• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

San Antonio Spurs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 5:28
Mcdyess olmaz Deniz, ondan fayda da gelmez zaten.Ah ulan Ah Marc Gasol'u bize verseler çok farklı güzel şeyler olurdu demedi demeyin.

Marc Gasol takası olduğunda Girona'da oynayan bir tosundu Marc gasol :) Ciddi anlamda ışık vermiyordu ama genler odunu adam etti. Mahinmi aşkınızdan dolayı Scola'yı beleşe vermeniz de skandaldı bu arada takas demişken. Scola - Duncan ne 4-5 paslaşması yapardı öyle çok kolay sayı bulurlardı. Gel de yanma şimdi :) Olsun olsun bu sene Denver ve Dallas'a göre daha şanslı görüyorum ben Spurs'ü batı finalinde Lakers'la oynamak için.

Yazdığımız herşeyi unutalım çünkü takım çok karışabilir bu aralar. Parker'ın Brent Barry'nin eşiyle ilişki yaşadığı söyleniyor. Malum takım arkadaşıydı bunlar. Zaten Longoria ile de ayrılıyorlar . Bu işler takımı çok etkileyebilir. Parker'ın geldiği davetlere eş getirmeme süreci başlayabilir San Antonio'da :)

Brent Barry'nin eşi ve bir kadınla daha. Eva iki kadınla basmış. Tony de twitter'dan ayrılma kararı aldıklarını açıklamış.

Adam akıyor napsın. Barry'nin eşini de gördüm yani aldatmaya değmez o kadın için Eva'yı

Deniz Baskın' Alıntı:
Adam akıyor napsın. Barry'nin eşini de gördüm yani aldatmaya değmez o kadın için Eva'yı

Özel biri ile evlenirsin özel biri ile çıkabilirsin ama herhangi biri ile aldatırsın Deniz:) Benim gaibime giden Barry'nin eşinin başka bir kadınla beraber Tony ile olabilme ihtimali. Neyse çok konuşmaya gerek yok iş spordan çıkmış durumda orda susayım:)

Tony sen nasıl bir malsın ki arkadaş, Eva gibisini bi insan nasıl aldatabilir ya :S

Eva da konsantre bişii:)

odestiler iste. evlenmeden once eva da onu aldatmisti. =)

Valla onu bunu bilmem Duncan memnundur bu işten. Bu aldatma olayları olduğundan beri Parker top oynuyor adam gibi. Hazır Ginobili de adam gibi top oynuyor . Bu yaz turnuvasız geçince kendine gelmiş adam bi ara saç baş dökülüyordu valla saçlar bile bi şekle girmiş Ginobili'nin. Duncan'ın keyine diyecek yok valla :)

Haftaya da Vujacic, Sharapova'yı aldattı haberi çıksın :)

Abi işte adamlar kafayı sıyırıyorlar, Parker da sıyırmış, yaptığı işe bak. Eva'yı aldatmasını geçtim, bir Terry vakası yaşatmış, eski takım arkadaşının eşiyle... Kaan Kural'ın dediği gibi bu adama daha ''Haftasonu ailelerle beraber barbekü yapıcaz, gelir misin'' denilmez. Hele hele Texas'da hiç denilmez, adamı kevgire çevirirler.

Deniz'in dediği gibi Parker herkesi hoş tutmak için hayatı boyunca yapmadığı işleri yapıyor ama bir ara varsın, o zaman ne olacak bakalım.

Vujacic Sharapova'yı aldatır hadi daha üst modeller var Sharapova'nın ama ya Jaric aldatırsa kimle aldatcak. Sonra Adriana Lima bunu öğrenince ''beni bunla mı aldattın zevksiz adam '' demez mi Jaric'e :)

Zaten Vujacic ile Jaric neden hala basketbol ile uğraşıyorlar anlamıyorum, biri gitsin turnuvalara, tenis maçlarını izleyip, destek versin diğeri de moda haftalarına katılıp, modacı olsun.

Zaten ikisinin aklı da bu saatten sonra basketbola çalışmaz, birisi tenis koçu olsun diğeri de modacı. He akıllarını kaybedip Adriana'yı veya Maria'yı aldattıklarını okursam bir yerlerden, linç girişimi başlatır, Bakırköy'e tıkarım...

Meğer Bütün forum Jaric ve Vujacic'ten rahatsızmış. Denic yapcam ismimi bence keramet ismin sonunun ic ile bitmesinden. :P

Şimdi onlar düşünsün :)

Vallahi takımımıza nazar değmesin sabahki Cavs galibiyeti ile birlikte 12 maçta 11 galibiyetle şuan için nba birincisiyiz ,üst üste 10.galibiyetimizi aldık ve herşey bir tarafa Splitter'in Cavs maçındaki performansı umut verici Batı Finali'nde L.A Lakers'ın karşısında bu sene biz dikileceğiz inşallah Go Spurs Go!!

Seri yakaladıkça taraftarlarımızın tekrar bu konuya geri dönüp canlandırması bizi çok mutlu ediyor : )

Yürüyelim arkadaşlar lay lay lay lay ! :)

Oh my god , tüm takım Parker olayından sonra gaza geldi sanki mübarek...

SAS 106- ORl 97

yahoo nba fantasy'de tony parker bende..
adam resmen çıldırdı.
ne yapmış eva buna yahu..
keşke diğer oyuncularım da boşansalar : )

san antonino madness devam ediyor.. galibiyet serisi 12 maça çıktı.. Skorları 13-1.. Bu takımı durduran Eva Longoria imiş herhalde.. Bu arada mağlup takımda Kevin Love 32 pts, 22 ribaund, 3 asist.. Adamımsın.. Başka bir şey demiyorum..

Geri