STSL 19. Hafta | Bursaspor - GALATASARAY

Beklenen şarkı... Zaten kazanma ihtimalimiz yokken üstüne hakem ve Ufuk da eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu..

Hagi oyunu 0-0'a kitlemeye çalıştı. Ufuk golü yiyince bu hayali suya düştü.. Culio biraz oynamaya çalıştı kendi çapında ancak dilinden anlayan olmadığı için kayboldu gitti.. Biraz da Insua birşeyler yapmaya çalıştı ancak o da adam kaçırdı bazı pozisyonlarda ciddi biçimde... Gerisi hemen hemen fos...

Ufuk için bu sezon bitti bu forma adına. İlerleyen senelerde birşeyler katarsa kendine belki alır formayı ancak bugün veda fermanını okudu Bursa'da...

Bazı insanlar, Beşiktaş gelsin falan diyordu çeyrek finalde. Hayalleri bu maçla yıkılmıştır bence. Güçlü takımlara karşı minimum 2 farkla mağlup oluruz biz. Boşa ümitlenmeyin. Tek çaremiz Cana, Baros, Neill, Kewell ve Arda beşlisinin minimum 4ünün kadroda olduğu bir şekilde sahaya çıkabilirsek olur.. Gerisi nafile..
 
Sezon bitsede bir son bulsa bu çektiğimiz işkence. Artık ne bu ruhsuz oyuncuları ne de yönetimi görmek istemiyoruz. Yazıklar olsun hepinize utanın biraz.
 
Üzüldüm, ama yenilmemize değil, Ufuk'un o golü yemesine, o golden sonraki suratındaki ifadeye, bu rezil sezonda çıkabilecek bir piyango sonucu kaleyi temelli devir alabilirdi, artık yok...

Sadece buna üzüldüm.

Eksik kadro, ofsayt gol, beklenmedik hatadan gelen gol, 10 kişi kalmak... Hepsine ''ok'' verdim ama insan arada bir pozisyon''cuk'' yakalayamaz mı, hiç mi olmaz be abi, tamam kadro kötü de, böyle yanlışlıkla rakip ceza sahasında bir pozisyo''cuk'' yakalayamayacak kadar da mı kötü...

Rijkaard dönsün takımın içine etsin, çok istiyorum bunu, ama döner yine derim ki adamın bir bildiği vardır, Barcelona'yı yapan adam o, ama Hagi yaparsa onu savunacak birşey diyemem, en fazla zaten bu takımın hali yok ki canlandırsın derim ama insan yanlışlıkla bir pozisyona giremez mi ya...
 
Tutku Dinçer' Alıntı:
Basket maçı sonrası kulübün kaldırdığı otobüste konuşurken '2-0 kazanırız, Barış'dan da birşeyler bekliyorum' diyen arkadaşımız kimdi? Deniz diye hatırlıyorum ama emin değilim. Kardeşim kazanırız dediğin skorla kaybettik, birşeyler beklediğin adam da 6.dk'da sakatlandı :) Helal olsun...
Dostm yapma böyle millet Barış mevzusunu ciddi dedim sanacak :)
 
adnan polatına da
hagisini de
adnan sezgini de
ufukunu da
neiline da
çağlarına da
gökhanına da
insuasına da
aydınına da
barışına da
ardasına da
mehmetine de
emirhanına da
barosuna da
sarpına da
Ayhanına da
pinosuna da
baltasına da
serkanına da
culiosuna da
stancusuna da
çolağına da
sabrisine de
servetine de
kazımına da
Aykutuna da
Kewellına da

alayına da .....
 
Kısacası ''Galatasaray'ı bu hale getirenlerede....''

Desek yeterli olur Burak ;) .
 
en az 5 tane ilk 11de direk oynıcak adam lazım.7 8 16 18 22 86 ye emekleri için teşekkür edilip(eğer varsa) kluple ilişkileri derhal kesilmeli.floryanın 1km yakınına yaklaşmamaları sağlanmalı.eğer daha iyileri alıncaksa kewell ve baros a bi plaket verip postalanmalı.yoksa yedek klubesi için sözleşmeleri yenilenmeli.birisinin de şu tablonunun haginin eseri olmadıgını anlatması kesinlikle gerekli.he haginin sucu yok mu var.onada bırının cıkıp buyuk pat10 tamam uzun zamandır gormedıgımız mucadeleyı sergıleyen bı takım yapıyosunda araya az yeteneklı oyuncuda serpiştir demeli.en bastakılerın cıkıp masaya yumruk vurma zamanı coktan gecmıs olsada dusene bı tekme bız atalım dıyen hakemlere ders vermesı gerektıgı soylenmelı sezon basından berı kacıncı kez mac katledılır goruyoruz.bırılerının buyuk kaptana artık adam gıbı cıkıp top oynaması gerektıgı soylenmelı.oyle kameralar onunde atıp tutmakla olmuyo bu ısler.kaptanlıgı yaptıklarıyla hakettıgını ama asla buyuk kaptan olamıcagını,haginin golu sırasında arkada el kaldıran cocuk oldugunu hatırlatmalı. bunları kım yapacak? isimde olup cisimde olmayan yönetim mi? ölmüşün ağlayanın yok be aslanım yazık.
 
Konuşulmaya dahi değmezler ama dayanamıyor insan.Hastalıklı kısımlar temizlenmeden kimi alırsan al bir adım ileri gidilmez.Transferler de üç güne bunlara benzer.3-5 sezon kaybolur bu kafayla,şakası yok bu işin.
 
Bağdat Kaynak' Alıntı:
Özhan Canaydın zamanında en fazla bu kadar üzülebilrim heralde diye düşünürdüm. Yanılmışım. Bundan daha fazla üzülemem sanırım.

AYNI DUYGU İÇİNDEYİM....
özhan canaydın başkanken tv den bile maç izlemez hale gelmiştim
şimdi kombimen var ama futboldan nefret eder hale geldim
emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :(
 
Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Sezon bitsede bir son bulsa bu çektiğimiz işkence. Artık ne bu ruhsuz oyuncuları ne de yönetimi görmek istemiyoruz. Yazıklar olsun hepinize utanın biraz.

Geçen senede bu kabus sezon bitse diyorduk bu sene de diyoruruz bu gidişlede seneyede diyeceğiz.Ne olacak bizim bu halimiz?
 
Emre Yüksel' Alıntı:
Her Allah'ın günü burada Hagi'ye giydiriyorum, Galatasaray kurtulsun diye konuşun, susmayın..
Biri çıksın bana KORKAK Hagi'yi savunsun bakalım..
5 milyon euroMUZU verdiği adamı nerdeymiş, neden oynamamış ?
Yine Hagi suçlu değildir tabii.. Gol ofsayttır, hakem kötüdür..
Şu çıkan kadro ile 90 değil 900 dakika oynasak gol atamazdık..
Şu çok net; Derwall döneminden bugüne bu kulübün görüp görebileceği en kötü hoca Hagi'dir.. Daha kötüsü olamaz..
Gittiği her yerden kapı dışarı edilmiş Galatasaraya hoca oluyor..
Buradan da romen 2.ligine devam..

Üzülmüyorum ulan, üzülmüyorum..
Çok yakında ne Adnan Polat kalacak , ne Hagi..
Hepiniz BİR DAHA DÖNMEMEK ÜZERE, Florya'dan çıkacaksınız..
Kim kurtaracak ulan sizi..

George Hagi ( 1996-2001 ).. Hepsi bu..
Hagi'nin futbolculuğu bitti , Galatasarayla ilişkisi bitti..
Şehri terketsin..
Galatasaray, Hagi'nin korkaklık testleri yapacağı bir deneme tahtası olamaz..
Toplayın pılınızı pırtınızı defolun..
Gidin de bir an önce bıraktığınız pisliği temizlemeye başlayalım..

Yaşasın, sadece Galatasaray'ı sevenler..
 
Emre'nin yazdıklarına ilave olarak , korkak hocalardan nefret ediyorum ya.. ulan ligi zaten 9 yada 10 bitiriceksin şu maçtan 1 puan alsan nolur almasan nolur.. çık oyna çatır çatır koy 2 forvetini saldır , yenersin yenilirsin ne farkeder.. sen oyna , saldır 5 ye ama korkaklar gibi kapanıpta 2-0 yenilme ya..

büyük adam , çok büyük oyuncu ama küçük hoca malesef.. sezon sonunda yolcu olur bu kafasıyla hem kendine hem Galatasaray'a yazık eder 4 ay daha..
 
bi takımda son haftalardaki en golcü ismin savunma oyuncun Servet ise,bu takımla ilgili uzun uzun cok fazla bir şey yazmanın mantığı yok zaten.........
 
organizasyon 0
gol pozisyonu 0
attığımız gol 0
averajımız -3
mağlubiyet 9
19 maçta attığımız gol 20 yediğimiz 23 ortalamamız 1,05

son dakikalarda resmen bursa taraftarı ve oyuncular dalga geçti, tribünler 3,3 diye bağırıyor, her pasta oley çekiyorlardı....
bu olamaz takımımız böyle oynayamaz bu hale sokamaz.... yazık yazık ölmüşüz de ağlayanımız yok... nerede ali sami yen ruhu nerede 2000 ruhu nerede ....
ben bu kadar kötü bir sezon daha hatırlamıyorum... bu senaryoyu yaşatanlar utansın...
 
Cim Bom rekora koşuyor!


Bu sezon ligde 9 mağlubiyete ulaşan Galatasaray, bir sezondaki yenilgi rekoruna çok yaklaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Bursaspor'a deplasmanda yenilerek toplam 9 mağlubiyete ulaşan Galatasaray, bir sezondaki yenilgi rekoruna çok yaklaştı.

Ligde önünde daha 15 maç bulunan ve bir sezonda şimdiden 9 yenilgiye ulaşan sarı-kırmızılılar, ligde geride kalan 52 sezonda en fazla 10 kez mağlup olmuştu.

Sarı-kırmızılı takım ligi 7. olarak bitirdiği 1969-70, 11. sırada tamamladığı 1981-82 ve 6. sırada bitirdiği 2003-04 sezonlarında 10'ar mağlubiyet almıştı. Galatasaray, 1967-68, 1979-80, 1980-81, 1984-85, 1989-90 ve 2008-09 sezonlarında ise ligi 9'ar mağlubiyetle bitirmişti.

-Geçen Sezonu Şimdiden Geçti-

Ligde geçen sezon 8 kez mağlup olan ''Cim Bom'', bu sezonun henüz 19. haftasında bu sayıyı geçti.

Galatasaray 1963-64, 1973-74, 1974-75, 1991-92, 1995-96, 2006-07 ve 2009-10 sezonlarında ligi 8'er mağlubiyetle tamamlamıştı.

-1985-86'da Namağlup-

Tarihi başarılarla dolu olan Galatasaray, 1985-86 sezonunu yenilgisiz tamamlamasına rağmen averajla ikinci sırada yer almıştı.

Sarı-kırmızılılar, 1972-73, 1987-88, 1996-97 ve 1998-99 sezonlarını ise sadece 2'şer mağlubiyetle bitirmişti.

Galatasaray, 1959, 1962-63, 1966-67, 1968-69, 1999-00, 2005-06 ve 2007-08 sezonlarında toplam 3 mağlubiyetle sezonu tamamlamıştı.

Kaynak: AA
 
Üzücü olan İlk 11´lere ve yedek kulübesinde görev bekleyen isimlere baktığımızda Bursa´nın ağır bastığını görmekti. Aslında içinde bulunduğumuz durumun özetiydi bu. Neticede takım kaybettiği ya da kötü oynadığı zaman öfkem uzun sürmüyor, kabullenmişlik var artık. Acı olan da bu olsa gerek.

Erdemir maçının bitiş düdüğünün ardından üzüntüm uzun süre devam etmişti ama Bursa´ da son düdük çalmadan sildim hafızamdan bu maçı. Emeği geçen herkese teşekkürler!
 
vaybe..şu istatistikleri gördüğüm zaman içime birşey saplanıyor..yazık ya...
52 sezonda 10 mağlubiyet varmış en fazla, bu sezon daha geride 15 hafta var ve 9 mağlubiyet oldu....şunu bilir şunu yazarım bu takım 10 mağlubiyeti çok rahat geçer..en az 3-4 mac daha rahat kaybedeceği maç var bu takımın....yani bu sene istatistik olarak şampiyonluklara doğru gidiyoruz...
bursada miller ve vederson ligde ilk gollleri gs attılar...
bursaya ali samiyende 18 yıl sonra yenilmiştik yine ilk maçta oldugu gibi 2-0 mağlup olduk...
 

Üst