
telekom maçinda ilk yarida etkili olamadi ancak ikinci yari resmen coştu. kondisyonu da çok iyi, maç boyunca mücadeleden düsmüyor. tabii inanilmaz bir ziplama yetenegi var, ve en önemlisi düsmekten felan korkmuyor:)

umarim seneye bizimle kalir.
 
Bence kalbini ortaya koyuyor.Ben böyle oyuncuların az bulunacağını düşünüyorum.Gelecek sezon umarım kadromuzda kalır ve TÜRKİYE'ye iyice ısınır..Başarılar Ron Johnson & Crystal Givens.... MUTLULUKLAR...
 
Böyle önemli maçta takımı sırtlamayacaksa hangi maçta oynayacak geldiğinden beri iyi diyoruz hangi maçı çevirdi kritik dakikalarda hangi serbest atışı sayıya çevirdi. Ron Johnson'u yarın eline valizini verip göndersinler yarını bile beklemete gerek yok hemen şimdi göndersinler.
 
SEKO' Alıntı:
Böyle önemli maçta takımı sırtlamayacaksa hangi maçta oynayacak geldiğinden beri iyi diyoruz hangi maçı çevirdi kritik dakikalarda hangi serbest atışı sayıya çevirdi. Ron Johnson'u yarın eline valizini verip göndersinler yarını bile beklemete gerek yok hemen şimdi göndersinler.
Seko,bence sakinleştikten sonra yorum yapalım.Davenport'un üzerinden ribaund çeken adamdan bahsediyoruz.Zaten bir de winner olsa şu an herhalde Maccabi Tel Aviv'deydi.
 
seko,

2. yari cok uzun sure Johson'i kenarda oturtup iyice oyundan sogutmak bence teknik kadronun intihariydi. Umut da en kritik hucumlardan birinde 4e 1 giderken hucum faul yapmayi basardi! Bu maci kaybedeceksek bile en azindan 4. ceyregin tamaminda Johnson ile oynayarak kaybetmeliydik.

Aslan koc, kenradan da olsa oyuna mudahale ederek bu maci da vermeyi basardi!
 
İyi ki 1-2 maç iyi oynamadı hemen vurun adama. Adam sezon başından beri en çok mücadele eden oyuncumuz. Keşke diğerleri de onun kadar mücadele etse..
 

Üst