Serkan Kurtuluş

Defans hattını Meira'yı alarak güçlendiren Galatasaray bir savunma oyuncusu daha aldı. Galatasaray'ın Bursaspor'un genç sağ beki Fatih Serkan Kurtuluş'u transfer ettiği öğrenildi.
G.Saray'ın yeni transferi Serkan Kurtuluş Beşiktaş'ta forma giyen Serdar Kurtuluş'un kardeşi...

Ligtv.com.tr


Hayırlı ramazanlar :)
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

serkan_kurtulus.jpg
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Serkan Kurtuluş, Galatasaray'da


Galatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

Oyuncumuz Necati Ateş, İspanyol Real Sociedad kulübüne 2008?2009 sezonu sonuna dek kiralanmıştır.

Anıl Karaer MKE Ankaragücü, Erhan Şentürk Diyarbakırspor, Fırat Kocaoğlu ve İrfan Başaran Beylerbeyi kulüpleri takımlarında bir sezon boyunca kiralık olarak görev yapacaklardır.

Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu?nun sözleşmesi ise 2011?2012 futbol sezonu sonuna dek uzatılmıştır.

En az abisi kadar yetnekli bir oyuncu.Çok iyi bir transfer.O mevkiyi uzun seneler kapatabilir.Bir kaç sene evvel Avrupa'nın önemli takımlarıyla adı geçiyordu.Hayırlı olsun.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Cok güzel bir transfer.Serdar'dan daha iyi olduğu söyleniyordu inşallah öyledir bu arada Sabrininde sözleşmesi uzatılmış :)
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Ntvspor ile 1 yıl kiralık olarak anlaşıldıgını yazıyordu. Ta ki Resmi Site 5 yıllık imzalandı diyene kadar !
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Şu yönetimin en sevdiğim yönü sessiz sedasız iş bitirmesi.
Canaydın zamanı Pires geliyor diye dünyayı ayağa kaldırırdık Lukunku yu alır gelirdik.Şimdi ise gidip alıp geliyoruz milletse izlemeyle yetiniyor.

Adnan Polat ve ekibini sonsuz teşekkürler.Müthiş yetenekli bir oyuncu aldılar.Artık sagbek sorunumuz kalmadı diyebiliriz.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

İnşallah Hakan Balta , Emre Güngör yada Mehmet Topal gibi cıkıs yapar da milli takıma yükselir ..
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Serkan henüz 1990 doğumlu ve ortasahada iki kanattada oyanayabiliyor ayrıca dahada önemlisi sağ bek olarakda oynuyor. Top tekniği çok iyi bi futbolcu uğur uçar ve serkan kurtuluş ile galatasaray sağ kanatını uzun yıllar garantiye aldı diye düşünüyorum, ayrıca bu transferle linderoth asıl yerine geçebilecek, mehmetin de biraz toparlanması aklını başına alması adına da gerçekten iyi oldu. Yönetimi tebrik ediyorum çok önemli bi transfer yaptılar futbolda anlayan insanlar galatasarayımızı yönetiyor benim şahsen içim rahat.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Gerçekten iyi bir hamle olmuş. Serkan daha çok genç bir oyuncu. Bunun yanında oldukça yetenekli. Hatta söylenenelere göre de Serdar Kurtuluş'tan daha yetenekli olduğu belirtiliyordu. Potansiyelli bir oyuncu. Kendini geliştirirse ileri ki yıllarda çok önemli bir oyuncu olur...
Bu arada yönetimi de bir kez daha kutlamak gerekir...
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

bu çocuk bu takımda uğur dönene kadar her şekilde sağ bek oynar o kdar diyorum başka da birşey demiyorum.uğur dönünce de rekabetleri güzel olacak
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Serkan Kurtuluş yüksek potansiyelli bir oyuncu. Orta sahanın ve savunmanın her iki kanadında da oynayabiliyor. Altyapıda iken forvet olarakta oynamışlığı vardır. Tekniği Serdar Kurtuluş'tan daha iyi fakat, defansif özellikleri Serdar Kurtuluş'a kıyasla daha az gelişmiş durumda.

Fatih Serkan Kurtuluş'a İspanya'dan Barcelona, Sevilla ve Real Mallorca takımlarının talip olduğunu okumuştum. Doğru mudur, bilmiyorum...

Serkan, Ümit Milli Takım'da da oynuyor. Bursaspor ile sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakmışlardı. Mukavelesi sezon sonunda bitiyordu, dolayısıyla muhtemelen uygun bir bonservis ücretiyle almışızdır.

Serkan gibi çok yönlü bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.

Hayırlı olsun.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Son dakika transferi bekleniyordu ama isim yine beklenmedik surpriz biri oldu. :) Guzel transfer. Bu arada genç oyuncuları kiralamamız da cok dogru bir hareket. Hatta Yaser sonrası forma sansı iyice azalan Serkan Çalık da kiralansa olurdu.

Daha once belirttigim gibi Sabri ve Barış'ın mukaveleleri sene sonu bitiyordu. Transfer sezonu bitmeden, yenilemeyi basardık. Bu onemli bir basarı, gerek S.Kurtuluş transferi gerekse ocak ayına kalmadan sozleşme yenilemelerini bitirmemiz, geçmişten ders aldıgımızı gosteriyor.

Galatasaray Futbol Şubesi, geçmişe kıyasla daha iyi yonetilmeye basladı. Bu herseyden onemli.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Gerçekten kaliteli kadromuz daha da kaliteli oldu.Alparslan ve Serkan kanatlar için iyi transfer.Artık eksik mevki de kalmadı.Artık ipler futbolcuların ve Skibbe'nin elinde.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Sağ bek mevkisi için gelecek vaad eden genç bir oyuncunun alınmış olmasına sevindim. Böylece Uğur´un önü kapanmamış oldu. Hak eden formayı giyer.

Genç oyuncularımızın da tecrübe kazanmaları için kiralanmaları iyi oldu. Hakiki sağ bek alınması nedeniyle sözleşme yenileyen Sabri belki gerçek mevkisine döner diyeceğim ama o bölgede yeterince isim var zaten. Kendisini geliştirmezse kaybolup gider zamanla.

Yönetim her taraftarını hem de futbola gönül veren kitleleri şaşırtmaya devam ediyor. Keşke bunu alıştıra alıştıra yapsaydı, insan sağlığı önemlidir : )
 

Üst