Herkes Kewell ve Neil´in de çok iyi olduğunu belirtmiş ama aynı fikirde değilim ne yazık ki. Kewell ve Neil kötü takımın içinde sırıtmayan isimlerdi. Her ikisinde de geçen yılki hırslarından eser yoktu. Peki kim iyiydi denirse, sahada 3 oyuncu vardı; Anıl, Çağlar ve Cana.
Bilmem dikkatinizi çekti mi, üçü de bu sezon takımda görev almaya başlayan isimler. Hagi´nin transfer istedim yapmadılar mecbur elde tuttum deme lüksü yok şu takımdaki birçok oyuncu için. Önce Feldkamp sonra Skibbe en son da Rijkaard´ı sabote etmekten futbolu unutmuş bizim oyuncular. Yapılacak iş çok basit, bu sezon takıma katılanların zehirlenmemesi adına çok geniş bir kadro değişimine gidilecek. Gerekiyorsa altyapıdan 5 tane oyuncu ilk 11´de çıkacak. Emin olun en az sahada olanlar kadar katkı sağlarlar takıma.
Eğer gelecek yılları kurtarmak istiyorsak; Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Servet Çetin, Serdar Özkan gönderilmesi gerekenler arasında aklıma ilk gelen isimler. Bugüne kadar katkıları için teşekkür edilip gerekirse tazminatları da ödenerek güle güle denilmeli.
Maç hakkında kafa yormaya gerek yok bana göre. Anıl golü attıktan sonraki hırsını görmek yetti bana. Oysa O maçtan 45 dakika sonra röportaja geldiğinde de hala sesi titriyordu. Ben ruh istiyorum, başka bir şey değil.