• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Sonuç böyle olacak Hakan.

M. Ali Aydınlar ile Emre Belözoğlu görüşmüş bu akşam!!!!

Buna ne demeli?

Emenike serbest kalıyorsa üstü kapatılıyor demektir, bu ülkede adalet işlemez arkadaş

[video=youtube;qFcp6JCwVLw]http://www.youtube.com/watch?v=qFcp6JCwVLw[/video]

Küfürlü kısım sorun oluşturursa kaldırılabilir ama ben bakış açısı açısından diyorum. O köfürü kimseye yöneltmiyorum yani : )
Lube Ayar, Ömer çavuşoğlu ve nice fenerlinin bakış açısı budur olaya.

Bu işte doğan yayın grubunun arkasındakilerin bir çıkarı yoksa ben bir şey bilmiyorum. Dünden beri bir karalama kanpanyası. Normalde fenerlerine toz konduramazlar. Biryerlerden bir işleri var bunların.
Artık sıkıldım. Takip etmicem. Sadece sonuçlara bakacağım. Bizi ilgilendiren bir şey yok ne de olsa.

M. Ali Aydınlar ile Emre Belözoğlu görüşmüş bu akşam!!!!

Buna ne demeli?

emre beyfendi Federasyon binasına gitmiş gazetecilere yakalanmamak içinde çıkmamış belli bi süre sanırım.
Sırasıyla
ilk önce m.a. aydılar hüseyin çapkınla görüşüyor soruşturma hakkında bilgi alıyor
ardından fenerbahçe yönetim kuruluyla toplantı yapıyor
ardından federasyon binasına gelen emreyle görüşüyor

Gelde kıllanma.

olaylarla adı geçmeyen bütün kulüplerin başkanları bir toplanıp gitsin bence neymiş ne olmuş sorup öğrensinler meydanı boş buldular yine sanırım emre beyefendi elini kolunu sallayarak gidip görüşebiliyorsa..

Bu ulkede adalet islemez Fb kume de dusmez , Aziz bey serbest birakilir yada federasyon mahkemeyi bekleyecegim diyerek 2yil bekler of of ...

ntvspor.net haberine göre 11 temmuz pazartesi günü saat 14te kulüp başkanları ile Aydınlar toplantı yapacakmış.Saat 16 da ise yönetim kurulu toplanacakmış.Sanırım haftaya pazartesi günü açıklanacak takımların alcağı yada almayacağı cezalar.

Sadri Şener katılır heralde bu toplantıya.. Adaletin yerini bulmadığı sürece çok sesin çıkacağı bir toplantı olur.. Tüm delillere ulaşılır ise o zamana kadar işin rengi de belli olur az çok.. bir yanım hep yine kurtulurlar dese de bir noktadan sonra kurtuluşlarının olmadığını düşünüyorum aklanması çok zor bir süreç çünkü o fotoğraflar bile çok şey anlatıyor.. açıkçası bizim aleyhimize karar çıkamayacak olması beni rahatlatan ama lehimize de kararlar çıkarsa hiç fena olmaz olaya bu açıdan bakmamız gerek.. fenerin düşürülmesi, şampiyonluğunun alınması, (-) puan ile başlaması önemli.. yine de sonucu ne olursa olsun benim için Türk futbolunda devrimdir bu olay bundan sonra içimiz daha rahat olur çünkü artık bu yaşananlardan sonra kimse kolay kolay bu işlere kalkışamaz.. ayrıca içimden bir ses hakedenlerin cezalarını çekeceklerini söylüyor bu sefer..

Sadri Şener katılır heralde bu toplantıya.. Adaletin yerini bulmadığı sürece çok sesin çıkacağı bir toplantı olur.. Tüm delillere ulaşılır ise o zamana kadar işin rengi de belli olur az çok.. bir yanım hep yine kurtulurlar dese de bir noktadan sonra kurtuluşlarının olmadığını düşünüyorum aklanması çok zor bir süreç çünkü o fotoğraflar bile çok şey anlatıyor.. açıkçası bizim aleyhimize karar çıkamayacak olması beni rahatlatan ama lehimize de kararlar çıkarsa hiç fena olmaz olaya bu açıdan bakmamız gerek.. fenerin düşürülmesi, şampiyonluğunun alınması, (-) puan ile başlaması önemli.. yine de sonucu ne olursa olsun benim için Türk futbolunda devrimdir bu olay bundan sonra içimiz daha rahat olur çünkü artık bu yaşananlardan sonra kimse kolay kolay bu işlere kalkışamaz.. ayrıca içimden bir ses hakedenlerin cezalarını çekeceklerini söylüyor bu sefer..

abi inşallah içindeki ses doğru çıkar bense nedense bugun ceza almıcaklarını düşünmüyorum nedense inşallah yanılırım

‘5 maçı biliyorduk’Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, şike soruşturması savcısı Berk’i ziyaret etti; ‘F.Bahçe’nin son 5 maçının sonuçlarını oynanmadan biliyorduk’ bilgisiyle şoke oldu06/07/11 08:39

Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, duydukları karşısında şaşkınlığa uğradı: “F.Bahçe’nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Kimse itiraz edemiyor. Deliller sağlam.”

Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyon yönetimi dün hareketli bir gün geçirdi. Önce İstanbul Adliyesi’ne giderek Savcı Mehmet Berk ile yarım saatlik bir görüşme yapılarak bilgi alındı. Ardından İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir araya gelindi. Son olarak F.Bahçeli yöneticiler İstinye’deki TFF binasına gelip Aydınlar ve ekibiyle görüştü. TFF heyeti, özellikle Savcılıkta aktarılan bilgiler karşısında şoke oldu.

Savcılık, “Biz, F.Bahçe’nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Delillerimiz oldukça sağlam. Gözaltına aldığımız kişilerin önüne belgeleri koyuyoruz, kimse inkar edemiyor” dediler. Savcılık şu an belge veremeyeceklerini de belirtti.

AYDINLAR: DURUM VAHİM
Mehmet Ali Aydınlar’ın, “Durum çok vahim gözüküyor. Bu kadarını beklemiyordum” dediği öğrenildi. Yapılan ziyaretlerde, “F.Bahçe’nin başta küme düşme olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği ve bazı isimleri ağır hapis cezası beklediği” kanaatinin oluştuğu kaydedildi.

LİGLER ERTELENEBİLİR
UEFA’nın, 15 Temmuz’daki Devler Ligi ön eleme kuraları nedeniyle federasyondan bilgi istediği ancak TFF’nin savcılıktan raporlar gelmediği için eli kolu bağlandığı bildirildi. Eğer sürecin uzaması halinde 5 Ağustos’ta başlayacak liglerin ertelenmesinin düşünüldüğü ifade edildi.

PAZARTESİ KARAR YOK
TFF yönetimi, 11 Temmuz’da saat 14.00’te Süper Lig başkanlarını toplantıya çağırdı. Ancak toplantının bilgi verme amacı taşıdığı ve karar alınmayacağı kaydedildi. Aydınlar ise gün içinde önce “15 Temmuz’a kadar karar vermeye çalışacağız”, sonra “Soruşturmanın bitmesini bekleyeceğiz” diyerek kafa karıştırdı.

EMRE BELÖZOĞLU AYDINLAR'LA GÖRÜŞTÜ
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, dün Sarı-Lacivertli kulübün yöneticilerinin ardından sürpriz bir şekilde TFF’nin İstinye’deki merkezine geldi. Emre, basına görüntü vermemek için binadan çıkmazken, Başkan Aydınlar, “Evet, Emre ile görüştük, konuştuk. Bununla ilgili bir şey yok. Ziyarete gelmiş” dedi. Emre’nin yeğeni Volkan Bahçekapılı dün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

TRABZON TEŞVİK DENEMİŞ
Bordo-Mavili kulübün, emniyetten sızan bilgilere göre Fenerbahçe’nin oynadığı Sivasspor ve Eskişehir maçları öncesi teşvik primi göndermek için devreye girdiği, ancak başarılı olamadığı ileri sürüldü. İki karşılaşma da F.Bahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Habertürk

Tüm bu yaşananlardan sonra dünden itibaren Fenerbahçe'yi 'aklama'dan çok, 'kurtarma' çabaları başladı.
Şampiyonluğun gitmesi bence neredeyse kesin. Küme düşürmemeye çalışacaklar. Eğer işin içinde sadece Fenerbahçe olsaydı küme düşürmeden kurtarabilirlerdi ancak diğer kulüplerin de var olması bence küme düşürme işini biraz daha ön plana çıkarıyor. Tüm bu sağlam, detaylı delillerden sonra kurtulurlarsa, Türk futbolu batmış demektir ve Aziz Yıldırım (bir şekilde) çok daha sağlam döner.

Bu işten sıyırırlarsa, Türk Sporunda teşvik ve şike'nin önünü sonuna kadar açmış olurlar. Dünden beri neden f7 diye soruyorlar. Ben de soruyorum Neden Galatasaray? En ağır seyircisiz oynama cezalarını neden Galatasaray aldı. Sahaya su atıldı diye 5 maç ceza alan Galatasaray oldu (ki bu cezaya bir milattır gelecek için emsal karar olur diye cezayı savundum) ancak hakemin kafasını yaran f7'nin taraftarına ceza bile verilmedi.

Uğur Uçar'ın yapılan teklifi kabul etmemesi güzel ama neden ondan sonra sessiz kalmayı tercih ediyor anlamak güç, elinde delil varsa ki mutlaka olur çünkü başrol oyuncusu sensin çık medyaya ya da git emniyete böyle böyle de kardeşim bunu yapmak bu kadar zor mu gerçekten?...

Ayrıca lig hiç bir takımın etlisine sütlüsüne dokunmadan devam ederse bu saatten sonra tüm izlenirliğini kaybetmiştir kendi adıma.

Çünkü işin içinde mafya var. Öyle çıkığ cengaverlik yapmak kolay olmuyor. Vururlar adamı. En kötü bir batista daha bulurlar dizini ikiye ayırsın diye...

Öncelikle şunu söyliyim benim gözlemlediğim Mehmet demirkol her nekadar tarafsız olmaya çalışsada fenerli olduğu bilinen ve çok göz önünde bulunan bir gazetecidir. bundan dolayı belki göze batıyodur bilemiyorum belkide senin dediğin gibi gerçekten saman altından su yürütüyodur onuda bilmiyorum.
Ama bir gazeteci fenerli diye o kişiye hemen olağan şüpheli muamelesi yapmamak gerek. Kaldı ki burda Galatasaray fanatikliği yapan bir sürü gazetecide sayılabilir.
Bence kendisi bu ülkedeki sayılı düzgün gazetecilerden biridir.

En azından Mekteb-i Sultani havası solumuştur...

GS'lı olmak en büyük gurur kaynağı.

Bu soruşturma sonunda konuşulan delillere göre Fener küme düşmezse ligimiz Rmanya ligine döner avrupadada bu muameleyi görür buna kimse cesaret edemez bence.

Mehmet Ali Aydın'lar içinde Aziz Yıldırım'ı bu şekilde ilelebet devreden çıkarmak en büyük kazançtır benim gözümde.

Aydınlar'ın Habertürk'teki haberi doğruysa Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kurtulması çok çok çok zor olur kanımca.Hem küme düşürme hemde -puanla başlama cezası bile olabilir.

Geri