• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Bugun mahkemeye sevkedilen 18kisiden sadece 7si tutuklanmis eger tutuklananlarda Sekip yoksa vay adalet sistemine vay .

Bugun mahkemeye sevkedilen 18kisiden sadece 7si tutuklanmis eger tutuklananlarda Sekip yoksa vay adalet sistemine vay .

Şekip bugün mahkemeye sevkedilenlerde var, ayrıca Aziz dışındaki fbliler de bugün sevkedilenlerde.

Bu gece belli olacak, işin gidişatı... Tutuklanırlarsa geçmiş olsun 104 yıllık şanlı(!) tarihli klübe

Ben yanlis anlamisim Sekip beyle Mecnun bey bugun tutuksuz yargilanmayla serbest birakilirsa gecmis olsun bize burdanda aklanirlarsa yuh .

Önemli olan adliyeye sorgu için sevgilen kişi ile tutklanan kişi oranı değil arkadaşlar.
Önemli olan savcılık kaç kişi için tutuklama talebinde bulundu kaçı tutuklandı. Zira göz altıların bir kısmı gördüklerini anlatsın,ifade versinler diye çağrılıyorlar.

Şekif Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz, Aziz Yıldırım gibi isimlerin normal şartlarda tanıkları tehtit etmek, ifadeleri değiştirmeye zorlamak, ailelerine tehlike arz etmek ve delilleri karartma riski yanında kaçma şüphesi bulunduğu için tutuklanmaları gerekir.

Ancak savcılık elindeki delillerin karartılma riskini görmez, tanık ifadeleri sabit ve mahkemece kabul görmüş olursa, yurt dışına çıkış yasağı ile tutuksuz yargılama kararı verebilir. Olayın içinde telefon dinlemeleri,kamera görüntülerü,resimler, birebir konuşma dökümleri,para miktarıları ve alış veriş anları bulunduğu için deliller yeterli görülür ve tutuksuz yargılama kararı çıkabilir.Ancak söz konusu kişilerin hakkındaki örgüt iddiasındaki ciddiyet, davadaki tanıklar için oluşan insan faktörü, ve kişilerin dışarı çıktıkları durumda sahip oldujları nüfus ve itibar düşünüldüğünde savcı ve hakimlerin rahat çalışmasını engelleyebilme ihtimalleri, geniş kitleler içinde infial yaratabilme durumları düşünülğünde ben salıverilme ihtimallerini %20 olarak görüyorum.

Bu işte doğan yayın grubunun arkasındakilerin bir çıkarı yoksa ben bir şey bilmiyorum. Dünden beri bir karalama kanpanyası. Normalde fenerlerine toz konduramazlar. Biryerlerden bir işleri var bunların.
Artık sıkıldım. Takip etmicem. Sadece sonuçlara bakacağım. Bizi ilgilendiren bir şey yok ne de olsa.

Çok haklısın tabiki çıkarları var. şu anda müthiş bi rant kavgası başladı.
Güzel ülkem yaa rantçıları, hortumcuları, bölücüleri, yalakaları, peşkeşcileri, angutları, üç kağıtçıları, ne zaman bittiki?

Malum yayın grubu herzaman olduğu gibi olayı kendi lehine yontmaya çalışmaktadır.
fenerbahce nin ligden düşürülmesiyle şuanki yayın kuruluşunun edeceği zararı düşünmektedir.
Şuanki yayın kuruluşu fiyatı kırmaya, düşürmeye çalışıcaktır ve belkide yayın hakları fesih edilecektir.
Malum yayın grubu da bunu iyi değerlendirip yayın haklarını bedava kapatacaktır. En azından plan budur...
fenerbahceninde en geç 1 sezon sonra lige dönüceğinide düşünürsek, gayet karlı iş ayrıca tebrik etmek lazım kendilerini hiç bi fırsatı tepmiyorlar.
Heee bide bütün bunlar olurken şuanki yayın kuruluşu boşmu duracaktır?
Tabiki hayır. fenerbahçenin düşürülmemesi için fenerbahçe taraftarlarından çok daha büyük lobi yapıcaklarından en ufak şüphem yok...

Not: (Bu sadece bir senaryodur) yersen...

Aykut'un açıklamalarından anladığım bir şike var ama bu fenerle bağdaştırılamaz. Fener çok iyi oynamış. Şahısların yaptıkları fenere maledilemezmiş. Anladığım bu olayı kabul ettiler. Feneri kurtarmaya çalışıyorlar.

Fenerbahçenin bu işden çıkabileceği en az zararla çıkacağından hiç şüphem yok.

Aykut Kocaman resmen şampiyonluğumuzu almayın diye yalvarıyor

Bana göre bu iş bitmiştir.

Bu saatten sonra fenerin ligde kalması sürpriz olur..

NTVSpor'a biri bağlandı. Bence fenerbahçeliler kötü duruma hazırlansın dedi

Fener uzatmaları oynuyor bence.. Mantık sınırları içinde düşmemeleri imkansız. Eğer adalet yerini bulacaksa Fenerbahçe ve Sivas'ın kesin olarak düşmesini bekliyorum.

Aziz Yıldırım hastaneden çıkamaz oldu..

Emniyet dairesinden yapılan resmi açıklamaya göre Bank Asya 1. Lig ve Süper Lig dahil olmak üzere 19 maçta şike ve teşvik primi faaliyeti gerçekleştirildiği, ayrıca bunların delillendiği söylendi.

Öte yandan bazı futbolcu transferlerinden haksız kazanç elde edildiği ve bunların düzenlenmesi için organize suç örgütü kurulduğu belirtilirken 31 Mart 2011'de gerçekleştirilen futbolcu temsilci sınavı sorularının ele geçirilip satıldığı tespit edildi.

an itibariyle bu iş bitmiştir hayırlı olsun..

Bu saatten sonra düşürülmezse yazıklar olsun.

Artık delillenmiştir vatana millete hayırlı olsun.

Ne oldu ne kanıtlandı biri özet geçebilir mi son saatlerdeki gelişmeleri ?

Futbolda şike ve teşvik soruşturması çerçevesinde dava devam ederken emniyetten açıklamalar geldi.

Operasyonda 8 ruhsatsız silah ele geçirildiği ifade edilirken, emniyet dairesinden yapılan resmi açıklamaya göre Bank Asya 1. Lig ve Süper Lig dahil olmak üzere 19 maçta şike ve teşvik primi faaliyeti gerçekleştirildiği, ayrıca bunların delillendiği açıklandı.

Öte yandan bazı futbolcu transferlerinden haksız kazanç elde edildiği ve bunların düzenlenmesi için organize suç örgütü kurulduğu belirtilirken 31 Mart 2011'de gerçekleştirilen futbolcu temsilci sınavı sorularının ele geçirilip satıldığı tespit edildi.

Ayrıca bazı futbolcuların tehdit edilerek kulüplerden alıcaklarından vazgeçtirildiği emniyet tarafından açıklandı.

Geri