SSL 14. Hafta | Galatasaray SK - Beşiktaş JK

SSL 14. Hafta

Galatasaray SK - Beşiktaş JK

Tarih : 28.11.2010
Saat : 19:00

Yer : Ali Sami Yen

Sami Yendeki son derbiyi kazanalım...
 
Gol yersek yeniliriz. Yoksa 0-0 biter :)
Gol atarsak kesin yeriz. Oda ayrı mesele. Neyse tek umudum var bazı şeref yoksunlarının maçtan önce yuhlanması vs. Oda olmazsa zaten birşey olacağı yok. Takımdan değil taraftardan beklentim var.
 
Mert Göker' Alıntı:
Ters bir sonuç durumunda olacakları düşünemediğim maçtır...

Birşey olmaz hocam. Yada olur. İyileşemedi diye Baros, oynamaya çalıştı mücadele etti diye Elano ve Neil kadro dışı kalır. Devre arasını getiririz. Ardından 2-3 rumen 1 de baptista alırlar. Taraftar baptista alındı diye gaza gelir. Takım sene sonunda 6-12. sıra arasında bir yerlerde ligi bitirir. Sonra Hagi gider. Yenisi gelir. Getirilen rumenler gönderilir. 2012 derken 2012 ye borcu katlayarak gireriz.
 
Arda ve Baros oyunlarsa kazanırız.Mutlaka ama bu iki isminde olması lazım.Solda Arda sağda Pino ve Baros'la delik deşik ederiz Beşiktaş'ı.
 
Ufuk

Sabri Neil Servet İnsua


Pino Cana Ayhan Arda


Misimoviç


Baros


şu kadronun birlikte oynayacağı,bu ilk 11'i görmek için sabırsızlanıyorum.
 
Bu maç için yorumum şudur "Beşiktaş korkulacak bir takım değildir,Ama bizde korkutacak bir takım değiliz"

En azından biz kendi evimizde oynuyoruz,şansımız biraz daha fazla.
 
Misimovici etkili kılmak istiyorsak önünde iki forvet oynamalı. (gerçi artık Misi diye bir oyuncusu olduğunu düşünmüyor Hagi).

Benim elimizdeki sağlamalrdan yaptığım 11:

Sabri--A.Turan--Neill--İnsua

------Barış--Ayhan----
-----Elano--Misimoviç
-----Pino----Kewell

Brezilyanın oyun sistemi gibi bir sistem 4-2-2-2. Sabri ve İnsua'nın ileri çok çıkması lazım. Barış Ayhan ise biri sağ biri sol yönlü oldukalrından İnsua ve Sabri'nin ileri çıkışlarına göre oralara göz kulak olmalı. Elano ve misi de Brezilya milli takımında Elano ve Kaka'nın oynadığı gibi oynayacak. Pino sağa yatık forvet, Kewell'da sola yatık forvet gibi oynayabilir bu durumda. Stoperler olabildiğince yerlerini koruyacak.
 
Serveti maskesiz izlemenin bedeli =)

Kale Arkası Kapalı - Rakip Takım: 80,00 TL
Kale Arkası Kapalı: 80,00 TL
Kapalı Alt Grup1: 250,00 TL
Kapalı Alt Grup2: 200,00 TL
Numaralı Grup1: 250,00 TL
Numaralı Grup2: 200,00 TL
VIP 1: 400,00 TL
VIP 2: 350,00 TL
Yeni Açık Üst: 60,00 TL
 
Daha önce de demiştim. Yönetim Aslantepe için kombine satmak istiyorsa Ali Sami Yen'deki bilet fiyatlarına dikkat etmeli. Bu sene 10 maç seyredeceğiz Sami Yen de ve kombineye 400 tl ödedik yani maç başı peşin para vermemize rağmen 40 TL'ye geliyor. O zaman kale araksı bilet fiyatları ortalama 50 TL'den ucuz olmamalıydı ama bir çok kez düşürdüler bu fiyatı. Bu yüzden bunun dengelenme fiyatı olarak görüyorum.

Öte yandan yönetimi protesto edebilecek potansiyellerin dışarıda tutulması da planlanmış olabilir. Ama bunu düşünmek istemiyorum.
 
İnsanın eski sevgilini gördüğünde yanına gitme konusunda tereddüte düşer ya aynısını yaşatıyor şu an bize yönetim. Bi tarafta Sami Yen'e gitme arzusu var bir tarafta bu adamlara bu kadar para ve sonra 1 hafta çulsuz gezmek. Maça gidince ne olcağı da belli değil. Yani kız seni tersleyebilir ama sıcak da davranabilir. Kestirmek zor. Yanına gitmesen ise aklın kalcak hep onu düşüneceksin. İçin içini yiyecek gitsem belki olumlu yaklaşırdı niye denemedim diye. Zor bir karar alacağım gibi gözüküyor. Keşke Servet sakatlansa da netleşse kararım.
 
Bu fiyatttan maça falan gitmem ben. Verilen paraya yazık. Baros'un Arda'nın Quaresma'nın olmadığı bir maça sadece Guti'yi izlemek için o para verilir mi ? Benim için bu fiyat için söylenecek soru bu. Buna da cevabım kesinlikle hayır
 

Üst