SSL 17. Hafta | Konyaspor - Galatasaray SK

Gol atmadan önce en ilerdeki 3 adamımızdan 2 si Neill - Hakan Balta bir zamanlar bu takımın 2 stoperi idi.Bu da ilginç bir durum bence , hadi hayırlısı...
 
Anıl'ın hatrı bile yetmedi Servet-Balta-Gökhan Zan-Serdar Özkan dörtlüsünü izlemeye.Uzun zaman sonra sevindim Anıl'ın attığını okuyunca.Çözümün nerede olduğu ayan beyan ortada.Umarım akıllarını başlarına devşirirler.
 
Oturup galibiyetle alay etmenin manası yok. Genç bir oyuncumuz ilk kez 11de çıktığı maçta gol atıyo. Bunun sevincini yaşamak lazım en azından. Gol atınca sevinmesin mi oyuncular teknik direktör ? Tamam berbat durumdayız da kazanıp da ağlıcak hali yok kimsenin..
 
5 oyuncunun sırtına bindik galip geldik.
Kewell - Neill- Cana - Anıl - Çağlar

3 tanesi defansif anlamda atakları kestiler. Hücuma ellerinden geldiğince çıktılar.
Geriye kalan 5 oyuncu ise hiçbirşey yapmadı. Olumlu anlamda tek hareketi golde pas atması olan Hakan- Hep geri hep geri Ayhan, bıraksalar topu alıp eve götürecek Serdar, her pası rakibe olan Gökhan, varmış gibi yapıp olmayan Servet vs vs.

Bu galibiyete sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
Galatasaray 5 kuruş etmeyen Konyayı zar zor yendi. Sakatlık o bu bahane, her maç şapkadan tavşan çıkaran hocamız var. Takım orta alanda etkili tek nane yemezken 80 dk seyreden hocamız var.

Orta saha oyuncusu olarak oynayabilecek gençler varken Ruhsuzun gamsızın önde gidenini oynatan Hocamız var...

O gol hocadan tut bazı oyuncular kadar baya kişiye ilaç gibi gelecek.
Kovulması gerekenlerin üstü kapanacak. Sanki oynamışız gibi Hagi çıkıp mücadele ettik vs diyecek.

Kabullenemiyorum...
Galatasaray bu değil. Sakatımız varsa A2 takımımız var. Al ordan 3-5 genç bari umutlanalım. 1-2 tane iyi çıkarsa içlerinden bu sene kar ettik diyelim.
Fakat biz hala ruhsuzlarla gamsızlarla oynuyoruz.

8 tane defansla oynuyoruz. 1 gol atıp üstüne nasıl yatarız diyoruz.
Tamam sakat oyuncular var ama bu bahanemi?
Bu takımın çalışılmış 1 atağı olmazmı?
Bir kanat organizasyonu olmazmı?
Serdar gibi her topu ezen olumlu tek hareketi olmayan adam nasıl 80 dk oynar.

En kaliteli oyuncun sakatsa bi zahmet git A2 den al ama bölgesinin adamını al.
Biz günü kurtarma derdindeyiz.
Hagi ile sadece günlük yaşarız. Geleceğe dönük birşey beklemeyelim.
Hagi gelince bunlar ruhsuz davranamaz derken. Ruhsuzların hepsi sahada ve Hagi izliyor sadece bir hafta önce bu takım kişiliksiz bir oyun oynuyor derken, neyi değiştirdin ki?
Mecburiyetten oynattığın Anıl içinmi alkışlayacağım seni?
Kişiliksiz bir oyun sergilediğimiz gibi kişiliksiz bir yönetim anlayışımızda var.
Yöneticisinden- T.D e kadar her kademeye yayılmış olan.
Kar kalkıyor. Tüm izler ortaya çıkacak. Şu devre arasında göreceğiz. Hagi gerçekten şu 9-10 maçta takımı tanımış ve eksikleri görmüş mü.
Gönderecek mi ruhsuzları gamsızları göreceğiz. Az kaldı...
Ben yönetime, Hocaya ve 10 küsur oyuncuya zerre güvenmiyorum.
 
Tek sevindiğim nokta Anıl'ın gol atmasıydı.
Ayrıca ikinci yarıya Çağlar takımdan gitmezse Sol tarafımız garantide..
 
Hiçbir yazılanı okumadan önce bi BALTAya söveyim diyorum sonra acaba benmi yanlış gördüm izledim yoksa BALTAmı gerçekten kötü diyorum.Ya bide spiker golden sonra Hakan BALTAyı övmesi yokmu beni delirtti.

BALTA-sarp-ayhan-serdar özkan bu takımda oynayamaz.
 
Bugün sahada beş tane stoper oynama yetisine sahip oyuncu vardı.
Bugün maçın bir bölümünü üç, bir bölümünü dört ön libero ile oynadık.
Bugün en kötü fiziğe sahip dediğimiz Kewell doksan artı birde inanılmaz bir presle top kazandı.
Bugün sekseninci dakikada, geçtiğimiz sezonu İngiltere'nin en iyi takımlarından birinde ilk onbirde oynayarak geçiren bir solbeki ön libero olarak sahaya sürdük.
Bugün Çağlar, gariptir ki, çok iyi oynadı.
Bugün organizasyon açısından harikulade bir gol attık.

Amma garip takımız be...
 
Herkes Kewell ve Neil´in de çok iyi olduğunu belirtmiş ama aynı fikirde değilim ne yazık ki. Kewell ve Neil kötü takımın içinde sırıtmayan isimlerdi. Her ikisinde de geçen yılki hırslarından eser yoktu. Peki kim iyiydi denirse, sahada 3 oyuncu vardı; Anıl, Çağlar ve Cana.

Bilmem dikkatinizi çekti mi, üçü de bu sezon takımda görev almaya başlayan isimler. Hagi´nin transfer istedim yapmadılar mecbur elde tuttum deme lüksü yok şu takımdaki birçok oyuncu için. Önce Feldkamp sonra Skibbe en son da Rijkaard´ı sabote etmekten futbolu unutmuş bizim oyuncular. Yapılacak iş çok basit, bu sezon takıma katılanların zehirlenmemesi adına çok geniş bir kadro değişimine gidilecek. Gerekiyorsa altyapıdan 5 tane oyuncu ilk 11´de çıkacak. Emin olun en az sahada olanlar kadar katkı sağlarlar takıma.

Eğer gelecek yılları kurtarmak istiyorsak; Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Servet Çetin, Serdar Özkan gönderilmesi gerekenler arasında aklıma ilk gelen isimler. Bugüne kadar katkıları için teşekkür edilip gerekirse tazminatları da ödenerek güle güle denilmeli.

Maç hakkında kafa yormaya gerek yok bana göre. Anıl golü attıktan sonraki hırsını görmek yetti bana. Oysa O maçtan 45 dakika sonra röportaja geldiğinde de hala sesi titriyordu. Ben ruh istiyorum, başka bir şey değil.
 
Çağlar'ı umarım tırpalnamaz Hagi.. Çağların fizik gücü yerine oynadığı Hakan Balta'nın 5 katı falan şu anda..
Hagi'ye hiç güvenmiyorum..
Hakan kesinlikle maçın en kötü oyuncusu idi.. Umursamaz tavırları çıldırttı yine.
Önünden geçen toplara bile ayak uzatmıyor.. Rezalet..
Asisti yaptı kellesini bugünlük kurtardı..
Hagi'den mantıklı kararlar beklemesin kimse..
Ayrıca yeni Rumen bebelerine de hazır olmak lazım.
Becali Amca özlemiştir bizi.. Elinde vardır Lutu, Petre, Bratu gibi adamlar.
Adnan Sezgin hazır kıta zaten, acil müdahale mangası..
Işık yok..
 
Maçın iki tane kritik ve güzel hareketi vardı.

Birincisi Çağlar'ın durum 0-0 iken kalemizdeki mutlak gol pozisyonunu ,yerinde oynadığı sayın BALTA ! gibi yapmayıp adamı sonuna kadar kovalaması ve pozisyona zorda olsa müdahele edip çok net bir pozisyonu gol yemeden atlatmamızı sağladı.Takımda yeniden bir sol bek olduğunu görmek güzel geldi.

İkinci hadise ise Anıl'ın güzel bir tek vuruşla golü atması.Umarım kaderi Aydın gibi olmaz !!!
 
Hakan Balta Anıl'a verdiği pastan başka olumlu hareketi yoktu.Veteranlar gibi top oynuyor.

Kewell elinden geleni yapmaya çalışıyor,çabalıyor.

Neill'e söyleyecek laf yok.

Cana candan oynuyor.

Anıl ve Çağlar verilen şansı iyi değerlendirdi.

Musa'nın son 2 maçını izledim A2 liginde.Gerçekten iyi oynuyor.Elano tarzı uzun pasları var ve oyunu çok iyi okuyor.Cana'nın yokluğunda şans verilirse patlama yapacaktır ki yapmalıda.
 
Ayrica Konya'yi da degerlendirecek olursak.. Ziya hocaya her zaman saygi duyan birisiyimdir. Gecen sene de dar kadroyla D.Bakir'da ciddi mucadele icindeydi. Zaten bazi oyunculari Konya'ya da getirdi, Basem Abbas, Tazameta gibi... Ancak bu kadar eksikken biz, kendisinden biraz hücuma yönelik futbol oynatmasini beklerdim çift forvet falan. Büyük takimlara karsi her daim savunmaya gömülenecek diye bir kaide yok zannedersem futbolda...
 
Emre Yüksel' Alıntı:
Çağlar'ı umarım tırpalnamaz Hagi.. Çağların fizik gücü yerine oynadığı Hakan Balta'nın 5 katı falan şu anda..
Hagi'ye hiç güvenmiyorum..
Hakan kesinlikle maçın en kötü oyuncusu idi.. Umursamaz tavırları çıldırttı yine.
Önünden geçen toplara bile ayak uzatmıyor.. Rezalet..
Asisti yaptı kellesini bugünlük kurtardı..
Hagi'den mantıklı kararlar beklemesin kimse..
Ayrıca yeni Rumen bebelerine de hazır olmak lazım.
Becali Amca özlemiştir bizi.. Elinde vardır Lutu, Petre, Bratu gibi adamlar.
Adnan Sezgin hazır kıta zaten, acil müdahale mangası..
Işık yok..
Hagi'nin Galatasaray'a getirttiği bir tane Rumen söylersen sevinirim. Saydığın adamların hepsini Fatih Terim getirdi Türkiye'ye. Galatasaray'ın parasızlıktan kırıldığı zamanlarda mecburen alındılar. Hiçbirinden de zarar edilmedi. Hepsi alındığı paranın 2-3 katına satıldı.
 
Hakan Balta oyundan alınırken ciğeri patlamış zattürreden ölecek bi adam gibiydi. enerjisi tükenmiş adım atacak hali yok.

Bu arada Ruhsuz vs yorumları giderek daha da komik olmaya başlıyor. "Sabotajcı, ruhsuz Hakan" maçta bir kaç dakika eksik oynamasına rağman Ayhan ile beraber maçın en çok koşan adamıydı... Buda ruhsuz değil de kalitesiz olduğunu gösterir diye düşünüyorum.
 
Bu maçta Anıl'ın gol atacağını gerçekten hissetmiştim maç öncesinde.Umarım Hagi kupada Antep maçında Anıl'ı kesmez ve 11'de oynatır.Ayrıca bu gole neden bu kadar havalara zıplayıp gol diye sevindim bilmiyorum :). Devreyi böyle bitirmiş olduk böylece.

Devre arasında transferlerden önce umarım ''temizlik'' yapılır.
 
Ben maçı Nevizade de seyrettim. İstiklal'de Es-Es Kasımpaşa taraftarları gövde gösterisi yapıyordu bir aşağı bir yukarı yürüyerek. Nevizade de ise gol olunca sokak inledi. Herkes sevindi. Anıl'ın atması ayrı bir keyif oldu.
 
Ben Anıl'ın gol atmasına cok sevindim ama haberleri okuyunca bugun sanki yeni bir Messi bulmuşuz zannettim. Hemen abartmaya bayılıyoruz. Evet sahada istekli ve iyi oynayanlardandı. Evet ilk kez as takıma cikmis biri icin öz güveni yüksekti.

Ama İnanilmaz bir yetenek gördüm dersem yalan söylemiş olurum...
 

Üst