SSL 15. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray SK

Harry Kewell bu takımdan gitsin diyenler sahaya baksın ve asil duruşu görsün ve sonra da sussun kendini ayıplasın...

Harry seni harbi çok seviyorum.
 
Pino'nun ilerideki mücadelesi takdire değer gerçekten.

Kewell şu aldığı parada düşünüldüğünde takımdanen son yollanması düşünülecek adamdır bence.
İlla yollicaz derlersede ağlamasın sonra kimse takımda abi yoktu,toparlayan biri yoktu diye.
 
Ufuğa tolga diyip duruyor melih dallaması... Pino şunları atsa ne güzel olacak ya
 
Haftalardır izleyip eziyet çekiyorum bu hafta uyuyarak değerlendirmek istedim. Sonuç benim her hafta uyumam gerektiğini gösteriyor. Olmadı bu.
 
Rıdvan malı baros 30u geçmiş oyuncu ne yarar sağlar tarzı şeyler söylüyor. Kara cahil insan bilmiyosan konuşma. Güntekin de evet hocam evet hocam tarzı gaz veriyor. Neyse yendik iyi oldu yoksa gidiyoduk dibe doğru ama şu maç 5-6 olmalıydı
 
Pino kendi beceriksizliği ile Kewell vs herkesin emeklerini berbat ediyor.
Galatasaray bugün Kewell in %100 lük 4 asistini yedi.

Hagide coştu. Utanmasa 2 tane daha sol bek bulup sokacaktı oyuna...
 
Pino çok heyecanlı bir adam.Bitiricilikte sıfır tabi ikisi birleşince ortaya bu tablo çıkıyor ama her hali ile yararlı bir oyuncu ancak yeri forvet değil orası çok belli.5 karşı karşıyada 1i gol oldu bu onun için vahim bir tablo ancak onu bu denli pozisyona sokabilmek haftalardır takımımız adına oluşan tek pozitif etken.

Valla takımda tebrik edersen 3-5 kişiyi ederim ama onun dışında Servet oynamayınca sanki takım daha bir güzel oynadık gibi.

Herkesten önce bize hayırlı olsun en çok taraftar olarak biz çektik.
 
Berkan Çatal' Alıntı:
Rıdvan malı baros 30u geçmiş oyuncu ne yarar sağlar tarzı şeyler söylüyor. Kara cahil insan bilmiyosan konuşma. Güntekin de evet hocam evet hocam tarzı gaz veriyor. Neyse yendik iyi oldu yoksa gidiyoduk dibe doğru ama şu maç 5-6 olmalıydı
Onlara sorsan 31 yaşındaki Niang en iyi oyuncu. Herkes bir 34'lük Alex değil. Boşveriyoruz artık onları. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
 
1 ay sonra galibiyet görmek sevindirici ancak değinmek istediğim biz değil de rakibimiz. Yahu bir takım bu kadar dandik yabancılardan nasıl kurulabilir. Geçen sene takımı götüren Cenk, Moritz, Murat, Emre gibi adamlar gidiyo ne kadar çaylak varsa toplamış Yılmaz Vural. Yabancı desen Keller harici gerisini para versen almam. Bu takım değil Süper Lig, Bank Asya'da bile düşmeye oynar..
 
Bank Asya'daki takımların bile ciddi bir oyunla paramparça edebileceği bir takımla oynadık ve 3-0 kazandık.

Ben,neyiz ve nerelerdeyiz sorularının cevabını bundan sonra oynayacağımız ilk ciddi maçta alabileceğim.
 
Bugün biz kazanmadık, Kasımpaşa yenildi.Bir takımın defansı bu kadar kevgir olamaz yahu.Hele Kasımpaşa'nın bir stoperi var evlere şenlik.Her an topu kaptıracakmış gibi.

Yine de haftalar sonra galibiyet duygusunu tatmak güzeldi.
 

Üst