T-Mac ile New York Şampiyonluk Yolunda. . .

bence lebron gelirse t-mac in bu takımda kalma şansı yok..
sadece kontrat değil mesele.. egolar ve pozisyonlar da çakışıyor..
t-mac e umut bağlayıp max kontrat teklif edecekler çıkacaktır yaza..
onlardan birinin yolunu tutar..
zaten knicks , lebron'un durumu netleşmeden asla imza atmaz onunla..
 
Emre Yuksel' Alıntı:
bence lebron gelirse t-mac in bu takımda kalma şansı yok..
sadece kontrat değil mesele.. egolar ve pozisyonlar da çakışıyor..
t-mac e umut bağlayıp max kontrat teklif edecekler çıkacaktır yaza..
onlardan birinin yolunu tutar..
zaten knicks , lebron'un durumu netleşmeden asla imza atmaz onunla..
Tracy'e maksimum kontrat veren takımın GM'i taraftarından dayak yer!
:p
 
Deniz sonuçta takımı izlenir tutmak için bu hoca ve sistem gerekiyodu ve Walsh,D-antoni'yi tercih etti.Ben hala hoca olarak Jeff Van gundy yada Pat Riley tarzı hocalar ile başarılı olacağımıza inanıyorum.

Mesajınızda yazanlara sonuna kadar katılıyorum. 7 kişiyle 82 maç artı playoff oynanmayacağını anlamıyor d-antoni. Hele ki Curry'yi basketboldan soğuttu adam. Acaba 10 sene önce gelse Ewing ve Houston'a da fast break atamıyorum diye yol verebilir miydi. Ya da camby'yi ve C-ward'u şutu pek yok diye oynatmayabilir miydi ? Bence d-antoni kesinlikle basketbolun doğrularını hiçe sayan , savunma gibi bu oyunun en önemli tarafını umursamayan , iç dış dengesi gibi bir kavramdan habersiz bir koç. Ayrıca suratı lego adamlara benziyor :)[/quote]
 
T-Mac'in kendi sözleri kalacağını işaret ediyor.Ama sağlıklı dönersem tabiyki bir pazarlık olacak sözü biraz kafamı karıştırdı.

"I'm a guy who has made a lot of money in my career," McGrady said. "I could retire right now and be fine financially. My kids can be fine. Money is not an issue. [If] these guys want to bring in a LeBron [James] and D-Wade [Dwyane Wade], along with a Chris Bosh or an Amare' Stoudemire, I'd be a damn fool not to want to stay here. I would definitely embrace the opportunity where money is not an issue." "Don't get me wrong, if I come back healthy and playing well, we're going to do some negotiating,"

- Oklahoma City maçında ise hocanın kararından çok kendisi maç öncesi 20 dakika gibi bir süre kafasında belirlemiş.32 dakika oynamasına karşın kendini iyi hissettiğini ve 2 gece üst üste olan Bucks ve Boston maçlarında sahada olacağınıda belirtmiş

- Son olarak Lebron konusunda bana en mantıklı gelen yaklaşım menajerinin . "Şu an için %80 Lebron kalıyor Cavs'da ama sezon sonu Şampiyon olurlasa bu oran %50 ye düşer deniyor( Misyonunu tamamlayacağından)" Shaq'da zaten eğer bu yaptıklarımızı yapmaya devam edersek gelecek sezon hiçbirşeyin anlamı kalmayacak dedi.Bense her 2 durumda da Cavs Şampiyon olsada olmasada Lebron'un 1972 den beri Şampiyon olamayan,1999'dan beri final yüzü göremeyen ve son 9 yılı kaybeden damgası yiyerek geçiren,P.Ewing harici hiçbir zaman bir süperstarı olmayan ,Abd'nin en büyük metropolünün takımına gelir.Çünkü oda biliyorki Knicks'de kazanacağı 1 şampiyonluk,Cavs'daki 5 şampiyonluğa bedel.Knicks onu efsane değil ölümsüz yapar ve tarihdeki tüm o kötü anılar ( Jordan ve R.Miller'ın yaptıkları unutulur)

- Lebron'un dediği gibi 01.06.2010 büyük gün olacak ve sadece 3 ay kaldı:)
 
JVG'nin T-Mac Yorumu

Şu an yorumculuk yapan Jeff Van Gundy, New York Knicks'in yeni yıldızı Tracy McGrady'nin bu sezon aldığı parayı haketmediğini söyledi. Bir süre daha takım çalıştırmaması beklenen Van Gundy'nin bir iddiası daha var.

Bu iki isim Houston Rockets bünyesinde beraber çalışmıştı. Ara sıra yaptığı sivri çıkışlarla dikkat çeken Jeff Van Gundy, bu sefer de eski oyuncusunu diline doladı. Önce kazandığı parayı haketmediğini söyleyen teknik adam, daha sonra da oyuncusu 2010 free agent sezonunun iddialı isimlerinden biri olarak görmediğini söyledi.

Bunu söylemesindeki en önemli etkenin ise oyuncunun sağlık durumu olduğunu sözlerine ekledi. Uzun bir süre sonra sahalara dönen T-Mac Knicks formasıyla çıktığı ilk maçta Thunder'a karşı 26 sayı, 5 asist, 4 ribaunt üretmişti. Yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalara dönüp dönemeyeceği bile merak edilen oyuncunun bu sezonki istatistikleri de doğal olarak eskiyi mumla aratıyor. Bu sezon sadece 7 maça çıkabilen T-Mac 6.4 sayı, 1.3 ribaunt ve 1.6 asistle oynuyor.
 
Tunç Akyürek' Alıntı:
Lebron'un 1972 den beri Şampiyon olamayan,1999'dan beri final yüzü göremeyen ve son 9 yılı kaybeden damgası yiyerek geçiren,P.Ewing harici hiçbir zaman bir süperstarı olmayan ,Abd'nin en büyük metropolünün takımına gelir.Çünkü oda biliyorki Knicks'de kazanacağı 1 şampiyonluk,Cavs'daki 5 şampiyonluğa bedel.Knicks onu efsane değil ölümsüz yapar ve tarihdeki tüm o kötü anılar ( Jordan ve R.Miller'ın yaptıkları unutulur)

- Lebron'un dediği gibi 01.06.2010 büyük gün olacak ve sadece 3 ay kaldı:)

Tunç abi selamlar.

Öncelikle bu son cümlenin altını çizerek katılıyorum söylediklerinize,kesinlikle doğru. Her oyuncu hatırlanmak,ölümsüz olmak ister. Fakat; new york'ta eğer olacaksa birisi efsane,bu ismin ben t-mac olmasını isterim. O yüzden new york'a gelmesi taraftarı değilim, o yüzden t-mac bu sezon sonuna kadar istatistiğini ne kadar yüksekte tutarsa o kadar iyidir. Bende 27,5,5 civarında istatistik tutturur diye düşünüyorum.

joe johnson,c.bosh,m.gasol bu 3'lü gelse bu takım final yapar.

o zaman kadroya bak sen

pg-eddie house,t,douglas,rodrugiez,duhon

sg- joe jonhson, t-mac, jr giddens

sf- w.chandler,d.gallinari, b.walker

pf-c.bosh,al harrington,j.bender

c-david lee,m.gasol,e.curry

güçlü bir kadro oluşturmak mümkün bu şekilde,umarım bu 3'lü transferi gerçekleşir,t-mac'te takımda kalır.

merak ettiğim bir husus d'antoni neden e.curry'i ve t.douglas'ı oynatmıyor ?

bu gece 2.30'da bucks ile maçımız var izlemek isteyen olursa ilerleyen saatlerde link verebilirim. ;)
 
81-67 Mil kazandı.Ersan 10 sayı ile oynamış.T mac 15 sayı ile oynamış.
 
Merhabalar Burak,

Bucks maçını izleyemedim ama T-Mac yine dizlerinden rahatsızlanmış.Buda gösteriyorki uzun vadeli T-Mac üzerine istesekte takım kuramayacağız.Yazdığın kadro baya iyi.Daha komple bir takım görüntüsü var ama o takımı kurmak imkansız gibi birşey.Şu an 30-32 milyon $ salary cap'de yerimiz var.Ki Lee muhtemelen all-star seçildiği için daha sağlam bir kontrat için masaya oturacak.Eğer 2 süperstara imza attırırsak sadece geriye bir tane minumum kontrak imzalama hakkımız kalıyor.Yazın Walsh'un hamlelerini beraber görücez.

Curry konusunda kesinlikle D-Antoni'nin sistemi alçak post oyuncusu barındırmıyor.Zaten pas özürlü olduğu için Curry'i tercih etmez hiçbirzaman D-Antoni(kariyerinde sanırım Curry'nin 1 asist ortalaması bile yok)Aslında Curry bu yaz çok çalıştı,bayada kilo verdi ama 7 maçta garbage time dediğimiz süreler aldı.Sonra gitti bir daha da ameliyat oldu.Asıl bomba ameliyatı erteleme olanağı varken zaten beni D-Ant. Oynatmıyor bari gideyim ameliyat olayım tamamen sakatlıktan kurtulayım mantığı oldu.

Douglas ise yine D 'nin rotasyon kurbanı.Takımda seninde bildiğin gibi pas öncelikli point guardları seviyor D-Antoni.Birde tabii Douglas biraz undersize kalıyor 2 numaraya kaydırdığında.D douglas'ın savunmasını beğeniyor bence ilerde daha fazla şans verecek Douglas'a ( Nate'i 14 maç kenarda tutarken bunu ima etmişti)
 
New York Knicks Washington Wizards'ı 118-116 mağlup etti.
David Lee 25 sayı , 16 ribaunt , 5 asist
Tracy McGrady 23 sayı , 3 ribaunt , 3 asist
Al Harrington 37 sayı , 7 ribaunt , 4 asist
 
new york'un hesabı çok karışık. Eğer hem bosh hem lebron gelirse minimum hariç kontrat teklif edilemiyor lee ve t-mac'e. Eğer sadece bir süperstar gelirse duhon'undan lee'sine kadar herkesi rahatça tutarlar. Seneye de 10 lira filan açılınca bi süperstar olmasa da bi star alıp iyi takım olurlar. Ama tabi iki yıldız birden gelirse kimseyi tutamazlar ama seneye 10 liralık boşluğa bi star daha alıp süper takım yapabilirler. Hangi yöntem daha iyi çözemedim. Cap işinden anlayan varsa bi inceleyebilir mi bu olayı.
 
Neden olmuyor Deniz anlamadım ki...

c.bosh + lebron = 40 m $ civarında olsa, t-mac 12 m $ civarında bir kontrata evet diyecektir... Çok anlamam ama mümkündür herhalde. :roll:
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
Neden olmuyor Deniz anlamadım ki...

c.bosh + lebron = 40 m $ civarında olsa, t-mac 12 m $ civarında bir kontrata evet diyecektir... Çok anlamam ama mümkündür herhalde. :roll:
Lebron+bosh =32 civarı oluyo max kontratı kabataslak 16 diye düşünürsek.
New york'un tam 2 max kontrat verecek durumu var. Yani lebron+bosh gelince minimum hariç kontrat veremiyorlar. Off season başında cap'de boşluk olduğu için mid level , bi annual ya da vet. minimum tarzı istisnai durum kontratları da kullanamıyorlar.
Burak sen bu para ve işletimiyle ilgileniyorsun. Eğer ingilizcen varsa salary cap kurallarına bi göz at. Hatta 2k10'da bile ilerlemeli modda bu cap kuralları ayrıntısız olsa bile mevcut.
 
d-antoni yine 8 kişiyle maç kazanmaya çalışıyor ve tabi ki beceremiyor. Seneye Duhon'u minimuma tutamazsa Douglas'ı oynatmak zorunda kalacak ama bu sene Douglas'ı oynatmazsa seneye bu adam dımdızlak kalacak sahada. Bu lego suratlı new york koçu hakikaten akılsız bir adam...
 
Dallas'a Knicks Darbesi

Nba'de doğunun son sıralarındaki New York Knicks,deplasmanda batının zirvesindeki ekiplerden Dallas Mavericks'i 128-94 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve rakibinin 13 maçlık galibiyet serisine son verdi.
Bu sonuçla Knicks 23-43,Mavericks 45-22 oldu.

Knicks'de benchten gelen Bill Walker 23 sayıyla takımının en skoreri olurken,Wilson Chandler 22 sayı-6 ribaunt-4 asist,Toney Douglas 4-4 üçlük isabetiyle 21 sayı-8 asist yaparak galibiyette önemli rol oynadılar.David Lee 15 sayı-14 ribaunt-7 asist,Tracy McGrady 15 sayı-3 asist-3 top çalma-3 top kaybı,benchten Al Harrington 20 sayı-8 ribaunt yaptı.

Mavericks'de Dirk Nowitzki 20 sayı-12 ribaunt-3 asistle double-double yaparken,Jason Kidd 15 sayı-6 asist-5 ribauntla maçı tamamladı.Shawn Marion 15 sayı-8 ribaunt,benchten J.J. Barea 14 sayı-3 asist,Rodrigue Beaubois 13 sayı yaptı.
 

Üst