SSL | Galatasaray - Eskişehirspor

Maçın tehlikeye girdiği anlarda bile takımda çok bir düşme olmadı aslında.Bir tek ilk yediğimiz golde defansın hatası vardı içeri çok gömülerek boşlattılar sol tarafı onun dışında frikik golüne yapacak bir şey yok kaldıki o pozisyonun fual olduğunuda düşünmüyorum.

Kral'ın atması çok iyi oldu.Son anlarda yine paslaşmalarımız falan çok güzeldi açıkçası son derece beğendim takımı.Heleki Kazım-Culio-Stancu üçlüsünün oyununu ayrıca çok beğendim.10 numara top oynadılar.
 
takıma tebrikler öncelikle. Bugün Sarp bile engelleyemedi galibiyetimizi :) o kadar iyiydik yani
 
Muhteşem bir maç çıkardık gerçekten. Bülent Uygun'un gelişiyle müthiş bir hava yakalayan Eskişehir'i sahadan sildik. İlk 11de başlayan tüm oyuncuların birçoğu mükemmel performans verdi. 3-0'a kadar herkes kusursuz oynadı. Belki de bu maçta Hakan Balta'yı bile geri kazandık, gerçekten iyiydi bir de asist yaptı.

3-2 olunca maç terse döndü senaryo. Yoldan futbolu bile 10 kişi çevirseniz. 3-0 giden maçta skorun 3-2 gelmesine hangi değişiklik neden olmuştur diye sorup 7 kişilik yedek listesini eline verseniz en az 9u Mustafa Sarp derdi herhalde. Yekta girmeliyken Mustafa girdi, Hagi birşey yapmasa zaten ayıp olurdu.. Belki de 3-3 olabilicekken Kral döndü ve 7. golünü attı..

Şu maçın adamını seçmek imkansız herhalde. Ancak en öne çıkanlar Cana, Culio, Kazım ve Stancu oldu.. Serkan, Hakan, Kewell da çok iyiydiler, herkes iyiydi. Mustafa Sarp ve Zapata harici. 2 gol pozisyonu da gol oldu kalemizde. Eksta kurtarışı bu arkadaşın da yok galiba, bizim aradığımız Beşiktaş kalesinde sürpriz toplar çıkaran Cenk gibi bir kaleciydi ancak anladık ki Zapata da aranan isim değil. Bir de Servet saçma sapan geriye dönerek bazen sırıttı baya. Diğer oynayan 10 oyuncu muhteşemdi..

Özlediğimiz Galatasaray işte bu.. Çok mu şey istiyoruz bu performansı görmek isteyerek. Bence hayır.. Umarım devamı da gelir bu mükemmel futbolun...

Bir dip notum da Ümit Karan'a.. Golünü attıktan sonra sevinmedi, gerçekten bu kulübe verdiği emeği, verdiği gönülü bir kenara atmamış. Golü de şahaneydi. Tebrik ediyorum kendisini.. Ümit Karan gerisi yalan...
 
bu sezon ilk defa bu kadar guzel oynadigimizi gordum tebrik ederim futbolculari bi de hagiye soruyorum bu mustafa sarpin geriye pastan baska ne islevi var ha bu arada macin oyuncusu bana gore colin kazimdir ayrica
 
Açıkçası maçı izlemedim ama 3-3 olsaydı negatif etkileri büyük olurdu. Haftaya Antep'e gidiyoruz, bir darbe daha yiyebilirdik. Bu yüzden bu galibiyet çok güzel oldu. Bu moral ile haftaya da galip gelebiliriz belki.
 
Hagi M.Sarp'ı oyuna alarak maçı tehlikeye attı...Girdikten sonra M.Sarp'ı dikkatlice izledim,sadece ona baktım ne yapıyor diye,hakikten hiçbirşey yapmıyor...Bu nasıl görülemiyor anlamak mümkün değil...Derhal görüldüğü yerde vurulmalı bu adam...
 
Bülent Uygun: "İlk yarı gol yedikten sonra futbolcularıma seslendim ama beni duyamadılar...Çünkü öyle bir TARAFTAR vardı ki seslerinden tezahüratlarından saha içiyle bağlantımız koptu...."
 
"Hani böyle rüyanızda Adriana Lima'yı görürsünüz çok güzel bir gece geçirirsiniz sonra eve gidersiniz gecenin en can alıcı noktasına gelinmiştir ama tam o anda çalar saat öter ve tüm geceyi bozar.İşte o çalar saat gibisin Mustafa Sarp!"

Alıntı
 
Takımı çok beğendim bugün. Culio, Stancu ve Kazım'a ayrıca parantez açmak istiyorum. Çok iyi oynadılar. İstediğimiz bu işte ama Hagi'nin Neill ile Cana'nın yerlerini değiştirmesini anlamıyorum bırak yerinde oynasın herkes. Bir de Mustafa'yı aldığında tamam gol yiyeceğiz dedim sahaya çıkması yetiyor adamın :)

Ayrıca Ümit Karan'ın gol sonrası sevinmemesi de Galatasaray'lılığını gösterdi.

Bu oyun için çok geç kalındı ama sene sonuna kadar istikrarlı bir şekilde sürdürebiliriz umarım, ama asıl hedef kupa işte.

Bir de bu stattaki akustik normal değil yahu. :)
 
BAM OYNAMAYINCa keyifli bir futbol oynadık.Böle oynayın canımızı isteyin be.
Gerçekten güzel bir gün oldu.Kewell’ın Baros’un aslantepedeki ilk maçlarında golle buluşmalarıda güzel oldu.
Bugün Kazım’ı çok beğendim yine iyiydi ve yine hırslıydı.
Dönüşte de Yekta’nın babasıyla tanışmakta güzeldi
 
Hırslı ve istekli takım vardı sahada.Çoğu maç bölüm bölüm iyi oynardık ama eksiklerin dönmesiyle güzel oyunu genele yaymayı azda olsa başardık.Ben beğendim açıkçası takımı.Bir seri yakalamak lazım artık...

Bu arada bu 2016 kriterleri stat içi için geçerli sanırım.Stadın dışı rezillik.O kadar modern stattan çıkıp dağda,bayırda yürümek pek hoş değil.
 
Pankart öğrendiğim sözlerden oluşuyomuş.Mesajı yazdıktan sonra çıkmak zorunda kaldım yazamadım kusura bakmayın.
Maça gelince maç 2ye ayrılıyor kendi içinde.Mustafa Sarp'tan önce Mustafa Sarp'tan sonra. BAMsız orta sahayla 70 dakika iyi futbol.BAMın Msı girince bi anda 3-2.Bariz hatası yok tabi ki ama bu adam böyle bir adam işte.Oynadı mı orta saha hakimiyeti rakibin elinde.Tersten Xavi etkisi yaratıyor adam. Lucas,Lorik,Kewell,Culio,Stancu gerçekten iyiydiler.Yerli takviyesi kesinlikle şart.
 
Culio ve Sabriydi en çok gözüme çarpan ikiside her yerdeydi resmen. Sürekli pres yapmaya çalıştılar sürekli koştular..
Gol sevinci yaşamak güzel birşeymiş , özlemişiz.. Kewell ve Baros'un sahada olmasıysa ayrı bi huzur..
 
Deplasman tribününü Güney Üst'e doğru genişletip rakip taraftarları üst tribüne toplamışlar.Yalnız araya bir ağ germek,önlerine tel yerleştirmek akıllarına gelmemiş.Önümdeki arkadaşın başı yarıldı.Alt tribüne devre arası dünya kadar su şişesi atıldı.O yükseklikten düşen şişenin yaratacağı riski anlatmaya gerek yoktur sanırım.Dışarıdaki altyapı sıkıntılarını geçtim,Güney tribünün ciddi bir kısmında yaralanma riski var insanların.Taraftar profili değişsin,7'den 70'e tüm Galatasaraylılar maça gelsin istiyorsunuz ama gelen kitleyi korumayı beceremiyorsunuz.Böyle bir yönetimimiz var işte...
İlk 60 dakika şaka gibiydi.Yerinde tribün,güzel futbol vardı.Bu sezon alışık değiliz böyle şeylere.Son yarım saat ise bildiğimiz gibiydi.Geçen sezon başında çok sevdiğim ancak ilk yarının sonlarına doğru 'kaşarlanıp' o günden bugüne çizgisini değiştirmeyen Mustafa Sarp'ın yaptığı etki ortada.Olmuyorsa zorlamamak lazım bence.Tribünde Beşiktaşla alakalı olan malum beste hortladı.İlk defa böyle alakasız bir hareket oldu yeni stadda.Kupada eşleşmemiz durumunda prim yapacak korkarım.
 

Üst