Ron Johnson

ozzy' Alıntı:
İyi ki 1-2 maç iyi oynamadı hemen vurun adama. Adam sezon başından beri en çok mücadele eden oyuncumuz. Keşke diğerleri de onun kadar mücadele etse..
Aynı fikirdeyim adamın üstüne bu kadarda gitmeyin biraz kafanızı toplayıp o siniri kafanızdan atın ben hala kendime gelemedim ama nasıl oluyorda bunları buraya yazabiliyorum anlayamadım NOT!!!(hayatımı galiba en kötü günü...)
 
ARKADAŞLAR HEPİMİZE NE OLDU BÖYLE 2-3 MAÇ KÖTÜ OYNADI DİYE JOHNSON KÖTÜ ADAM OLDU topiclerde okuyorumda herkes Johnson haricindeki oyuncularla sözleşmeler hemen yenilenmeliymişde onunla yenilenmemeliymiş ben bunun karşısındayım o bence yürekli bir aslan kim ne derse desin VAR MI?? İTİRAZI OLAN.........
 
Abi Johnson kesinlikle tutulmalı.Boddicker ve Jacobson'un gözü Amerikada ama Johnson'la yeniden anlaşabiliriz. :wink:
 
Bence takımımızın en iyi oyuncusu Ron Johnson. Geçenlerde Ülker'de bile böyle oyuncu yok demiştim de pek çok kişi itiraz etmişti. Ben hala düşüncemin arkasındayım. Sadece son zamanlarda sorumluluk almıyor. Yoksa kötü oynadığı falan yok. Görevini yapıyor.
 
Johnson'u El-Amin ve Mrsiç'le kıyaslamak çok yanlış.Johnson sezon ortasında geldi.Gelirken de Umut Tınayla dakikaları paylaşsın diye geldi.El-Amin ve Mrsiç gelirken zaten yıldızdı.Johnson ise yıldız olma yolunda.
 
koch' Alıntı:
Johnson'u El-Amin ve Mrsiç'le kıyaslamak çok yanlış.Johnson sezon ortasında geldi.Gelirken de Umut Tınayla dakikaları paylaşsın diye geldi.El-Amin ve Mrsiç gelirken zaten yıldızdı.Johnson ise yıldız olma yolunda.
abi tamam kıyaslamak yanlış ama bu sene fener bjk başarısının en büyük sebebi guardları misal mrsic 37 atmasa öyle oynamasa fener bu kadar rahat olamazdı bence diğer takımlardan diğer yönlerde başabaşız tek sorun guard ama ron şu itü maçı karşıyaka maçı hatta telekom maçı oynadığı gibi oynasın çoook iş yapar
I LOVE YOU RON
 
Yahu Mrsic le nasil karsilastiriyorsunuz anlamiyorum.
Cok farkli oyuncular.
El-Amin desenizde belki derim.

Arada tabiiki fark var.

Bir kere Ron ne kadar aliyor bu iki oyuncu ne kadar aliyor.
En az 5 kat fark vardir.
 
ya mrsic ve el-amin in para olarak oyun olarak çok iyi olduklarını biliyorum

Ya işte belli bejeke febe üstte biz altta diyorumki işte en önemli aramızda fark guard problemidir.Takımın guardı da ron olduğu için böle karşılaştırma gibi bişi yaptım
 
Senin butcen bu kadarsa guardin da bu kadar olur.
Buna ragmen bu paralarla bu yabancilar mucizedir.
Bunuda unutmayin.

Ha dersenki bu kadronun yeri burasimidir.Hayir.

Sunuda soyliyeyim.Ron benim gordugum en iyi guard Galatasarayda belkide Orhundan sonra.
Mrsicmi Ron mu deseler Ron derim hatta.
Ama El-Amin ayri tabi.

El-Aminin aldigi para bizim butun takima yakin bu arada.
 
abi şu takımda enver ekmen gittikten sonra :? en sevdim adam ron
haklısın bu bütceyle boddicker jacobson ron keep gayet iyi
Belkide aynı şeyleri söylüyoruz ama hadi ron bjk maçı ez el-amini utandır beni
 
Arkadaşlar herşey paraya bakıyor ne kadar paran varsa o kadarda kaliteli guard alırsın ama Orhun Ene'den sonra ki en iyi oyun kurucu...
 
Ron Johnson son yıllarda Galatasaray'da gördüğüm en iyi guardlardan biri.Müthiş bir savunması ve inanılmaz bir mücadele azmi var.Çok hızlı ve çok iyi bir top hakimiyetine de sahip.Saha kenarında otururken bile oyunun içinde.

Ondan ne beklendiği önemli.Ron hiçbir zaman hücumuyla maçı kurtaran adam olamaz,olamayacak da.Onun işi savunma yapmak ve topu hızlı bir şekilde rakip sahaya taşımak.(Hızlı hücum yapmayı becerebilen bir ekip olsak değri daha fazla anlaşılacak)Çok büyük bir artısı da inanılmaz sıçrama yeteneği ve atletisizmi.Bu sayede ribaundlara yaptığı katkı da inkar edilemez.

Savunmasını anlayabilmek için El Amin.Mrsiç ve Dickel'a yaptığı savunmayı maçlarda tekrardan izlemek yeterli olur sanırım.

Sonuçta bu durumdaki bir takımın ağzına da yüzüne de aşırı derecede yetecek durumda.
 
×' Alıntı:
Mrsicmi Ron mu deseler Ron derim .
Mrsic derim yaptıkları ortada kurtardığı maçları Fenerbahçe taraftarı bile hatırlayamıyor Ron bizde hangi maçı kurtardı?
Mrsiç bizde Ronda Fenerbahçe'de oldaydı Fenerbahçe kupaya ilk turda havlu atardı
Mrsiç bizde olsaydı plkayofflar garantiydi Türkiye kupasınada devam ederdik.
 
Ron Johnson fena adam değil bence. Daha iyisi bulunamadığı sürece kalmasında yarar var. Esas kız arkadaşının Türkiye'deki durumuna bağlı herhalde kalıp kalmaması. Banvit'teki Rashid Atkins'i tercih ederim ben yine de.

Orhun'dan sonraki en iyi oyun kurucumuz olduğuna ise katılamayacağım. Mitchell'la birlikte en çok fayda sağladığımız adam olabilir tabii. Orhun'dan sonra en iyi oyun kurucumuz ise Chris Herren'dı. Kazanmak için takıma liderlik edebilen, gözünü kazanma hırsı bürüyebilen bir oyuncuydu; fakat onun da sürekli sakatlık sorunu vardı. En kötü dönemimizde bize gelmiş olması da ayrı bir şanssızlıktı.

Ayrıca Mrsiç'i ve özellikle de oynatılma tarzını hiç beğenmiyorum. Skorer, şutör, başa çıkılması zor filan, ama bu sistemde takımdaki diğer oyuncuların katkı ve gelişimine genelde büyük zarar veriyor. Bunun tek sorumlusu Aydın Örs'tür (başarılarıyla basketbolumuzu ileri götürdüğü sanılan, ama sistemiyle oyuncu gelişimi ve bol paslı, hareketli hücumu Türk basketbolundan silen, oyuncuları statik alan savunması tembelliğine alıştıran adam). Tıpkı Naumoski olayında olduğu gibi. Fakat iki fark var aralarında: Mrsiç asla Naumoski'nin aldığı ücret seviyesine ulaşamadı ve sahada asla onun kadar beyefendi olamadı.
 

Üst