Süperlig basliyor

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Sedat İncesu.Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın antrenörüyüm.Sitemize üye olmaktan gerçekten onur duyuyorum.

Sonunda bekleyişimiz bitiyor ve Süper Lig başlıyor.Takımımız geçtiğimiz yıl çok büyük hedeflerle ve fedakarlıklarla kuruldu.Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi Galatasarayımıza yakışan tertemiz sporcular ve branşlarında Türkiye'nin ve Avrupanın en değerli isimleri.

24 Aralık pazar günü saat 12:00 da Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu içindeki salonda oynayacağız.İstanbul Engelli Yıldızlar Takımı kuvvetli bir ekip hepinizin desteğine ihtiyacımız var.

Takımımız Süper Lige Eylül 2006 dan bu yana haftada 9 antremanla hazırlandı.Geçen seneki karomuzdan ayrılan 3 sporcu yerine Avrupanın en değerli ve uzun center oyuncusu Petr Tucek'i ve İzmir B.Ş.Belediyesi ve A Milli Takımımızın en önemli sporcularından Özgür Gürbulak'ı transfer ettik.12.sporcumuzun transferinide önümüzdeki hafta bitirerek Süper Ligde ve Avrupada oynayacağımız Kupa 2 de büyük başarılar elde etmek için takımım adına sizlere söz veriyorum.

Takımımızın kurulmasından bugüne kadar büyük emek ve fedakarlık gösteren başta Sn.Yavuz Kocaömer ve Sinan Kalpakçıoğlu'na ve tüm Kulüp büyüklerimize teşekkür ederim.

Takımımızla ilgili hertürlü sorularınızı,eleştirilerinizi ve desteğinizi bekliyorum.
 
Sedat hocam hoşgeldiniz,

Benim merak ettigim konu takımımızın durumu.Türkiye ve Avrupa'da hedeflerimiz nelerdir? Geçen sene 2.ligde namağlup şampiyon olduk ama ordaki takımlar bize göre gercekten çok zayıftı. Şu andaki rakiplerimizle kıyasladıgımızda yine böyle bir başarı elde etmemiz mümkün mü? Teşekkürler...
 
Sedat hocam öncelikle hoşgeldiniz sizi bu forumda görmek çok güzel.

Ben hangi oyuncuların ayrıldığını soracaktım. Hiç bir yerde isim geçmiyor da.

12. oyuncu olarak resmi sitede TSK Karagücünden bir oyuncunun adı geçiyordu. Sanırım o transfer gerçekleşmedi. 12. oyuncu olarak hala onu mu düşünüyorsunuz yoksa başka bir oyuncu mu alınacak?

Maçlara kaç yabancı oyuncu ile çıkabiliyoruz ? Bayan oyuncu transfer etmeyi düşünüyor musunuz bjk gibi ? (Hoş gerçi oynatmıyorlar ama bazı avantajları varmış diye duydum)

Bir de Kupa 2 demişsiniz. Bu sene Avrupa'da oynuyor muyuz yoksa gelecek sene için mi söylediniz ?
 
Sevgili Arkadaşlar,

İlginiz için hepinize teşekkür ederim.

Sevgili Önder,

Takımımız geçen sezon kurulurken önümüzde iki seçenek vardı.1.si süper lige çıkabilecek ve üst sıraları zorlayabilecek bir takım oluşturmak.2.si uzun vadeli ve büyük hedeflerle geleceğin takımını oluşturmak.

Sn.Sinan Kalpakçıoğlu en başından bugüne bu takıma mesaisini ve gönlünü koydu ve muhteşem güçte bir takım yarattık. Böyle güçte bir takım kurduğumuz içinde diğer takımların hedefi olduk.Hakkımızda birçok asılsız haber yayınlandı.

Benim A Milli Takım Antrenörü olmam sporcularımızdan 8 sporcunun A Milli 3 sporcununda Genç Milli Takım sporcusu olması ve Avrupanın en önemli center oyuncusu olan Petr Tucek'in transferi kimsenin işine gelmedi.Ama unutulmamalıdır ki bu sporcular Galatasaray'a gelmeden öncede Milli takımlarda oynuyorlardı.

Kulübümüz bu işe en başından itibaren son derece profesyonelce yaklaştı.Lojmanımızdan servisimize kadar herşey sağlandı.Bana inanın engelli sporunda daha önce Türkiye de hiçbir takımın yapamadığı işler gerçekleşti.Takım olarak yapılan bu anlamlı yatırımın karşılığını kazandığımız 4 kupa ile vermeye çalıştık.

Bu sezon tek hedef Süper Ligde namağlup şampiyonluk.Yeni bir takım olmamız uyumda bazı problemler yaratacak fakat sizlerin desteği ile bu işi başaracağımıza inanıyoruz.

Avrupa da oynayacağımız Kupa 2 ye ülkelerinin en iyi takımlarının katıldığı bir organizasyon. Mart 2007 de Belçika da ön elemeleri ve Nisan 2007 de İtalya da Finalleri oynanacak çok büyük bir organizasyon.Burda da hedefimiz yine aynı Türkiye ye ilk defa bir Avrupa Kupası getirmek istiyoruz.Bu kupada oynayacağımız maçlar tabii ki çok daha zorlu olacak.

3 yıllık hedeflerimiz;

Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Galatasaray Ekolu

Maç bitimine kadar sahadaki 12 sporcu 4 idareci ve seyircimizle beraber savaşan bir takım.Agresif ve sert savunma sonunda hızlı hücum.Set hücumunda sahada buluna 5 oyuncunun tamamı takımı sırtlayacak kadar hücum özelliği olan oyuncu değişimlerinde hiçbir güç kaybı olmadan takımımıza güç katacak 7 sporcu. Hakemlerle asla konuşmayan karar ne olursa olsun o anı unutup yeni savunmaya veya hücuma konsantre olan bir takım.
2005-2006 sezonu Namağlup Şampiyonluğu ve 3 kupa-Başardık
2006-2007 sezonu Süper Lig Şampiyonluğu ve 2 Kupa-Başaracağız
2007-2008 sezonu Süper Lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi Şampiyomluğu -Başaracağız

Hepinizi bu başarılarda yanımızda görmek istiyoruz.
 
Sedat hocam hoşgeldiniz,

Sitenin anasayfasına koymak için, ayrıca kadrolar bölümünde konular açılması için takım kadrosunu ve imkanınız varsa yaşlarını bir şekilde yazabilir misiniz? 4 - 5 gündür arıyorum ve ulaşamadım kadroya.
 
Sevgili WILT,

Takım Listemiz aşağıdaki gibidir.


F NO ADI SOYADI YAŞI MEVKİİ
4 EYÜP ATIRCIOĞLU 25 FORVET
5 SELİM DEMİRDAĞ 29 FORVET
6 VOLKAN AYDENİZ 18 POWER FORVET
7 ALİ ASKER TURAN 27 GUARD
8 PETR TUCEK 29 CENTER
9 AHMET MENCİK 32 FORVET
10 ÖZGÜR GÜRBULAK 25 POWER FORVET
11 UĞUR SAVLUK 37 GUARD
12 ŞUAYİP KABLAN 19 CENTER
13 FERİT GÜMÜŞ 25 CENTER
14 SERDAR ANTAÇ 32 FORVET
15 SELİM SAYAK 23 GUARD


ANTRENÖR R.SEDAT İNCESU 34
MENAJER ABDURRAHMAN GÜVEN 34
MEKANİSYEN AKIN GÖL 33
 
Sevgili CanuAltay,

Takımımızdan Aytaç Ercan Umut Ünar BJK ya geri döndü.Can Polat Çolak ise Engelli Yıldızlar takımına transfer oldu.

Bu sporcuların yerine Almanyadan Petr Tucek İzmir B.Ş.B den Özgür Gürbulak ve Yine Almanyadan Türk Asıllı oyuncu Uğur Savluk u transfer ettik.Ayrılan sporcuların yerini çok daha güçlü oyuncularla takviye ettik.

Takımda aynı anda 3 yabancı oynatılabilir fakat.Şimdilik 1 yabancı hakkımızı kullandık.Bu oyuncuyu seçerken de çok dikkat ettik.Tucek çok iyi bir oyuncu olmasının yanı sora son derece yüksek bir karaktere sahip.

Takımda bayan oyuncu şimdilik düşünmüyoruz.Bazı avantajları olduğu doğrudur ama getirdiği dezavantajlarıda düşünmek lazım. :D

Bu yıl Kupa 2 Olarak bilinen Andre Vergauwen Kupasına katılıyoruz.Mart 2007 de Belçikada ön elemelerini ve umuyoruz Nisan 2007 de İtalyada finalleri oynayacağız.
 
SEDAT İNCESU' Alıntı:
Sevgili CanuAltay,

Takımımızdan Aytaç Ercan Umut Ünar BJK ya geri döndü.Can Polat Çolak ise Engelli Yıldızlar takımına transfer oldu.

Bu sporcuların yerine Almanyadan Petr Tucek İzmir B.Ş.B den Özgür Gürbulak ve Yine Almanyadan Türk Asıllı oyuncu Uğur Savluk u transfer ettik.Ayrılan sporcuların yerini çok daha güçlü oyuncularla takviye ettik.

Takımda aynı anda 3 yabancı oynatılabilir fakat.Şimdilik 1 yabancı hakkımızı kullandık.Bu oyuncuyu seçerken de çok dikkat ettik.Tucek çok iyi bir oyuncu olmasının yanı sora son derece yüksek bir karaktere sahip.

Takımda bayan oyuncu şimdilik düşünmüyoruz.Bazı avantajları olduğu doğrudur ama getirdiği dezavantajlarıda düşünmek lazım. :D

Bu yıl Kupa 2 Olarak bilinen Andre Vergauwen Kupasına katılıyoruz.Mart 2007 de Belçikada ön elemelerini ve umuyoruz Nisan 2007 de İtalyada finalleri oynayacağız.

Aytaç Kaptan'ın ayrılmasına çok üzüldüm. Halbuki kendisi iyi bir Galatasaraylıymış. Çok özel değilse ayrılma sebebini belirtebilir misiniz ?

Can Polat da oldukça iyi bir oyuncuydu, ama Özgür kadar hırslı olabileceğini tahmin bile edemiyorum :D

Açıkçası hayalimde Aytaç kaptan ile Tucek'i yanyana koyan bir takım vardı. Heralde içerisi kale gibi olurdu :) Üzüldüm Aytaç kaptanın gitmesine.

Hocam bir de şunu sorayım. Özgür'ü geçen seneki final serisinde izledim. İ
nanılmaz bir yetenek, fakat hakemlere çok itiraz ediyor, kavga etme seviyesine bile geliyor. Hatta sandalyesinden kalkıp hakemlerin üzerine bile yürümüştü :) Siz onun bu yönünü nasıl çözmeyi planlıyorsunuz ?

Hırsını takım yönünde kullanırsa olağanüstü bir oyuncu gerçekten. Bjk savunmasının arasında yaptığı slalomlar hala aklımda.

Bir de yeni transferimiz Uğur sanırım 37 yaşındaymış. Onun bu yaş dezavantajını nasıl kapatmayı düşünüyorsunuz ? (Alacağı olası kısıtlı dakikalar takım oyununu etkiler mi?)

Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum ama başarı sözü altında birleşmiş, Galatasaray armasına çok yakışan bu takım beni oldukça heyecanlandırıyor. Hepsi bu yüzden :)

Teşekkürler, iyi çalışmalar.
 
Sevgili CanuAltay,

Aytaç ve Umut ikiside çok iyi Galatasaraylıdır.Takımımıza 1 sezon boyunca gururla hizmet etmişlerdir.Yeni takımlarında başarılar diliyoruz.

Özgür olsun diğer tüm takım sporcuları ve idari ekip olsun hepimizin sene başında ortak kararlarla imzaladığımız bir disiplin yönetmeliği var.Bu yönetmelik tamamen Galatasarayımızın kültürüne yakışır bir takım olmak için hazırlandı.Aşağıda yönetmeliğin bazı maddelerini görebilirsin.Ağır bir yönetmelik olarak görünsede takımımızın disiplin sınırlarının belirlenmesi için çok önemlidir.Tüm ekibimiz bu maddelerin birine mağruz kalmayacak kadar bilinçlidir.



1. Antrenmanlara, antrenörün kabul etmeyeceği ölçüde mazeretsiz olarak geç katılma ya da hiç katılmama durumunda sporcunun aldığı tek maaş temel alınarak ilkinde %25 tekrarında %50 kesinti uygulanır.

2. Antrenman esnasında disiplinsiz davranışlar gösterilmesi yada gerekli motivasyon gösterilmemesi durumunda %25–50 kesinti uygulanır.

3. Takımın düzenini ve bütünlüğünü bozacak düzeyde guruplaşmalar oluşturmak ya da diğer sporcuların motivasyonunu bozacak davranışlardan %50–100 kesinti uygulanır.

4. Özel yaşantısına dikkat etmemek durumunda doğacak performans düşüklüklerinde %25–75 kesinti uygulanır.

5. Kulübün adına ve kültürüne aykırı davranışlarda söylemlerde bulunulması halinde %75–100 kesinti uygulanır.

6. Rakip takımlarla kulüp yöneticilerinden habersiz yapılan her türlü görüşme halinde %75–100 kesinti uygulanır.

7. Her türlü basın kuruluşuna kulüp yöneticilerinin haberi dışında demeç ve röportaj verilmesi halinde %50–100 kesinti uygulanır.

8. Resmi veya özel karşılaşmalarda takım bütünlüğünü ve çıkarlarını bozacak davranışlar ve söylemlerde bulunulması durumunda %50–100 kesinti uygulanır.

9. Resmi veya özel karşılaşmalarda karşılaşmayı yöneten hakemlere,saha görevlilerine ve bağlı bulunulan federasyona karşı agresif tutum ve davranış sergilenmesi ve tekerlekli sandalye mekaniği dışında alınacak teknik faul veya diskalifiye alınması durumunda %50–75 kesinti uygulanır.

Yeni transferimiz Uğur fizik gücü ve tecrübe olarak çok ileri düzeyde.Bizim branşımızda 45-50 li yaşlara kadar çok iyi performans gösterilebilinir.Hiç şüpheniz olmasın Uğur takımımıza çok yararlı olacak.
 
selam gencler
mecidiyeköy gs store un önunden otobüsler 24.12 de saat 10.30 da kalkacak.
c.ertesi gec yatsaniz da saatleriniz kurmayi unutmayin.
ayrica bilgin gökberk de orada olacak. evinden alip getirecegim. diger galatasarayli yazarlarla da görüsecegim.
o gün o salon cim bom sesleri ile inleyecek.
hepinize sevgiler
yavuz kocaömer
 
Medyada tekerlekli sandalye takımımızın yer bulması çok hoş olur. Belki böylece hakettiği ilgiyi ve desteği görür takımımız.

Bu mücadelede orada olmayı çok isterdim. Keşke GS TV şimdiye kadar kurulmuş olsaydı da bu mücadeleyi canlı olarak izleme şansımız olsaydı. Umarım tribün ve saha fotoları sitede yer alır.

Birde sitede canlı yayın olacak mı?
 
Selam arkadaslar,

benim adim Serdar #14 ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takiminin 2. kaptani olarak hepimize basarili ve eglenceli bir sezon dilerim!!!

Kupalari sizin icin kazanacagiz!!! :eek:key :eek:key :eek:key
 

Üst