• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Söylentiye göre, gardiyanlardan biri Şekip'e sormuş, "Abi n'olur durum?" diye. Şekip: "Delilleri gördüm, fenerbahçe küme düşer." demiş. Gazetelere yansıyan iddialardan biri de bu.

yani bu adam gardiyana bunu söyleyecek kadar da salaksa .. daha da birşey demiyorum :)

Ne olursa olsun bir Galatasaraylı olarak Ümit Karan'a yazıklar olsun. Şerefsizmiş !

Valla lig bittikten sonra Car car Konuşan Sadri Şener ve Şenol Güneş şu Pozisyonda susuyorlarsa Demekki onlarında korktukları bişeyler var..:)

Nasıl FB'nin suçu yok, bu olaylar kişilere özgü merak ediyorum...
Tamam FB'li oyuncuların bir suçu yok diyelim...
Ama yöneticilerki bunlar klubü yönetenler, kulübün yapacakları işlerde 3. kişilere sorumlu şahıslar...
Üstelik biri de klüp başkanı...
Bu tezi savunanlara...
ooo ne ala memleket derim...
Başkan ol, Şikeyi yapmak için birini tut, yakalanırsa onun üzerine kalsın, bireysel olarak...
Ha seni ihbar mı etti, ben yaptım klubü ilgilendirmez de, kulübe dokunulmasın...
Peki ya dürüst oynayan diğer takımların emekleri...
Bir diyor teşvik suç sayılmamalı...
İyi o zaman parası olan takım her maç dağıtsın, olmayan takım 1-2 de yapsın, sonra parası bitsin...
Biz doyumsuz bir milletiz, teşvike alışmış bir futbolcu almayacağını öğrenince oynar mı hiç ?
HERKES ETİK VE AHLAKİ KURALLAR ÇERÇEVESİNDE İŞİNİ YAPSIN...

Fenerlilerin mantığına göre hareket edersek;
Hapiste bulunan tüm hırsız ve katilleri de serbest bırakalım...
Binlerce hırsız ve katil dünya da henüz yakalanmadan serbest geziyor nasıl olsa...
Hapiste olanların tek şansızlığı "yakalanmış" olmaları...

Taraftar olay çıkardığında saha kapama verip,takımı hükmen malup sayılıyorsa,

Kulübün başındaki yöneticilerin yaptıklarının takımı bağlamamasının konuşulması cahillik ve mongolluktan başka bir şey değildir.

Allah bu iddiaları dile getiren kuş beyinlilere akıl fikir versin.

Fb küme düşer Tahkime gider lige geri döner olay bu .

Son dakika:Aziz Yıldırım tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi.

1. Fenerbahçe Asbaşkanı Şefik Mosturoğlu
2. Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu
3. Fenerbahçe muhasebecisi
4. Fenerbahçe masörü
5. ....

5'i bir yerde tamamlanmak üzere :)

aziz yildirimi yine hastaneye goturmusler..
bu ne lan boyle zirr pirt hastaneye. emniyet - hastane arasi mekik dokuyup duruyorlar, bu yolun sonu belli aziz bey kaçamazsin => metris
http://www.youtube.com/watch?v=WMoe5aGRP-U

Ulan bu Aziz hesap sorarken o kadar sinirlenirken falan da böyle iki de bir hastaneye gidiyor muydu acaba ? Yaptıkları ortaya çıkınca ne yapsın şeker hastası adam dayanamıyor. Ama gideceği yer belli.

Eyvallah sağlık sorunu falan, sağlık herşeyden önce gelir ama iyicene kabak tadı vermeye başladı bu hastahaneye git gel olayı. Resmen kapalı yerde kalmamak için hastahaneye gidiyor

Bir de şöyle bir haber var durumuyla ilgili Sporx'te ;

Yıldırım'ın sağ bacağındaki yürümeyi engelleyen kasılmanın felç riski taşıdığı ve şekerinin çok yüksek olduğu öğrenildi.

Aslında Aziz Yıldırım Fb ye çok büyük hizmet etti sınıf atlattı adeta. Ancak Fb camiası tek büyük vs saçmalıkları ile her sene şampiyonluk bekledi gözü doymaz camia karşısında şikeleri yapmak zorunda kaldı. Çıkıp şunu diyemedi bizden hariç iki büyük rakibimiz var her zaman her alanda şampiyon olamayız diyemedi bunun yerine çatır çatır şike yaptı al işte sonuç...

Geri