SSL 15. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray SK

Su macta en kötüsünden bir Nonda'miz olsaymis gercekten 7-8 olurmus.
 
Kör ölür badem gözlü olur hesabı bizimki...

Salih, Nonda bizden sonra kendisini isteyen kulüp bulamadığı için futbolu bıraktı bildiğim kadarıyla.
 
Oyuncuları saha içinde uyarması ayrı bir şey.Ama Ayhan'ın ki öyle değil.Pino 30 metre koşup ta Ayhan'ın yanına gelip bi'şeyler söylüyorsa ne dediğini siz düşünün birde.

Ayrıca, sahaya Galatasaray kaptanı olarak çıkan bir futbolcu böyle hareketler yapmamalıdır.Tamam, Hakan'ın neler yaptığını bende biliyorum, Pino'nun dün kaçırdıkları akıl almaz ama Galatasaray kaptanında böyle şeyler yapması normal değildir.Onu yapan oyuncuyu motive etmelidir, bi' bakıma sırtını sıvazlamalıdır.Zamanında ben ne Bülent'in ne başka birinin böyle şeyler yaptığını hatırlamıyorum açıkçası.Bülent hırsıyla takımı motive ediyordu, hırslandırıyordu; Ayhan ise tam aksine oyundan düşürüyor adamları.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Kör ölür badem gözlü olur hesabı bizimki...

Salih, Nonda bizden sonra kendisini isteyen kulüp bulamadığı için futbolu bıraktı bildiğim kadarıyla.
Bizi tasiyacak bir oyuncu degildi ama iyidi yine de ya buldugunu atiyordu en azindan :)
 
Ayhan'a şu aşamada laf söyleyenleri anlamıyorum,tamam bende pek sıcak değilim kendisinede adam ne yapsın,bu kadar berbat bir ortamda belliki sinirleniyor,hepimizin istediğide bu değilmi,oyuncularımız neden bu kadar duyarsız,neden bu kadar umursamaz tavırlar sergiliyor demiyormuyuz...Bırakalımda birileri bari farklı birşeyler yapsın,herşeyi kabullenip pısırık pısırık her yenildikleri maçtan sonra soyunma odasına gitmektense,gerekirse birbirleriyle kavga etsinler...
 
Pino nun dünkü kaçırdıklarını atmak için illa forvet olmaya gerek yok.İyi bir vuruş tekniğine sahip her oyuncu önlibero da olsa stoperde olsa o gollerden 2-3 tanesini atar.En kolay şey,Pino forvet değil nasıl o golleri atsın demek.Pino yetenekli ama son vuruşları çok kötü.

Kaçan gollere iyice baksın herkes.Pino resmen 2 metreden topu kalecinin içinden geçirmeye çalışıyor.Artık bu hareketler bilgisayar oyunlarında bile olmuyor. :) Benim bundan anladığım Pino nun oyun zekası yok.

Ayhanı tebrik ediyorum her zamanki gibi.Küfür etmediği,dövmediği sürece arkadaşını uyaracak tabi.En çok mücadele eden oyuncuda kendisi.
 
Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":367vq4im]Kör ölür badem gözlü olur hesabı bizimki...

Salih, Nonda bizden sonra kendisini isteyen kulüp bulamadığı için futbolu bıraktı bildiğim kadarıyla.
Bizi tasiyacak bir oyuncu degildi ama iyidi yine de ya buldugunu atiyordu en azindan :)[/quote:367vq4im]
Bacakları haftada iki antranmanı zor kaldırıyormuş.Zaten geri kalanlarında buz tedavisi görüyormuş son zamanlarını hatırlayın bacakları gitmiyordu neredeyse.
 
Dünkü maçta Ayhan'ın bağırmasına bende kızmıyorum. Çünkü her ne kadar forvet olamasa da hatırladığım 4-5 tane karşı karşıya pozisyonu kaçırdı. Atsa maç rahat şekilde devam edecekken kaçırdıkça birilerinin söylenmesi normaldir. Ayrıca Pino kaçırdıkça hiç tepki vermiyor soğuk kanlı olduğundandır diye düşünmek istiyorum.
 
Dün Pino'nun kaçırdığı gollerden sonra söylenecek mazeret "ya ben forvet değilim ki" olmamalı. Ağır konuşayım, Servet bile onların 2 sini atardı. Top da sürmüyor bu adam topu önüne alıp direk vuruyor kaleye ama kaçırdığı gollerdede dikkat edin kaleye şut atmadı veya geç attı. Nasıl iş analamadım.

Ayha 'ın takımdakilere kızmasına şaşıranları da anlamıyorum. E tabii kızacak uyaracak taktik verecek. Hem oynadığı mevkii itibarı ile bunu söylemeli. Hem Yaşı itibarı ile hemde katan olması itibarı ile bunlaır yapmalı. Pope bülent nasıl bağırırdı bizim takıma. Hagi'yi anlatmayacağım bile. Asıl Kaptan yada birisi bir şey dediğind eoyuna küsen adamı hemen alacan oyundan. Hagi'ninde dün maç 3-0 olmasına rağmen Batdal'ı oyuna almaması onun adına eksi yazıldı benc.e Bu maçta o adamı almayacaksında hangi maç alacan?
 
Misimovic´in sakız çiğnemesini ciddiyetsizlik olarak değerlendirip kadro dışı bırakan Hagi´den, Serdar Özkan oyuna girmek için son hazırlıklarını yaptığında Serdar´a "seni yormayalım şimdi, arkadaşa bir ayna getirin" diyerek Battal´ı oyuna sürmesini bekledim.

Adam oyuna girecek, yedek kulübesinde saçını düzeltmekle meşgul...
 
Serdar Özkan'da saçıyla,başıyla uğraşmaktan futbol oynamayan oyunculardan,o kadar uğraşıyorda sanki birşey oluyor,kazıtacaksın böyle adamların kafasını futbola versinler kendilerini :)
 
Şu maçtan sonra niye onu değilde bunu oyuna aldı diye yorum yapan arkadaşların ciddi ciddi Hagi'ye karşı art niyetli olduğunu düşünmeye başladım.

Birşey bulayim şimdi şu adama giydirmek için diye mi izliyorsunuz maçları...
 
Başkan açıklamış resmen Serdar Özkan!ı gönderecez diye. Şimdi o Serdar Özkan oynasa ne olur maçta oynamasa ne olur. Sen al Batdal'ı Pino'yuda 2. forvet veya sağ açık olarak oynat ki ikisi de o yerlerde oynayabiliyormu görelim. Hagi bu anlamda eleştirilecek tabii bencede.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Başkan açıklamış resmen Serdar Özkan!ı gönderecez diye. Şimdi o Serdar Özkan oynasa ne olur maçta oynamasa ne olur. Sen al Batdal'ı Pino'yuda 2. forvet veya sağ açık olarak oynat ki ikisi de o yerlerde oynayabiliyormu görelim. Hagi bu anlamda eleştirilecek tabii bencede.

Ben farklı düşünüyorum Sühan abi.

Bence acilen bir yapılanmaya girecek futbol takımı.Hagi forma şansı bulamayan oyunculara son şansı veriyor.Beğendikleri kalacak,beğenmedikleri gidecek.

Birde bence Hakan Balta özellikle kendi evimizdeki maçlarda orta sahada denenmeli.Teknik kapasitesi iyi bu ara kondisyon bakımındanda fena değil,idare edebilir bence.
 
Senin mantığından gidersek o zaman Hagi Servet Ali Mustafa'yı yeterliş görmüş Gökhan'ı denedi bugün Serdar'ı deniyor demektir ki bu beni çok sarsar. 3-0 olmuş bir maçta sen Batdal'ı oynatmıyorsun bu adamın özgüvenini nasıl kazanamsını bekliyordun? 0-1 geride olduğun BJK maçında oyuna alarak mı? Batdal dediğimiz adamda boş adam değil geçen sene karabük Adana demeden gol atan bir adamdı. Hagi oynatacaklarının peşinde değilde oyunculara mesaj vermeye çalışıyor "bakın hepinize aynı mesafedeyim, Serdar'a bile hemen görev verdim" modunda ama yanlış.
 
Forma şansı bulamayanlardan söz ettim zaten Sühan abi.

Hagi'nin kuracağı takım içerisinde hala Servet'i,Sarp'ı düşünüyorsa konuşmaya değmez zaten.
 
Geçen sezon forvetsiz kalınca Anıl Dilaverin oynamasını çok istemiştim( bi maçta 3 bi maçta da 4 gol atmıştı galiba). Bu sene de Battal ın iki maç üst üste 11 de oynamasını isterdim şu arada.
 

Üst