Sinan Güler

Ilk ucak biletini alanlardan ve arkadaslarinada hadi sizde alin biletleri diyenlerden zamanzaman mucadele ettigi dogru ama artniyetli oldugu gercegini deyistirmiyo.


Sevgili furkan bu adamlar en kisa sure calisilan meslegi yapiyo. Tabiki iyi takimlarda oynayip iyi para kazanmaya bakacaklar. 2 sene sonra bi gelirleri yok. Seneye gozonundeki iyi bi eurolig takiminda oyniycakki bi sonraki senede iyi sozlesmeler almaya devametsin. Ben fenerin yerinde olsam sinana 950000 yuromu aliyosun al sana 1000000 yuro gel bizde oyna derim melihten baska turk oyuncum yokken.

Kesinlikle katılıyorum abi sporcular en çok para aldıkları yerde oynamalılar kesinlikle umarım sinan da kendisine en yüksek parayı veren hedefli takımda oynar. Türkiye ligi şampiyonluğunun bir işe yaramadığı yerde Sinan Güler'e 900 bin vermek akıl dışı. Adamlar zaten 7-8 yabancı oynuyor 2 tane Türk oyuncu ligde 20 dakika götürüp şampiyon yaptı Fener'i böyle bir ortamda Sinan en fazla onların rotasyon oyuncusu olur o yüzden de 1 milyon falan vermezler.
Sinan Efes'te garbage time oyuncusuyken Ergin Ataman asıl rolü verdi bazen yaptı bazen yapamadı biz aynı şeyi Ermal'de de yaptık Cenk'te de onlar geri Efes'e dönmeyi tercih ettiler, ne durumda olduklarını kendileri de iyi biliyorlar. 4 yıldır burda hakettiğinden fazlasını kazandı zaten aradaki 100-200 bin fark için gidecekse yolu açık olsun. Bütçe bu kadar sınırlı iken 500 binden fazla kontrat verilmemeli kimseye.
 
Burada yazılanların hemen hemen aynısı rakamlar hariç basketfaul'de haber olarak çıktı ama orada GS'ın hedeflerını dusuk buldu değil de EL takımı tercıh edıyor dıyordu duyumlar tamamen doğru oldığunda bile her bir nakleden aynı şeyı kendı kelımlerı ile anlata anlata anlam kayadabılır ifadelere çok da takılmamak lazım.

Yalnız yine yazılanlara göre en çok parayı önereen biziz Türkiye dısından değil 600'ü Efesin önerdiği söylenen 500'ü bulması zor Efes ile FB de çıksa çıksa 600 civarına çıkar kimse artık açık bütçe ile transfer yapmıyor.Bizi ELde değiliz diye istemıyorsa neden hala dusuk de olsa olasılık var demek ki o kınuda kesin bir prensip kararı yok.Yani toparlarsak herhangi bir veteran yabancının takındığı profesyonel tavrı sergileyip dişe dokunur derecede değerümden fazlasını verırsenız sizde oynarım yoksa aynı paraya hatta biraz daha düşüğüne bir EL takımına giderim demiş oluyor Sinan bu hali ile beni şaşırtmasa da rahatsız ettı durum.

Ayrıca yönetim ve Kunter de bir eksi aldı gözümde bütçe yönetimi olarak da prensip olarak da 600'den düşük bir teklif yapıp Sinan olur demezse kestirip atmaları gerekıyordu.TBL'de bütçenin yarısını yerliye harcayan takım mı var.Ayrıca Atamana bütçemizi beğenmez zaten diyerek teklif yapmama gerekcesı olarak bunu gösterıyorsan tutarlı olmak adına Sinan da bütçe ölçüsündeki teklifi kabul etmediğinde pazarlığı uzatmazsın resti çekersin
 
Son düzenleme:
Doğuş'a yakın olduğu konuşulan oyuncu..Zamanında burada başka nedenlerle(Doğuş playoff maçları) eleştirmiştim kaptanlığını, taşıyamadığını söylemiştim..Bugüne bakıyorum da az bile söylemişim..Sana yakışır!!!
 
Boby, sloukas ve melih ile kontrat yenilemis fener ne yapicak acaba 34 yasindaki sinan'i ??? Piyasiyi arttirmak icin ufurulmus menajer kaynakli bir haber bence. Efes'e gitmek istiyor sinan.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Boby, sloukas ve melih ile kontrat yenilemis fener ne yapicak acaba 34 yasindaki sinan'i ??? Piyasiyi arttirmak icin ufurulmus menajer kaynakli bir haber bence. Efes'e gitmek istiyor sinan.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha basinda cikmadan yazmistim fenerin ilgilendigini. Avrupadanda 1-2 kulubun ilgisi var. O mesajı yazdigim gun itibariyle ilgilendigini belirten takimlari ayri tutarsak 3 resmi teklif almisti. Bilindigi gibi biz efes ve yabanci bi eurolig takimi.
 
Fenerbahçeyle anlaştığı haberleri ayyuka çıktı. Sıradan bir oyuncu olsa profesyonel bir oyuncudur istediği yere gider diye bakardım ama Sinan bizim için özel bir oyuncu para için ya da başarı her neyseböyle bir tercih yapması -eğer doğruysa- hiç hoş olmadı. Yakışmadı Sinana. Galatasaray ondan 1 sene fedakarlık bekledi 900 olmasın da 500 olsun 600 olsun dedi parayı seçti. Bir Galatasaray efsanesi olabilecekken benim için değerini yitirmiş biri olarak kalacak. İyi sporcu olmak demek bazen parayı ikinci üçüncü plana atmaktır Sinandan beklemiyordum açıkçası.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
FB Doğuş ile anlaşmış :) kendisini savunan arkadaşları öne alalım lütfen!! Hiçbir zaman kaptanlık yapamayan ama GS Basketbol kaptanı olan kişiydi..Bkz: Selçuk İnan
 
Hayatın boyunca bu camiadan ekmek yiyebilecekken , bir sene biraz daha fazla para aldın. ama bence çok şey kaybettin. Bizimde teknik anlamda bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Yolun açık olsun ama bence olmayacak. Bu şekil hatalı karar verenlerin hiç olmadı çünkü.
 
Gidişine üzüleceğim bir oyuncu değil, kaptanlığın hakkını verdiğini düşünmüyorum ama yetenekleri seviyesinde elinden geleni yaptı, verdiğin hizmetten dolayı teşekürler. Yolun açık olsun. Bizim içinde yolların ayrılması en doğru karardı.
 
Yakışır. Şimdi bol bol teşekkür eder o eşkıya fb taraftarına.

O kadar süre kendini kaptan zanneden fakat kaptanlıkla uzaktan yakından alâkası olmayan şahsiyet. Darısı diğer çakma kaptan Selçuk'un başına.
 

Üst