Serkan Kurtuluş

Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

son bir kaç sezondur transfer döneminin son günlerinde anlaştığımız oyuncular bize hep yarar sağladı. nonda, hakan balta, tomas vb... umarım serkan da yararlı olur. gelecek senelerde de yönetimin böyle parlak gençleri alması umut verici olur.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Evren YILMAZ' Alıntı:
[quote="Suat Aydın":2z8vav29]Adnan başkan inşallah devre arasında Lincoln ve Skibbe yi yollayacak.

Bu nasıl bir mantıktır anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.Skibbe'nin
üzerine medya biraz çullanınca bazı taraftarlar hemen çözülüyorlar.

Bizim taraftar profilimiz ve camiamızı diğerlerinden ayıran en büyük özellik sağlam ve birbirine bağlı olmasıdır.Yani bizde hiçbir zaman içde yapılan hatalar,başarısızlıklar magazinel bir olguya dönüştürülmez.
Taraftar diğer takımlardaki gibi bir gece fotomaç okuyup sonra forumlarda Skibbe gidecek dertler bitecek gibi sığ bir mantıklada dolaşamaz.

Bence bazı arkadasların Galatasaray lı olduklarını hatırlamaları gerekir.Özellikle ''yeni nesil'' Galatasaraylıların eskiye bakıp bizi biz yapan degerleri örnek alması gerekir.[/quote:2z8vav29]
İddia ediyorum Skibbe gitmezse Uefa Kupası ve Lig şampiyonluğu hayal olur.Ligte Uefa kupasına girecek bir derece bile yapamayız.Uefa da ise geçen seneki gibi olacaktır.
Kim ne derse desin bence Skibbe derhal gönderilmelidir.Go Home Skibbe and Lincoln.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Suat Aydın' Alıntı:
Arkadaşlar geçmiş olsun.Yeni sağ bekimiz Serkan Kurtuluş ta sakatlanmış.Paf takımla as takımımızın yaptığı maçta bir işe yaramayan lincoln la çarpışmış.Galiba sağ mevki bizim takımın lanetli mevkisi,sırasıyla uğur,güngör,sabri ve barıştan sonra kurtuluşta sakatlandı.Lincoln bir işe yaramıyor bir de oyuncularımızı sakatlıyor. :p Bu adam zarardan başka birşey vermiyor.Adnan başkan inşallah devre arasında Lincoln ve Skibbe yi yollayacak.

Sakatlık falan yok!Felaket tellalı arasak antu'ya girerdik.
 
Re: Serkan Kurtuluş G.Saray'da

Ya beyler biraz yavaş olun biz GALATASARAYlıyız bize yakışmaz nerde görülmüş bizim 2 haftada hoca gönderdiğimiz hatırlayın ben dahil hepimizin çok beğendiği Gerets ile Tromsö ye elenerek başlamıştık yapmayın lütfen bize yakışmaz biraz sabır.
 
Serkan Kurtuluş'un bu takımda herzaman yeri var. Geçen sezon sadece A2'de oynadı. Şans verilmedi bu seon başı gönderilecekti son anda kaldı kendi mevkii olmasa bile H.Balta'dan daha iyi oynadı.
 
Gökmen Özdemir Serkan'ı da bu takımda oynayama kapasitesi olmayan adamlardan saymış.Ters kanatta olmasına rağmen iyi oynadı dün.İlla ki laf söyleyecek medya!
 
Dün fena değildi, hele ki Hakan'ın bu formsuzluğunda denenmeyi hak etti. Yalnız kızmaktan ya da sitem etmekten dolayı belirtmiyorum, hızı bir kenara koydum, dün sol bekte sol ayaklı bir oyuncu olsaydı iki tane daha net gol pozisyonumuz olacaktı.

Serkan, dün elinden geleni yaptı ancak bu takımda as olmaktan öte böyle durumlar için iyi bir alternatif olabilir.

Kendini biraz toparladığında, bu takımın sol beki kesinlikle Hakan'dır.
 
Ayak bileği ön taraf bağında kopma olan Serkan Kurtuluş?un tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun çekilen MR?ında ayrıca kemik arası zarında kanaması olduğu görülmüştür.

Ne kadar sürede iyileşeceğini soruyorsan bilmiyorum ama bi 4 haftayı bulur sanki.

Çok üzüldüm ya bu çocuk dişi ile tırnağı ile kazıyarak savaşarak kapmıştı formasını çokta yakııyordu ne yalan söyleyeyim. Performansı da umut vericiydi, üzüldüm.
 
Sen Galatasaray'da oynuyorsun.Geldiğinden beri biraz gelişme kaydet be kardeşim.İlk geldiği gün ile arasında ne fark var diye sorsalar "biraz daha yaşlandı o kadar" diyeceğiz.
 
heeeee işte olay bu herkesin ağzında bir laf gençlere önem verelim genclere önem verelim,hayır! genclere önem vermeyelim sadece yetenekli gençlere önem verelim...
 
GS nin A2 takımında oynayamayacak adam a takımda 11 oynuyor.GS böyle yönetiliyor işte.Adnan Sezgin bunu almak için 1.3 m.euro+sonraki satıştan %30 pay verdi bursa ya.Suç Serkan da değil onu alanlarda.
 
Yalnız ya ezbere konuşuluyor yada yanlış bilgi var ortada Serkan'ı Sezgin değil transferin son günü bizzat Haldün Üstünel almıştır.

Bu dipnotun dışında Serkan'dan adam olacakta bizde göreceğiz diyip en hafif tabirlerle bu yazıyı noktalıyorum.
 
Ben Adnan Sezgin in aldığını hatırlıyorum,transferin son saatlerinde almıştı hatta.Skibbe nin geldiği sezonda alınmıştı Serkan.Ve o sezon futbolun başında Adnan Sezgin vardı.Skibbe yi de o aldırmıştı,Meira yı da.O yıl Sezgin başarısız olunca futbolun başına Haldun Üstünel geçmişti.Sonrada Rijkaard,Keita,Elano yu transfer etmişti Haldun Üstünel.Ben böyle hatırlıyorum.Zaten alan kişide farketmez.Kim almışsa hatalı bence.Zaten Serkan sözleşmesini uzatmadığı için kadro dışıydı Bursa da.Ve 6 ay falan top oynamamıştı.Böyle bir oyuncuya o zaman bu paraları vermek büyük hata ne kadar genç olursa olsun oyuncu.
 

Üst