• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Ben sanmıyorum valaha tutuklanacağını zaten full hastanede geçirir o hakim kararını veremez .

Ahmet Turan Alkan'ın daha önceden de oluyor diyen fenerli bazı yazarlar için yazdıkları:
Bilirsiniz, ne zaman aykırı bir vaziyet ortaya çıksa, "Padişah Sultan Palamut'un zamanında da böyle bir şey vuku bulduydu; netekim..." diye yazılar döktüren bir muharrir zümresi vardır bizde; iyidir, karşı değilim. En azından okuyucuda "Vallahi rahatladım yahu; bu rezalet ilk defa bizim başımıza gelmiyormuş, başkaları da varmış, bak sen şu dedelerimizin yaptığı işe" şeklinde bir rahatlama, ondan da öte tarih bilinci ve bilgisiyle doğrudan temas imkânı veriyor bu edebiyat türü.

Aziz Yıldırım tutuklandı :) http://twitpic.com/5o65cw Maçtaki pankartımız ve dileklerimiz herkesin affına sığınarak ve tüm Aziz yalakalarına gelsin bu şarkı :))

[video=youtube;tZCKGcbmP9U]http://www.youtube.com/watch?v=tZCKGcbmP9U[/video]

Hakettiğini yaşa bakalım Aziz Yıldırım, Allah kurtarsın..

[video=youtube;ahH_OUMnNHk]http://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/video]

yine oyun yaptılar yine senaryo yazdılar ,dün planlı şekilde yapılan toplantıda işe yaramadı ,hastane ayakları da, duygu sömürüsü de artık filmin sonu geldi hakettiği yere doğru kankalarının yanına emin adımlarla gidecek ,ve kendilerini 50 gündür şampiyon zanneden fenerliler de rüyadan uyanacak..

[video=youtube;ahH_OUMnNHk]http://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/video]
Bunun icin biraz erken digil mi Alpaslan? Daha TFF karar verecek malum.

Ayrica CNN TÜRK´de duydum cok sevindim yasasin TÜRKIYE CUMHURIYETI.:p

Azizin paraları işte yüz karaları

Cola turka kapaklarını sakın atma aziz amca iki kapak getirene sportoto süperlig hediye!!!

son bir adım kaldı geriye !..

lig tv 6-0 ı koydu yayına bizede açıp ana avrat call center a küfür edip aboneliği iptal etme fırsatı doğdu,zaten ettircektik neden de oldu ntvspor a en azından para vermiyoruz kendi paramla kendime dildo yaptırmam ben

Federasyon, Fenerbahçe düşürülürse Digitürk´ün sözleşme şartlarını değiştirmek için çalışacağını düşünerek küme düşürme cezası vermemek için çabalıyor ama anlamıyorum. 3 büyüklerden biri düşerse yayıncı kuruluşun sözleşmeyi tek taraflı fesih etme hakkı mı var? Cezai şartı ödesin, bu ligi yayınlayacak kuruluş bulunur. Cezai şart da telafi eder yeni yayın bedelini. Gelecek sezon karşı yakanın Süper Lig´e çıkacağı zaten belli...

Federasyon, Fenerbahçe düşürülürse Digitürk´ün sözleşme şartlarını değiştirmek için çalışacağını düşünerek küme düşürme cezası vermemek için çabalıyor ama anlamıyorum. 3 büyüklerden biri düşerse yayıncı kuruluşun sözleşmeyi tek taraflı fesih etme hakkı mı var? Cezai şartı ödesin, bu ligi yayınlayacak kuruluş bulunur. Cezai şart da telafi eder yeni yayın bedelini. Gelecek sezon karşı yakanın Süper Lig´e çıkacağı zaten belli...

Federasyon küme düşürmek için mahkeme kararını beklemek gibi bir hataya düşerse UEFA Türk takımlarını Avrupa Kupalarından men edecektir. Bu gün gibi ortada. Fenerbahçeliler de artık fakir edebiyatından kurtulup kendilerine yeni bir başkan arasalar fena olmaz.

Yarın da 8-0 lık Liverpool-Beşiktaş maçı yayınlanır.Buram buram zeka kokuyorlar...

Bu yaptıkları çok büyük terbiyesizliktir.
Bugün ' resmi ' olarak renklerini belli etmişlerdir. Beter olun şerefsizler..

Allah belanı versin Lig Tv !

FB nin Küme Düşürülmesi Hakkında:

Fb camiasının taraftar gurubunun bu günlerde her yerde söylediği tek tümce : TFF eğer yargı kararları kesinleşmeden ( bu yargı süreci uzun yıllar sürebilir ) karar verirse geri dönülmez tazmin edilemeyecek sonuçlar ile karşılaşabileceğini ve bu hatayı yapmaması gerektiği söyleniyor.

Peki bunun tersinden düşünelim tutuklanmış başkan dahil 3 yöneticisi olan bir takımın suçluluk oranı oldukça fazladır. kesinleşmemiş olsa bile. Şimdi TFF karar alır FB şampiyonluğu tescil edilir şampiyonlar ligine giderse ve 2 yıl sonra da şike hukuken kesinleşirse peki bu TFF nin yaptığı da FB lehine ve tazmin edilmesi imkansız bir HATA OLMAZ MI?

Ts başkanıda alınmış gözaltına gerçekten çok uzar bu durum Bank Asya ligi hayali kurmamız erken .

Sadri Şener de gözaltına alındı. En kötü sezonumuz bizim için oldukça hayırlı olmuş oldu. Avrupa kupalarıda bir adım ötemizde artk...

Bence olay çok karışacak federassyon karar için bu Ts vakasınıda bekler bakalım ben kararın 15 temmuzdan önce açıklanacağını düşünmüyorum yani avrupa kupalrına katılır 2 takımda .

Geri