SSL 14. Hafta | Galatasaray SK - Beşiktaş JK

Eser Atalay' Alıntı:
Babam 14 sene beklemiş ben gerekirse 24 sene beklerim hiçde sorun olmaz zaten taraftarlık akıllı işi değildir,yoksa alayı aptal mı Tottenhamın WHL yi her maç fullüyorlar 50 sene geçmiş son şampiyonluktan hiç mi aklına gelmedi bu adamların Arsenal i tutmak ,düşünün nedir acaba bu adamları ki çoğu şampiyonluk görmemiştir stada götüren her haftasonu! Renklere ve duruşa sahip çıkalım,bunları oluşturan skorlar değildir çünkü.
Şahsım adına konuşmak gerekirse ,bende uzun yıllar beklerim. Şampiyonluk için sevmiyorum Galatasaray'ı zaten .Galatasaray 4 yıl üst üste şampiyon olduktan sonra,uefa kupasını kazandıktan sonra Galatasaray'lı olmuş biri değilim.Kendimi bildiğim andan itibaren Cimbom derdim şampiyonluk olmuş veya olmamış.

Bana dokunan Galatasaray'a yakışmayan şeyleri görmek,Medya'nın ağzına sakız olmak,Yönetimlerin Galatasaray'ın kendi içinden yetişmiş bazı kişilere vefasızlık yapması.Galatasaray'da oynamayı hak etmeyen oyunculara Galatasaray forması giydirilmesi,Galatasaray'ın haklarının iyi savunulmaması,Galatasaray'ı yanlış kişilerin yönetmesi,Galatasaray'ın parasının israf edilmesi vs.

Bu noktada ben uzun yıllar daha şampiyon olmamaya katlanabilirim.Ama ikinci paragrafta yazdığım şeylere asla katlanamam.Renklere ve Duruşa sahip çıkmanın gereğide Galatasaray'ı kötü yöneten insanlardan kurtarmaktır,bu kişilerde Adnan Polat ve ekibidir.
 
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Averaj takımı olduk resmen, eksi 4 averajımız var 14 hafta sonunda şaka gibi. Takımın bütün şeref ve onur yükü Cana-Baros-Kewell 3lüsünün üzerinde resmen. Topu alan Türkler direk geriye bakıyor... Türkiye kupasını alamassak Avrupa'ya gidemeyiz biz en iyi ihtimal 6. oluruz bu sene
Puan olarak ta, sıralama olarak ta, futbol olarakta 16.sıraya daha yakınız (Küme düşme hattı)
Halla Avrupa düşünüyorsunuz. Kümede kalalımda...
 
Seneye tüm maçlarımız şifresiz yayınlanacakmış!!!!
(Not:BankAsya Liginde tüm maçlar şifresiz TRT yayınlıyor)

ne halere düştük be dalga geçiyorlar bizimle...
 
Artık ne kızabiliyorum ne de sinirleniyorum. Şaka maka kanıksadık lan yenilgiyi, yuh yani.

Maça 30 TL verdik ya evlat acısı gibi koydu anasını satayım!
 
Kıyaslama yapmak istemiyorum ama bu durum çok sıkıcı oldu artık !

Bir tarafta futbol hayatının sonuna yaklaşmış,artık jübilesine gelmiş ve geçmişinde oynadığı futbolla takımına çok önemli katkılarda bulunmuş Guti diye bir futbol beyefendisi var. Buna rağmen hala sahada olduğu her dakika takımı için varını yoğunu ortaya koyan bir virtiöz.

Bizim tarafta daha doğru düzgün top oynamadan, ikili mücadeleye girmeden,kısa veya uzun top atmadan,mevcut aklını sahada organize yapmak için kullanmadan oynadığı her maçta 60 ' ıncı dakikalara gelindiğinde suratı 12 raund boyunca dayak yemiş boksörlere benziyen ,yüremeye mecali kalmayan elano.Bu adam ne yapıyorda bu kadar yoruluyor ?

Takıma geldiği günden beri herşey ters gidiyor !!!
 
Elano' dan ne bekleniyor anlamıyorum. Takımdaki kalan 10 kişi harikaydı da Elano berbattı sanki. Adam beynini kullanabilen 3-4 oyuncumuzdan biri. Çıkana kadar da gayet etkiliydi bence. Önün de o pasları alacak kapasitede adam olmamasına rağmen aralara çok güzel kısa, uzun toplar attı. Baros' un gireceği anda içimi bir sevinç kaplamışken, tabela da 9 numarayı gördüğümde de her iyi futbolcunun iyi bir hoca olmadığı gerçeğini bir kez daha fark ettim.
 
Ağlattınız helal olsun. Maça otobüs kaldırmasına bile gerek olmayan ,30m ile gelip boşuna masrafa girmemesi gereken bir takıma yenildiniz. Yenilirsiniz ayrı TRÖMSÖ gördük biz zamanında. Kalitesizsiniz o da ayrı sonuçta bu gözler Saidou izledi , İnamoto izledi , heinz izledi , Pinto izledi , Petre izledi... Ama o yeteneksiz Saidou şampiyonluk için köpek gibi koştu , İnamoto Fransa'da takım yenikken 1 gol atalım diye koşup gol attı ama siz kılınızı kıpırdatmıyorsunuz. Son söz ise kapalıya. Kapalının ortası hep hareketliydi dün gurur duydum. Ama özellikle yeni açığa yakın olan taraf sadece istifa diye bağırınca bağırdılar. kapalı alta hiç girmiyorum onlar zaten 2. golden sonra yoktular. Kusura bakmayın ama böyle aşka böyle karşılık gelir nerde senin arma aşkın. Eğer skora göre seveceksen niye Servet'in oynadığı takımı seviyorsun ki karşıda Yobo var git onun stadına adam 0 hata ile lig götürüyor...
 
Bu maç gerçekten derin yaralara yol açtı bende.. Bir insanın Galatasaraylı olmasının iyi, onurlu, erdemli olmaya yetmeyeceğini anladım.. Galatasaraylı olduğu halde şerefsiz olabilen insanlar da gördüm tribünde. Eğer son maç olmasaydı Gençlerbirliği maçına asla gitmezdim.. İyi ki stad yıkılıyor.. Kapalı bitmiştir artık benim için de.. Stad yıkılsın, güzel anılarla baş başa kalalım.. Öbür tarafta aynı adamlarla olacaksa, ben de gitmem artık maça falan. Dün ilk defa " benim ne işim var burada " diye düşündürdüler..

Not: Bir yerde okudum ama nerede hatırlamıyorum.. Belki burada.. " Bu futbolcularla mı yeni stada gideceğiz " tespiti yanlış.. Asıl Sami Yen'de oynamayı hak etmiyor bu futbolcular.. Sami Yen, dünyanın kalan tüm stadlarının toplamı kadar değerlidir herhalde.. Yeni stadın daha bir şeyini görmedik.
 
Maçın yorumlanacak tarafı yok zaten, Sühan´ın dediği gibi neresinden tutsak elinde kalır. Sanırım burada geçen son sezonun özeti;

Ne maçlar yaşandı
Dünya cenneti burada tanıdı
Elveda Sami Yen!


Sokaktaki muhabbet, içilen arpa suyu, gözüme kestiremediğim Orjin kuyruğunda uzun zaman sonra Gazanfer´in yardımıyla yediğim köfte dünden kalan hoş anılar.
 

Üst