Bu işte doğan yayın grubunun arkasındakilerin bir çıkarı yoksa ben bir şey bilmiyorum. Dünden beri bir karalama kanpanyası. Normalde fenerlerine toz konduramazlar. Biryerlerden bir işleri var bunların.
Artık sıkıldım. Takip etmicem. Sadece sonuçlara bakacağım. Bizi ilgilendiren bir şey yok ne de olsa.
Çok haklısın tabiki çıkarları var. şu anda müthiş bi rant kavgası başladı.
Güzel ülkem yaa rantçıları, hortumcuları, bölücüleri, yalakaları, peşkeşcileri, angutları, üç kağıtçıları, ne zaman bittiki?
Malum yayın grubu herzaman olduğu gibi olayı kendi lehine yontmaya çalışmaktadır.
fenerbahce nin ligden düşürülmesiyle şuanki yayın kuruluşunun edeceği zararı düşünmektedir.
Şuanki yayın kuruluşu fiyatı kırmaya, düşürmeye çalışıcaktır ve belkide yayın hakları fesih edilecektir.
Malum yayın grubu da bunu iyi değerlendirip yayın haklarını bedava kapatacaktır. En azından plan budur...
fenerbahceninde en geç 1 sezon sonra lige dönüceğinide düşünürsek, gayet karlı iş ayrıca tebrik etmek lazım kendilerini hiç bi fırsatı tepmiyorlar.
Heee bide bütün bunlar olurken şuanki yayın kuruluşu boşmu duracaktır?
Tabiki hayır. fenerbahçenin düşürülmemesi için fenerbahçe taraftarlarından çok daha büyük lobi yapıcaklarından en ufak şüphem yok...
Not: (Bu sadece bir senaryodur) yersen...