• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Seve seve küme düşecek Fenerbahçe ve Sivasspor... Kaçarı yok bu işin .

FBsiz bir ligin eskisi kadar zevkli olacağını düşünmüyorum...
Ama federasyon iddia edilen kanıtlarla, tutuklamalarla FByi düşüremezse bir daha hiç bir takımı düşüremez.
Ayrıca "adalet" olgusu, paranın gerisinde kalmamalı...
Suçu düşmeyse, kimsenin büyüklüğüne, gücüne, parasına, taraftarına, dekoderine bakılmamalı...
Suçun cezası neyse uygulanmalı...
Ha ligde nasıl kalır ?
-30 az, -60 ile başlatılılabilir, ama bu küme düşmekten beter bir ceza olur...
.........................................
Bu arada asıl skandal, kulüp-federasyon-hakemler ilişkisi kadın basketbolunda yaşandı...
Kimse teşvik, oyuncu satın alma gibi tehlikeli işlerle uğraşmadan...
Resmen seyirciyle dalga geçildi, bir takımı hakem+federasyon nasıl şampiyon yapar, cümle alem gördü...
Bir an önce savcılık bu olaya da el atmalı...

Burda kulüpler birliğinin ne istediği önemli değil yasa önemli yok yook hatta yasada önemli değil Şike yaptığı ispatlanmış takımları istersen düşürme
Uefa ve fifa ülkeyi bütün organizasyonlardan men eder. bizden çıktı iş artık görelim bakalım el'mi yaman bey'mi yaman.

fb artık düştü gibi ben buna seviniyorum kendi açımdan ama daha çok sevindiğim şey onlar efsane olarak cemil turanı biz ise METİN OKTAY'ı örnek alıyoruz işte asıl ben buna seviniyorum.

Klüpler birliği, Federasyon görüşüp FB´nin küme düşmemesini ve lige -20,30 puanla başlamasını isteyecekmiş.

Pişkinliğin bu kadarı... Kolayını bulsalar bu seferlik affedin bir daha olmayacak diyecekler neredeyse.
Kaynak nedir abi?

Anlamadigim bir nokta daha var, simdi sayet Sivas & FB düserse yerine Bank Asya´dan takimlar gelir mi? Eger gelirse hangi takimlarin gelinmesine nasil karar verilir?

Yerine başka takımlar gelmez lig eksik oynanır bu sene. Seneye o açığı kapatırlar.

Anlamadigim bir nokta daha var, simdi sayet Sivas & FB düserse yerine Bank Asya´dan takimlar gelir mi? Eger gelirse hangi takimlarin gelinmesine nasil karar verilir?

Dünya'da ki uygulamalarda genellikle düşen takımlardan biri geri çağırılıyor. Bizde Buca'yı çağırabilirler mesela. Federasyonun elinde kimi çağıracağı.

Ankaraspor da gelebilir lige bence:)

Fenerbahçe -30 puanla başlayabilir lige, ama Bank Asya'ya.
Yönetmelik açık: Bir alt kümeye düşürülecek. Aksi takdirde UEFA vb. da bu işin peşine düşer.

Yalnız Fenerbahçenin şimdiden zararı müthiş birde düşerlerse isterse her taraftar 10 forma alsın neye yarar :) Bide UEFA 5 yıl avrupa kupalarından men cezası falan verse tadndan yenmez hani:)

Ulan düşler sahnesinde Real madrid‚ barca ile oynamanın hayallerini kurarken tavşanlı‚ güngören ile oynamak beni intihar ettirir.
Adamlar coşmuş yahu. :)

İşin şakası bir yana fener'in tekrar düzlüğe çıkması hiç kolay olmayacak..

Hala aklımın bir köşesinde ''ya yırtarlarsa'' korkusu var.

Bank Asya'ya düşüp beter olsunlar..

Zaten federasyon başkanları, spor medyası vb. Aziz Yıldırım hegemonyası altındaydı. Elde edilen başarıların bir kısmı bu yüzdendi. Şimdi karar ne olursa olsun güçsüz bir Fenerbahçe olacak. Türk sporu için çok hayırlı oldu bu iş.

Fener yardıkçıları, onun boyunduruğu altındaki kişiler ve/veya boyunduruğuna girebilecek kişiler şu anda dahi %50 azalmış durumdadır.

Aziz Yıldırım artık bitti her ne olursa olsun. Birdaha Aziz Yıldırım kime telefon açsa insanlar ya suratına kapar yada o telefonu açmazlar.Zaten bu olaylar bittiği anda Aziz Yıldırım istifa edecektir arkadaşlar.Bu büyük kazanç birde bunun haricinde ondan sonraki en byük başkan adayı olan ki bence Aziz'den daha iyi başkan olabilecek bir isim olan M.Ali Aydınlar'ın federasyon başkanlığı ile kitlenmesi çok güzel gelişmeler bunlar.İlahi adalet bu olsa gerek.

Fenerbahçe'nin küme düşürülüp düşürülmemesi hakkındaki karar net olarak hangi tarihte açıklanacak acaba ?

Aziz efendi susma hakkını kullanmış. Söyleyecek sözün varmıydı ki zaten.

Eskişehirspor 3 ismi de gönderdi!
Eskişehirspor, teknik direktör Bülent Uygun, sportif direktör Ümit Karan ve yeni transfer Mehmet Yıldız ile yollarını ayırma kararı aldı.
Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 isimden Bülent Uygun ve Ümit Karan tutuklanmış, Mehmet Yıldız ise serbest bırakılmıştı.

Hala aklımın bir köşesinde ''ya yırtarlarsa'' korkusu var.

Bank Asya'ya düşüp beter olsunlar..

Adamlar bizim için "Beter olsunlar,beter olsunlar" dediler.Şimdi düştükleri duruma bak.
Biz iyisi mi soğuk kanlılığımızı koruyalım.Ne olur ne olmaz.

Geri