• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Trabzon da Karabuk ile anlasmis. Ama parayi denklestirememisler. Gariplerim. :D

Keyifli bekleyiş sürüyor...

Mahkemeye sevkedilen 20 kişinin sorguları tamamlanmış, karar bekleniyomuş :)

An itibariyle Fener düşer...

Avukat ağlamaları muhteşem ya bizde inanmamızı bekliyolar

Fenerbahçe İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçeli Yönetici İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, Fenerbahçe Kulübü Muhasebecisi Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı, Bülent İşçen, Sami Dinç, Yusuf Turanlı, Abddullah Başok, Ahmet Çelebi, Mehmet Yenice tutuklandı ve Metris cezaevine gönderildi.

Bu durumda FB gider aziz içerde gibi.

Bu ülkede Taraf gazetesi yazarları neyi savunuyorsa,neyi öngörüyorsa o olur.Bir haftaya kalmaz düşerler.Maçlar temiz değildi,ortaya çıkaranlar da temiz değil.
Kirli ülke,kirli hukuk,hepten kirli Fenerbahçe,kirli yöneticiler,kirli mevki sahipleri.Kafa yormamak en iyisi zira çıkış yok.

Daha yargı süreci var ne olacağı belli olmaz tabi ama görüntü odur ki fenerbahçe ve sivas düşücek gibi gözüküyor.
eskişehir içinse aynı şeyleri söylemek zor, olayın içinde bir yöneticileri yok ozamanki futbolcu şimdiki sportif direktör ve teknik direktörün yaptıkları onları ne kadar bağlar bilinmez.
Bence şuan itibarı ile ağır yaptırım alcakları kesin -puan vs. ama düşmiyeceklerini düşünüyorum.

güne güzel bir haberle başlamak ne güzel :)

Yöneticileri tutklandıktan sonra küme düşmemesi biraz abes olur... Sabah gazete de Emre nin de şüpheliler arasında olduğunu gördüm. Gece uyuyamamıştır tosunum. Yusuf yusuf diye sayıklamıştır sabaha kadar...

Fenerbahçenin düşeceğini sanmıyorum
Ayrıca bence eskisehir de düşmez. Çünkü yönetimle alakalı bi durum yok sadece karışanlara ceza verilir.
Tek düşecek takım Sivas galiba.

Arkadaşlar çok iyimsersiniz ya. Ben küme düştükten sonra Bankasyada bi -20 falanda verirlemiki acaba diyorum ki bir sezon ıcınde geri dönemesinler...

Düşecekler Bank Asya'ya kesin olarak bitti bu iş. Artı ben düştükten sonra -20 puan cezası bekliyorum..

[video=youtube;7ZZYTgCECKQ]http://www.youtube.com/watch?v=7ZZYTgCECKQ[/video]

Rekabetin sonu yok, ligin sonu Play-off, kaybedenler çeker OFF.. 1.lig Bank Asya..

Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir. / Emniyet

Fenerbahçe İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçeli Yönetici İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, Fenerbahçe Kulübü Muhasebecisi Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı, Bülent İşçen, Sami Dinç, Yusuf Turanlı, Abddullah Başok, Ahmet Çelebi, Mehmet Yenice tutuklandı ve Metris cezaevine gönderildi. ve %100 Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'da tutuklandı. / Mahkeme kararı

net olan şu ki seneye Kadıköy ve Sivas deplasmanları yok..

Gazetede Şekip Mosturoğlu nun Eskişehir e teşvik yollandığını duydum dediği yazıyo. Yavaş yavaş kabul edecekler galiba. Peki bu adam federasyondayken neler yapmıştır ya. 2004 te 2005 te federasyonda değilmiydi bu adam.

Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir. / Emniyet

Fenerbahçe İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçeli Yönetici İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Altyapı Sorumlusu Cemil Turan, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, Fenerbahçe Kulübü Muhasebecisi Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı, Bülent İşçen, Sami Dinç, Yusuf Turanlı, Abddullah Başok, Ahmet Çelebi, Mehmet Yenice tutuklandı ve Metris cezaevine gönderildi. ve %100 Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'da tutuklandı. / Mahkeme kararı

net olan şu ki seneye Kadıköy ve Sivas deplasmanları yok..
Ya Es-es deplasmani?

Ya Es-es deplasmani?

es-es deplasmanı olur büyük ihtimal çünkü bülent uygun ve ümit karan kişisel olarak cezalar alır eskişehir'in herhangi bir yöneticisinin ve başkanının adı geçmiyor olaylarda düşmesi için yönetiminden şike yapılması gerek sanırım..

Klüpler birliği, Federasyon görüşüp FB´nin küme düşmemesini ve lige -20,30 puanla başlamasını isteyecekmiş.

Pişkinliğin bu kadarı... Kolayını bulsalar bu seferlik affedin bir daha olmayacak diyecekler neredeyse.

Madde açık ve net; '' Küme düşürülür '' diyor, kimin ne isteyeceğinin önemi yoktur..

Kulüpler birliği, Azizi Yıldırm ın başkanlığa devam etmesinide istermiymiş... Başka bi arzunuz...

Geri