Ben sanmıyorum valaha tutuklanacağını zaten full hastanede geçirir o hakim kararını veremez .
Bilirsiniz, ne zaman aykırı bir vaziyet ortaya çıksa, "Padişah Sultan Palamut'un zamanında da böyle bir şey vuku bulduydu; netekim..." diye yazılar döktüren bir muharrir zümresi vardır bizde; iyidir, karşı değilim. En azından okuyucuda "Vallahi rahatladım yahu; bu rezalet ilk defa bizim başımıza gelmiyormuş, başkaları da varmış, bak sen şu dedelerimizin yaptığı işe" şeklinde bir rahatlama, ondan da öte tarih bilinci ve bilgisiyle doğrudan temas imkânı veriyor bu edebiyat türü.
Bunun icin biraz erken digil mi Alpaslan? Daha TFF karar verecek malum.[video=youtube;ahH_OUMnNHk]http://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/video]
Federasyon, Fenerbahçe düşürülürse Digitürk´ün sözleşme şartlarını değiştirmek için çalışacağını düşünerek küme düşürme cezası vermemek için çabalıyor ama anlamıyorum. 3 büyüklerden biri düşerse yayıncı kuruluşun sözleşmeyi tek taraflı fesih etme hakkı mı var? Cezai şartı ödesin, bu ligi yayınlayacak kuruluş bulunur. Cezai şart da telafi eder yeni yayın bedelini. Gelecek sezon karşı yakanın Süper Lig´e çıkacağı zaten belli...