• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

STSL 19. Hafta | Bursaspor - GALATASARAY

Hakan Balta da yoksa stoperde kim oynayacak ... Ahmet Kesim falan şans bulur zannedersem. Yoksa Serkan Kurtuluş ile mi yama yapmaya çalışır Hagi ...

Maçın hakemi Bülent Yıldırım.

Antrenmana sakatlıkları olan ve tedavisi süren oyuncular dışında tüm futbolcularımız katıldı. Çağlar Birinci kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalıştı.Gökhan Zan ve Ayhan Akman düz koşu yaptılar. Hakan Balta ile Arda Turan fitness çalışması yaptı. Juan Pablo Pino?nun tedavisine devam edildi.

Hakan yetişmeyecek gibi maça, Gökhan Zan'a hazır olalım stoperde. Arda'da olmaz büyük ihtimalle.

UFUK

SABRİ - SERVET - HAKAN - INSUA

BARIŞ - YEKTA - AYHAN

KAZIM - CULİO

STANCU

UFUK

SABRİ GÖKHAN SERVET İNSUA

YEKTA AYHAN

KAZIM CULIO EMRE

STANCU

Niyeyse yeneceğiz gibi geliyor. nedense kafamda küçümsüyorum Bursa'yı. Sanki 2 şok golle alcakmışız maçı gibi. Hiç bir dayanak yok sadece hissiyat bunlar.

0-0 ya da 1-1 biter. :)

bende yenileceğimizi düşünüyorum ama umudum da var ya ..

Bu tarz deplasmanları kazanabilmek için karakter gerekiyor.Bakalım,belki yeniler fark yaratır da bir şeyler olur...

En son hatırladığım kadarıyla 1-0 Ümit Karan'ın golüyle kazanmıştık.Uğur sağdan bırakmıştı ümit sağ çapraz plase vurmuştu.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Lorik Cana, Bursaspor karşılaşmasında forma giyemezken, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Juan Pablo Pino ve Arda Turan'ın sakatlıkları sürüyor.

Öte yandan, Avustralya Milli Takımı'yla Asya Kupası'nda finale yükselen Lucas Neill ile Harry Kewell da bu karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak.

zor beni tek korkutan savunmamız malesef ..

kısır bi maç olur gibi.0-0 1-0 1-1 0-1 0-2 gibi bi sonuç bekliyorum. culionun golüyle kazancakmışız gibi bi his var içimde

Alpaslan Koç' Alıntı:
kısır bi maç olur gibi.0-0 1-0 1-1 0-1 0-2 gibi bi sonuç bekliyorum. culionun golüyle kazancakmışız gibi bi his var içimde

Alt oynayın diyosun :P Bence üst olur, 1-2 kazanırız bu maçı :)

Bizim gol atmakta zorlanacağımız bir maç olacağı kesin.
Arda ciddi bir eksik bu takımda.
Yekta,Kazım ve Stancu..Bu üç oyuncu ne kadar ileride top tutabilir muamma.
Stancu ilk irtiba olarak iyi gözüksede,hala kapalı kutu benim gözümde.
Yekta desen büyük sorumluluklar altına girecek düzeyde değil henüz.

Bursa'nın düşüşte olması beni biraz ümitlendiren.Gol yemezsek 1-0'lık bir galibiyet bekliyorum fakat açık söyliyim,Bursa daha ağır basıyor.

Bursa'ya Giden Galatasaray Kafilesi

Yarın oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 19. hafta karşılaşması için Bursa'ya hareket eden Galatasaray profesyonel futbol takımının seyahat kadrosu şöyle:

1 Aykut Erçetin
6 Emiliano Adrian Insua Zapata
7 Aydın Yılmaz
8 Barış Özbek
16 Mustafa Sarp
18 Ayhan Akman
22 Hakan Kadir Balta
23 Fatih Serkan Kurtuluş
25 Yekta Kurtuluş
26 Ahmet Kesim
27 Juan Emmanuel Culio
28 Bogdan Sorin Stancu
38 Semih Oğuz
52 Emre Çolak
55 Sabri Sarıoğlu
66 Anıl Dilaver
76 Servet Çetin
80 Kazım Kazım
86 Ufuk Ceylan
87 Robinson Zapata Montano

galatasaray.org

üç kalecide gitmiş..çok güzel hareketler bunlar...
bu kadroyla işimiz zor..havada beraberlik kokusu var....

Sivas maçında İnsua oyuna girdiğinde giren oyuncu olarak zapata yazıyordu yanlışlık sanıyordum fakat isminin sonunda varmış dikkatimi çekti :)

Arda gene yok :(

Edit : Yektayı unutmuşum...

Çıkması gereken kadro;

Ufuk
Sabri-Ahmet-Servet-Insua
Kazım-Ayhan-Barış-Yekta-Culio
Stancu

Haginin çıkaracağı kadro;

Zapata
Serkan-Servet-Hakan-Insua
Sabri-Ayhan-Barış-Yekta-Culio
Kazım