• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

SSL 17. Hafta | Konyaspor - Galatasaray SK

Serdar Özkan damı sakat acaba bari koyda şu adam bişeyler yapsın,beşiktaştan niye aldık bu adamı kenarda havlu tutsun diyemi:(

Arkadaşlar kadro bu

Aykut Erçetin
Lucas Neill
Servet Çetin
Gökhan Zan
Çağlar Birinci
Hakan Balta
Ayhan Akman
Lorik Cana
Serdar Özkan
Anıl Dilaver
Kewell

Aydın yok Serdar oynuyor...

Sahaya çıkan 11 bile ne kadar kalitesiz bir takım olduğumuzu gösteriyor.

Yönetim nerede bedava sıradan futbolcu varsa ligimizde ala ala takımıda sıradanlaştırdı. Şimdi bu yönetim devre arasında transfer yapacakta takımı düzeltecek...

Anıl Dilaverin göstereceği performansı merakla bekliyorum.

Maç berabere bitecek gibi yada atanın kazanacağı bir maç gibi duruyor.

3 ön libero ile çıkıyoruz. Ne güzel.

Bi de ayrıca, Konya'ya götürülen 19 oyuncu içinden tribüne gönderilen Ali Turan olmuş

Link var mı acaba şu rezilliğe bir göz atmak istiyorum?

En azından Anıl'ı 11'de görmek güzel..

hadi bakalım,bol gollü bir galibiyet ile ilk yarıyı bitirelim

hakan balta iki top aldı.birinde pas hatası diğerinde kaptırdı.bu adamın vurdumduymazlıgı oldurcek benı

Soğukkanlı falan sanardık bu adamı bir de eskiden. Meğer vurdumduymaz, umursamazmış esasında ondan öyle gibi duruyormuş yanlış anlamış.

Başkan tarafından gönderileceği alenen açıklanmış bir oyuncu nasıl ilk 11 çıkar bunu da anlamıyorum.

Vursana Anıl

Hakan Balta'nın varlığı zarar.

yuzde yuzluk golu kacırdık.anıl vurmadı kewella verdı kewell vuramadı.yuzde yuzluk gol kactı

Can Altay' Alıntı:
[quote="Yılmaz Yıldırım":32dnizhz]Vursana Anıl

Yılmaz doğru yaptı çocuk, ortada Kewell bomboş.[/quote:32dnizhz]

Abi ilk anda verse haklısın ama devamında vurması gerekiyordu.

Doğru olanı yaptı Anıl. Açısı çok dardı en fazla korner olurdu. Kewell bomboştu hem dokunsa gol olacak gibi.

Can Altay' Alıntı:
Yılmaz doğru yaptı çocuk, ortada Kewell bomboş.

Doğruyu geç yaptı.5 sn önce verecekti o pası.Pası verdiği pozisyonda vurması daha doğru olurdu.

Geri