SSL 13. Hafta | Kayserispor-Galatasaray

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Emre Çolak>Pino
Aydın>Elano

Hagi nin yaptığı şu iki oyuncu değişikliğide çok saçmaydı.

Emre Çolak Sabri ile eyr değişti. Ona bişi demiyorum Orta sahaya yaratıcı oyuncu sokmak istemiş olabilir. Elano'da bir pozisyonda iki Kayserili ile boğuştu taç çizgisinin kenarında ve kendini yere attı. Fiziki olarak zayıf düşmüş oalbilir ondan çıkarmıştır belki de.

Kewell derseniz egoist değil bir kere. İki defa gollük asist yaptı tehlikeli olan tüm pozisyonalrımzıda Kewell yada Elano vardı. Pino deli fişek gibi nereye patlayacağı belli değil. Hagi'yi çıakrdığı takım için eleştiriyorum. Emre gibi güçsüz bir oyuncuyu oyuna alırken Sabri gibi koşan birini çıkarıp takımı düşürdü bunu da eleştiriyorum Ama Kewell'in sahada kalmasını yeğlerdim Pino kalacağına.
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
İyi oynadık,kayseri deplasmanı zor deplasman kabul ama bizim puan kaybına tahammülümüz yoktu.Bu maçta beraberlik bence kötü.İlk 3 çok zor artık.

Hüseyin bizim öyle ilk 3 falan hedefimiz yokki.

Bu sezon 18 resmi müsabaka oynadık. Avrupa-TSL-Ziraat Tr kupası

18 maçta
7 galibiyet
5 beraberlik
6 mağlubiyet aldık

5 beraberlikten 3 tanesi avrupa ligindeki 2. sınıf takımlarla.
Bu takımın bugün 1 puan alması bile genel görünüm içinde başarıdır.
Servet ve Hakan ellerinden geleni yaptılar aslında, Hakan en az 10 kez adamını kaçırdı. Ama Kayseride iş yoktu.

Hagi bildik Hagi oyun okuma 0 değişiklikler -1 daha ne olsun.
Emre Çolak bu ligde yedekten bile girip birşey yapamaz. Çok güçsüz ve buna rağmen aşırı rahat 40 mt şut atmak gibi mesela...

Pino bildik pino alıp gitse pas atsa vs pozisyon akacak. Ama adam fizanda görse topu abanıyor. Tamam uzaktan şut iyidirde birazda takım oyunu denen illetten oynamak lazım. 1-2 pas yapmak lazım. En az 3-4 pozisyon var erken şutları ile atak olgunlaşmadan berbat ettiği.

Hagi Emre-Hakan-Servet de ne görüyor bilemem.
Şimdi açıklamaları dinliyorum Hagi 1 puan iyidir modunda. 1 puan iyiymiş mutluymuş.

Oyuncuların hırsından vs mutluymuş. Demekki Hakan ve Servet hırslı ona göre...

Hagi git artık. Yeter artık. Gol atamıyoruz. Golcü oynatmıyoruz. 1 puana seviniyoruz. Mutlu oluyoruz.
Misi konusu onun için kapalıymış. Anlayacağınız Misi harcandı.
bahri sordu? devamı gelecekmi diye?
İlk cevap hayırdı sonra kıvırdı bu konuda konuşmak istemiyorum diye.
Cidden bize bu sene gülmek haram...
 
10 tane posizyon bulupta maç kazanamamk hele ki şu konumda olunca insana çok koyuyor gerçekten.Hakan balta deli etti benİ.İnsua varken onun oynamasıda ayrı yani..
He bu arada hakemlerde sağolsun 2 haftadır 0 0ken penaltılarımızı es geçiyor..Birileri ciddi bir şekilde bizle oynuyor.
 
Top da sevmiyor arkadaş.

O direkten dönen pozisyonda Elano topukla vurdu Süleymanou topu görmeden müdahele edemeden ayaklarına çarptı. Orada Alex topukla vursa bacak arasından girer gol olurdu. Sonra 1 hafta boyunca basın Alexi yazar vatandaş okurdu...
 
Bana göre maçtanda önemli olan; Bahri havadır mı neyse o sordu. Misimovic olayı sonrasında devamı gelecekmi diye.

Hagi önce hayır dedi. Sonrada bu konuda konuşmak istemiyorum dedi.
Asıl takılacağımız nokta burası.
Armasını satan takımını satan için bir yaptırım yokmuş bunu öğrendik. Daha neyin beklentisi içine girelimki. Galip gelsek ne olacakki sonraki maç?

Bu maç böyle yırtınma nedenleri yenilip haftaya derbi öncesi stada girdikleri anda küfür yememekti. Haftaya aldıkları 1 puanı geri harcarlar.
 
Beraberlik bence de müthiş sonuc keza o kadar berbat bir defansımız vardı ki Kayseri kullanmayı bir türlü akıl edemedi. Zaten defansın arkasına atılan her top geçti neredeyse. Biz ise hücumda iyi gibi görünsek de her topun kaleye vurulması Anadolu takımı hissi veriyor bana.
 
Mert Karahan' Alıntı:
allah rızası için yeryüzünde şu ayhan akman ı kesecek bir oyuncu yok mu... bıktım artık onu seyretmekten...

Sanırım farklı bir maç izlediniz.

Ayhan yine çok iyi oynadı. Futbolu bilerek oynayan sayılı futbolcularımızdan. Özellikle son dönemde mükemmel bir performans sergilerken bu denli eleştiriler garip oluyor.
 
Mustafa Sarp va ama malesef sakat :) Oyuncularımız birbiri ile kavga etmeye başlamış. Durum zaen kötü. Daha kötü olmadan Hagi neşteri gereken yere vuru umarım.
 
Hayır Ayhan oynamasın diyenler yerine kimin oynaması gerektiğini de söylerse sevinirim. Cana oynamazsa takımda DMC oynayabilecek tek oyuncu Ayhan.Oynamasını isteseniz bile Barış Mustafa ve musa DMC oynayabilecek yetiye sahip değil.

Bu arada takım 485 pas yapmış 435'i isabetli. Çok yüksek bir rakam çok ilginç:) Kewell da 10400 koşarak sahada en çok koşan 3. futbolcumuz olmuş.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Hayır Ayhan oynamasın diyenler yerine kimin oynaması gerektiğini de söylerse sevinirim. Cana oynamazsa takımda DMC oynayabilecek tek oyuncu Ayhan.Oynamasını isteseniz bile Barış Mustafa ve musa DMC oynayabilecek yetiye sahip değil.

Bu arada takım 485 pas yapmış 435'i isabetli. Çok yüksek bir rakam çok ilginç:) Kewell da 10400 koşarak sahada en çok koşan 3. futbolcumuz olmuş.
Ilginc, pozitif (+) yönleri görmen güzel abi.
 
Valla ben Ayhan'ın oyunundan değil kendisinden rahatsızım. Kadroda olduğu sürece kadro bana güven vermiyor. Eskidi artık, benim düşündüğüm Galatasaray'da yeri yok.

Havaalanı görüntülerini de çabuk unuttuk ayrıca.
 
ayhan ı savunan arkadaşlara söylüyorum... ( ben sadece kayseri maçını kasdetmedim) maç orta sahada kazanılır, aldığı her topu yana ve geriye oynayan bir oyuncuyu savunmaya devam edin, böyle zihniyetin layık olduğu tablo böyle -3 averaj ve lig de 10. olmaktır.... ayhan ın yerine kimi oynatırız diye birşey yok, adnan sezgin denen insan müsfettesi nin yerinde kim olsa bu takımın forvetinin ve ortasahasının olmadığı görür. bizim ayhan mustafa sarp, cana ve barış dörtlüsü ancak koşmayı biliyor. top kullanamak diye bir meziyet yok.... allah yardımcımız olsun bu sene...
 
Ayhan şuan takımda kendisiyle aynı pozisyonda oynayan oyuncular içinde belkide en iyisi olabilir ama Ayhan bizim kabul ettiğimiz büyük Galatasaray'da oynayacak oyuncu değildir.Onun oynadığı pozisyonda daha yeni isimler ve daha kaliteli,heyecan veren isimler görmek istiyorum.
 

Üst