• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Arkadaslar bisey soracagim mesela federasyon pazartesi gunu kume dusuruldu sonra tahkime gitseler super lige eksi puana mi donecek ? Sanirim Italya 'da durum boyle olmustu Juve 3ten 2ye getirilmis , Milan 2den super lige eksi puanla baslamisti korkmuyo degilim bilen varsa aciklar mi , birde fb kume dusuruldukten sonra mahkeme 1yil sonra aklarsa napacaklar kafam cok karisti .

12'sinden once aciklanmaz. Mehmet Ali Aydinlar 12 Temmuz da kulup baskanlari ile toplanti yapacak. Bu da sali gunu.

Emenike serbest kaldı. Korcan'ın sözleşme feshedildi. Eskişehir'de sözleşmesi feshedilenler var. Hareketli bir gün olmuş..

Bu arada ben birşeyi merak ediyorum. Ümit Karan ne yapmış tam olarak, bilgi sahibi olan biri varmı acaba ?

Emenike serbest kaldı. Korcan'ın sözleşme feshedildi. Eskişehir'de sözleşmesi feshedilenler var. Hareketli bir gün olmuş..

Bu arada ben birşeyi merak ediyorum. Ümit Karan ne yapmış tam olarak, bilgi sahibi olan biri varmı acaba ?

Söz konusu paraların futbolculara aktarımı konusunda suçlanıyor Ümit.

Son Dakika: Operasyon ile ilgili mahkemeye sevk edilen 3 kisi daha tutuklanmis.

O üc kisinin isimleri söyle:Selim Kimil, Abdullah Karakuz ve Abdullah Eker

Kaynak:Lig TV

şike yapıldı,yapılmadı orasını gectimde herşey ortada tutuklananlar var ve adliye çıkışı adliye önünde 5-10 kendini bilmez tezahürat yapıyorlar "bu taraftar sizinle gurur duyuyor"

Gurur duyulan ne? :)

şike yapıldı,yapılmadı orasını gectimde herşey ortada tutuklananlar var ve adliye çıkışı adliye önünde 5-10 kendini bilmez tezahürat yapıyorlar "bu taraftar sizinle gurur duyuyor"

Gurur duyulan ne? :)

Gurur duyulan şey şu, açıklayayım: Türkiye'deki biat kültürü. Yani boyun eğme, vursa da kırsa da çalsa da çırpsa da başkanımızdır, liderimizdir anlayışı. Önceki yıl yaşanan 'Cemal Nalga skandalı' sonrasında 'gerekirse küme düşürsünler bizi' diyen biri olarak, bu kadar işin döndüğü bir ortamda hala 'yaşa varol' deniyorsa bunun başka bir açıklamasının olmadığını düşünüyorum. Ziya Şengül dün gece sesi titreyerek konuştu: Biz boşuna mı yaptık bu takımın kaptanlığını dedi. Fenerbahçe büyük bir takım, ama taraftarı da artık Ziya Şengül gibi büyük olmayı öğrenir umarım.

Ziya Şengül demişken yıllardır izlerim ilk defa delikanlı gibi, mantıklı, akıllıca konuştunu gördüm:D

ben Umit'e uzuldum ya. 2 sene once duvarim boyanana kadar onun posteri vardi duvarimda. GS'ye geldiginden beri duruyordu. ne bileyim uzuldum. :(

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve hakkında tutuklama emri çıkan, bu geceyi ise emniyette geçirip, sabah savcı karşısına çıkacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tekrar rahatsızlanarak Haseki Hastanesine götürüldü

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve hakkında tutuklama emri çıkan, bu geceyi ise emniyette geçirip, sabah savcı karşısına çıkacak olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tekrar rahatsızlanarak Haseki Hastanesine götürüldü

bir de gökhan zan'a laf ediyor millet.

Birde ortada akıllı geçinenler var neymişte suç kişiyi ilgilendirirmiş. Kardeşim o suçla siz şampiyon oldunuz ama böyle geri kafalı ne söylediğini de bilmeyen fanatik insanlar da yok değil

Adam Haseki-Vatan arasında ölecek mazallah!

Evet bence de Fenerbahçe Sk başkadır başkanının ,yöneticilerinin yaptığı şike başkadır,fenerbahçe nin şike yapması için Kalamış daki klüp binasının Transformers tarzı bir değişim geçirip gidip maç ayarlaması lazım yoksa başkan klübü bağlar mı hiç!

Fenerbahçe yi düşürmemek için elinden geleni yapacaktırlar ama nafile bu olaylardan sonra demokratik hukuk devletinde bu takım düşer gerisi - puan AY ye verilecek ceza tefarruat adam öldürmenin 3 yıl olduğu bu guguk devletinde 1 yıldan fazla yatmaz ama tekrar ediyorum burası bir italya değil sonuçta bahsettiğimiz ülke Türkiye ve fatih altaylı nın dediği gibi pakistan dan azıcık daha demokratik ve gelişmiş

Birde ortada akıllı geçinenler var neymişte suç kişiyi ilgilendirirmiş. Kardeşim o suçla siz şampiyon oldunuz ama böyle geri kafalı ne söylediğini de bilmeyen fanatik insanlar da yok değil

Adam 2. yarıdaki maçların neredeyse tamamını satın almış, kendi kafasına göre ceza indirtmiş ya da verdirtmemiş, hala çıkıp 'alınteri, emek' lafları edenler var.

Adam 2. yarıdaki maçların neredeyse tamamını satın almış, kendi kafasına göre ceza indirtmiş ya da verdirtmemiş, hala çıkıp 'alınteri, emek' lafları edenler var.

peki trabzonun alın teri emeği ne olacak?bende diyordum bir takımın 9 puanlık avantajını yitirmesi olacak şey değil .demek ki şikedenmiş trabzonun kaybetmesi.

Simdi kesin olarak FB düser digil mi arkadaslar?

Büyük gün bugün..
Savcı, A.Yıldırım'ı tutuklama kararı almazsa olay ciddiyetini kaybetmiş demektir..
Şekip Mosturoğlu tutukluyken, Aziz Yıldırım'ı tutuksuz olması saçma olur.

Söylentiye göre, gardiyanlardan biri Şekip'e sormuş, "Abi n'olur durum?" diye. Şekip: "Delilleri gördüm, fenerbahçe küme düşer." demiş. Gazetelere yansıyan iddialardan biri de bu.

Aziz yıldırım tutuklanmassa ihale şekip e kalmış demektir şekip bu durumda sessiz kalırmı bilemem.

Geri