SSL 17. Hafta | Konyaspor - Galatasaray SK

Top baltaya gelince umudumu büyük ölçüde kaybetmiştim pozisyon için. Anıl bir de asist yapıyordu be aydının hatası olmasa. Anıl 11'de kalıcı olsun inşallah hep.
 
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Anil cikti Insua girdi, golün üstüne yatiyoruz umarim yemeyiz
İşte bunu anlayamıyorum. 1-0'ı yakalamışsın ve hemen forveti çıkarıp defansa adam alıyorsun.

Maçı izlemiyorum ama eğer isim Galatasaray'sa yakışmıyor hiç bir şekilde, ŞL finali değil ki ucunda kupa olsun. Eğer, Galatasaray'ın zihniyeti bu yönde ise geçmiş olsun.
 
Aydın dan artık kurtulmamız lazım.5 yıldır konyada ki golün hatrına takımda tutuluyor artık yeter,hiç birşey olmaz bundan.Belediye göndersinler G.Süzen veya İbrahim akın karşılığında.
 
Bravo Cana nasıl becerdiysen o kırmızıyı yemeyi... 2-3 maç ceza alır artık. Aykut da sarı kart görüp cezalı duruma düştü. Aferin valla.
 
Cana senin ruhuna sağlık kardeşim.Bugünun yıldızıdır benim gözümde.Önümüzde kupa maçları olduğu için kırmızıyada çok üzülmedim.

Aykut'un uzun süre sonra bir duygu,hırs gösterdiğini gördüm,

Takımın birbirini koruduğunu gördüm ya o arbedede duygulandım yemin ederim.

Çağlar bu oyunu ile ülkenin en iyi sol bekidir.Umarım devam ettirir orayıda bir daha kaptırmaz.

Kewell bugün sezon başından beri fiziksel anlamda en iyi maçını çıkarttı helal olsun.

Neill, sen çok ayrı,büyük bir adamsın.

ANIL DİLAVER, bugüne damgasını vurud.A takım seviyesine yeni çıkmış bir oyuncu için o seviyede bir defans anlayışı ile mücadele etti.Çok ön plana çıkamasada ezilmedi.Sol forvete geçince daha bir rahatladı.Attığı golün yanı sıra biri Kewell'a biri Aydın'a attığı iki top vardıki %100 gol pozisyonu.İki asisti yendi çocuğun.Rotasyon içinde değerlendirilmeli kesinlikle.

Bugün takım mücadele etti arkadaşlar.Bunun aksini söylersek yanlış olur.Koştuk bastık,didindik.Pozisyon vermedik defans adına.Ancak Hakan ve Serdar her şeyi bozdular benim gözümde.Buna sene başından beri en formda oyuncumuz olan Ayhan'ın kötü oyunu eklenince kollektif anlamda zorluk yaşadık.Bu takımın akışını kimin bozduğu bugün alenen gözüktü bence.
 
dun 20 cm yanındakı mehmet topuzun yumruguna kart cıkarmayıp sadece ıttırmeyle canaya kırmızı cıkartan hakemlerı Allah nasıl bılıyosa oyle yapsın
 

Üst