• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Çete üyelerinin a.güclü futbolcu turgut doğan şahin ile anlaştıkları
Bu amaçla bir diğer futbolcu Uğur uçarada ulaşıldığı ancak Uğur'un kesin bir dille reddettiği takibe takılmış.
Kaynak fotomaç

Aslanım Uğur helal olsun sana bee

Ercan Saatçi
Rıdvan Dilmen
Şansal Büyüka
Mehmet Demirkol

Normalde car car öten, ota b.ka yorum yapan, Fenerbahçe uşaklığını görev sayıp yaptıkları yorumlarda objektif olmayı başaramayan bu adamlar nerede ? Çıkın konuşun erkek gibi hadi !

Ayrıca, radyolarda yayın yapan Fenerbahçeliliğini daima ön planda tutan DJ'ler, Nihat Sırdar ve Cem Arslan neredesiniz ?

En çok basındaki, medyadaki haysiyetsizlerin durumuna seviniyorum.

Sonuna kadar haklısın tamam ama Mehmet Demirkol'un ercan saatçiyle aynı satırlarda anılması bence insafsızlıtır.

Mehmet Demirkol'un bakmayın öyle durduğuna, saman altından su yürüten cinstendir kendisi..

Kendisinin programını hafta 1 kere izlerseniz hakkında bir fikre sahip olamazsınız ama hergün izlerseniz onun da fenerbahçe uşağı olduğunun farkına varabilirsiniz..

Ayrıca, Alex De Souza'nın da nasıl gol kralı olduğu belli oluyor. Satılmış kalecilere attığı goller ile büyük futbolcu ilan edildi.

Uğur Uçar'ın yapılan teklifi kabul etmemesi güzel ama neden ondan sonra sessiz kalmayı tercih ediyor anlamak güç, elinde delil varsa ki mutlaka olur çünkü başrol oyuncusu sensin çık medyaya ya da git emniyete böyle böyle de kardeşim bunu yapmak bu kadar zor mu gerçekten?...

Ayrıca lig hiç bir takımın etlisine sütlüsüne dokunmadan devam ederse bu saatten sonra tüm izlenirliğini kaybetmiştir kendi adıma.

Ben bu işin altından bişey çıkacağına inanmıyorum. Ama şu durumda bile Fenerbahçe ciddi şekilde zarar gördü bu işten.

Ne olacaksa olur ama Aziz Yıldırım tüm forsunun kaybetmiştir bence.

Uğur Uçar'ın yapılan teklifi kabul etmemesi güzel ama neden ondan sonra sessiz kalmayı tercih ediyor anlamak güç, elinde delil varsa ki mutlaka olur çünkü başrol oyuncusu sensin çık medyaya ya da git emniyete böyle böyle de kardeşim bunu yapmak bu kadar zor mu gerçekten?...

Ayrıca lig hiç bir takımın etlisine sütlüsüne dokunmadan devam ederse bu saatten sonra tüm izlenirliğini kaybetmiştir kendi adıma.

Evet malesef bunu yapmak bu kadar zor.
silahlı suç örgütünden bahsediliyor adamı kim bilir neyle tehdit ettiler bide onun yerine koy kendini

Öncelikle şunu söyliyim benim gözlemlediğim Mehmet demirkol her nekadar tarafsız olmaya çalışsada fenerli olduğu bilinen ve çok göz önünde bulunan bir gazetecidir. bundan dolayı belki göze batıyodur bilemiyorum belkide senin dediğin gibi gerçekten saman altından su yürütüyodur onuda bilmiyorum.
Ama bir gazeteci fenerli diye o kişiye hemen olağan şüpheli muamelesi yapmamak gerek. Kaldı ki burda Galatasaray fanatikliği yapan bir sürü gazetecide sayılabilir.
Bence kendisi bu ülkedeki sayılı düzgün gazetecilerden biridir.

Ayrıca Mehmet Demirkol Mekteb-i Sultani mezunu. :)

Bunu hepimiz biliyoruz. Bizim lise'den mezun olmasi birsey ifade etmiyor.

Aksini iddaa ettiğimi zannetmiyorum.Bilmiyorsunuzda demedim ayrıca anektot olarak hatırlattım sayın Nilay Kızılok.

Ntvspor bir program yapmaya karar vermiş sonunda ama rezalet bir program

Abi Mehmet Yildizi serbest birakinca hepsini birakacaklar sandim Allahim dussun lutfen fb lutfen adalete guvenim kalmaycak eger federasyon mahkemeyi beklerse yandik insallah tez zamamda bu is biter.

Bu olaylardan sonra yeni yeni abidik gubidik isimler türemeye başladı ekranlarda.
Konuşmayı bilmiyorlar ama maşallah herkes huhuk uzmanı kesildi başımıza.

Fenerbahçe 15 Temmuz'a kadar düşecek ve CL katılamayacak. Diğerleri içinde geçerli

En geç 15 Temmuz'a kadar karar verilecekmiş. Eldeki deliller ise;

1-Telefon dinlemelerindeki bilgiye göre Sezer ve Emenike'ye "Hizmetlerinizden dolayı FB şampiyon olursa, sizi FB'ye transfer edeceğiz" denmiş.

2-Fenerbahçe yöneticileri Eskişehir-Trabzon maçından önce Eskişehir'e gitmiş. Takibe alınan ve durdurulan Fenerbahçe yöneticilerinin arabalarında 400bin lira çıkmış. Komik olanda '' Ev almaya geldik '' demeleri :D

3- CNNTÜRK: Emniyet'in elindeki delillere göre Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi değil, düşürülmemesi sürpriz olur.

Ve spor yazarlarıda bu görüşte

Ayrıca Fenerbahçe-İ.B.B maçından önce İbrahim Akın ve Fenerbahçeli yöneticilerin rüşvetle ilgili fotoğraflı belgeleri var.

Bu akşamki LİG TV ana haberde Emenike serbest kalacakmış onun ve menejerinin hareketlerinde herhangi bir şüpheli durum tesbit edilmemiştir şeklinde haber geçtiler.Karşıyakayı serbest bırakma aklama hareketleri başlıyor galiba !

İYİ Kİ GALATASARAY"LIYIM.....................

Geri