Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emre çolak'taki bu ısrarı bende çözemedim gercekten,çünkü performansı gücü oynayacak düzeyde değil Hagi sırf ben genclere önem veriyorum demek istiyor ama böyle bir macta mesaja gerek var mı yok,Stancu'yu kenarda havlu tutsun diye aldınız be mübarekler?
Ufuk ! Ulan sana güvendiğim kadar hiç bir yerli kaleciye güvenmemiştim bu kadar. Yediğin gollere bak. Ayhan'da uzatma bittikten sonra gol oldu diye itiraz etti ve sarı kart gördü.
Bu zapata neden alındı?Niye oynatılmıyor?Bence Ufuk bundan sonra takımın 4. kalecisi olmalı.Sene sonuda gönderilmeli.Takımda kazma dediğimiz oyuncular kervanına katıldı kendisi.
Bundan sonra Ufuk'u kimse savunmasın mümkünse. Zapata gelsin, kaleye paşa paşa geçsin. Kaleciye sabır etmeliyiz diyordu bazıları, ben sabretmiyorum kardeşim yeter. Bu heriften daha uzun bi süre büyük takım kalecisi olmaz .