Kaynak nedir?M. Ali Aydınlar ile Emre Belözoğlu görüşmüş bu akşam!!!!
Buna ne demeli?
Kaynak nedir?
M. Ali Aydınlar ile Emre Belözoğlu görüşmüş bu akşam!!!!
Buna ne demeli?
Sadri Şener katılır heralde bu toplantıya.. Adaletin yerini bulmadığı sürece çok sesin çıkacağı bir toplantı olur.. Tüm delillere ulaşılır ise o zamana kadar işin rengi de belli olur az çok.. bir yanım hep yine kurtulurlar dese de bir noktadan sonra kurtuluşlarının olmadığını düşünüyorum aklanması çok zor bir süreç çünkü o fotoğraflar bile çok şey anlatıyor.. açıkçası bizim aleyhimize karar çıkamayacak olması beni rahatlatan ama lehimize de kararlar çıkarsa hiç fena olmaz olaya bu açıdan bakmamız gerek.. fenerin düşürülmesi, şampiyonluğunun alınması, (-) puan ile başlaması önemli.. yine de sonucu ne olursa olsun benim için Türk futbolunda devrimdir bu olay bundan sonra içimiz daha rahat olur çünkü artık bu yaşananlardan sonra kimse kolay kolay bu işlere kalkışamaz.. ayrıca içimden bir ses hakedenlerin cezalarını çekeceklerini söylüyor bu sefer..
Uğur Uçar'ın yapılan teklifi kabul etmemesi güzel ama neden ondan sonra sessiz kalmayı tercih ediyor anlamak güç, elinde delil varsa ki mutlaka olur çünkü başrol oyuncusu sensin çık medyaya ya da git emniyete böyle böyle de kardeşim bunu yapmak bu kadar zor mu gerçekten?...
Ayrıca lig hiç bir takımın etlisine sütlüsüne dokunmadan devam ederse bu saatten sonra tüm izlenirliğini kaybetmiştir kendi adıma.
Öncelikle şunu söyliyim benim gözlemlediğim Mehmet demirkol her nekadar tarafsız olmaya çalışsada fenerli olduğu bilinen ve çok göz önünde bulunan bir gazetecidir. bundan dolayı belki göze batıyodur bilemiyorum belkide senin dediğin gibi gerçekten saman altından su yürütüyodur onuda bilmiyorum.
Ama bir gazeteci fenerli diye o kişiye hemen olağan şüpheli muamelesi yapmamak gerek. Kaldı ki burda Galatasaray fanatikliği yapan bir sürü gazetecide sayılabilir.
Bence kendisi bu ülkedeki sayılı düzgün gazetecilerden biridir.